Paradise Lost

Κάντα τρία :upside_down_face:. Καλύτερο από Medusa, όχι κάτι φοβερό. Έχουν βγάλει πολλά καλύτερα οι Λοστ στο παρελθόν (και λίγα χειρότερα). Ο δίσκος έχει κάποια πολύ ωραία τραγούδια πάντως.

3 Likes

666 ρε σαταναδες; αντε χαλάλι σας

4 Likes

Δεν ξενερώνουμε ρε σεις :upside_down_face: …γαλατικό χωριό είστε , δεν το έχετε καταλάβει, ο κόσμος όλος άλλα λέει

1 Like

Ποια είναι τα χειρότερα?

Βέβαια δεν πιστεύω την κριτική του rocking.gr. Εδώ είχαν το medusa rocking choice. :rofl:

Για μένα, Medusa και Lost Paradise, ας πούμε.

5 Likes

Αν και προσωπικά δεν εκτιμώ καθόλου το Medusa, στο death/doom ύφος είναι καλός δίσκος. Το οτι εγώ δηλαδή δεν γουστάρω καθόλου να παίζουν οι Lost έτσι πια, δεν τον κάνει απαραίτητα κακό…
Και γενικά, μιας και λέτε για κριτικές, το Medusa πήγε εξαιρετικά στις κριτικές του εγχώρια και στο εξωτερικό…
Μην κοιτάτε τώρα που ξεφούσκωσε…
Τώρα που βγήκε η κριτική πάντως, να πω κι εγώ πως καλό είναι το Obsidian…
Δύσκολα θα έμπαινε όμως στους 10 καλύτερους δίσκους τους πχ, κυρίως λόγω έλλειψης ηχητικής ομοιογένειας…
Ούτε death, ούτε doom, ούτε gothic, ούτε κάτι άλλο…
Λίγο από όλα…
Κι όχι με την καλή έννοια…
Έχει όμως και μερικά εξαιρετικά κομμάτια…

2 Likes

Δηλ είναι καλύτερο μόνο από αυτά τα δυο; :stuck_out_tongue:

Δεν είπα αυτό :stuck_out_tongue:

Για τα δεδομένα των paradise lost και για τις προσδοκίες μου δεν είναι καλός δίσκος.
Ειναι προσωπική άποψη.
όπως ειπα και πιο πανω ειναι θέμα γούστου. Σε άλλους αρέσει, δεν κατηγορώ κανέναν.

Από ότι κατάβαλα δηλαδή να περιμένουμε έναν από τους χειρότερους δίσκους στην ιστορία των λοστ ? Το ρωτάω με βάση τα όσα λέτε.

Εεεε δεν έχουν και πολλούς

Ρε σοβαρά τώρα, γραμμή έχετε πάρει και λέτε ακριβώς τα ίδια;
Εντωμεταξύ είναι καλός δίσκος αλλά δεν έχει ομοιογένεια, και αυτό είναι κακό. Δεν ξέρω κάπου μπερδεύομαι. Ήταν κακο το Medusa επειδή ήταν μονότονο αλλα αυτό που δεν είναι δεν είναι και τόσο καλό αλλά έχει εξαιρετικά τραγούδια. Δεν ξέρω…μου φαίνεται μπερδεμένο όλο αυτό

Μου αρέσει πάντως που η κεντρική ιδέα είναι : χάλια δίσκος , αλλά έχει ωραία τραγούδια. Απλά μου κάνει εντύπωση που σε όλο το internet τα μόνα αρνητικά που έχω διαβάσει είναι μέσα σε αυτό το forum ούτε καν στη κριτική του rocking… Και ξανά λέω με βάση όσα διαβάζω - εδω μέσα - μιλάμε για ένα δίσκο από τους χειρότερους των λοστ.

Δεν είναι αρνητικό να του βάλει κάποιος 5 ή 6 .

Αν έβαζα στο hardwired 6 λόγω του ότι δεν είχε ομοιογένεια να σε δω πως θα αντιδρούσες

1 Like

Εντάξει δεν θα μπούμε στη διαδικασία να υπερασπιστούμε ένα δίσκο που δεν έχουμε ακούσει , αλλά κάπου είναι αλήθεια ότι σας χάσαμε

Βάλε και στο μάστερ και στο τζαστις και στο μπλακ. Γνώμη σου είναι.

Μεγάλη καψούρα να εξισώνουμε άλλες δουλειές για να αποδείξουμε κάτι.

2 Likes

Δε νομίζω ότι μίλησε κάποιος για χάλια δίσκο.

Μια γνώμη είπα, δε σημαίνει ότι εσύ θα τον βρεις έτσι τον δίσκο όταν τον ακούσεις. Για μένα είναι ένας ΟΚ δίσκος, όχι κάτι φοβερό. Κατά κανόνα τους έχουμε ακούσει και καλύτερους τους Lost.

4 Likes

Έφερα ένα παράδειγμα δίσκου που δεν έχει ομοιογένεια. Αν απλά δεν σου αρέσει η σύγκριση ας βάλουμε άλλη μπάντα.

Μου αρέσει μια χαρά και ο συγκεκριμένος μια χαρά ομοιογένεια έχει .

Θες δίσκο που δεν έχει ομοιογένεια αλλά είναι δισκαρος;
Γιατί μόνο ότι είναι “παλιό” ξεφεύγει κάπως από αυτή την λογική.

Τέτοια κριτική λοιπόν είχε το king for a day των FNM που ο δίσκος γαμεί και ας έχει “λίγο απ’όλα”

1 Like