Paradise Lost

Τα Alice & Marian είναι μάλλον κι εμένα τα αγαπημένα μου Sisters κομμάτια. Δεν θα έβαζα με τίποτα μέσα στη δεκάδα μου το This Corrosion όσο και αν έπαθα πλάκα την πρώτη φορά που το άκουσα.
Μια πρόχειρη δεκάδα μου θα ήταν η εξής
1 Alice
2 Marian
3 Poison Door
4 Black Planet
5 Flood II
6 Amphetamine Logic
7 Heartland
8 Lucretia, My Reflection
9 First And Last And Always
10 Some Kind Of Stranger

Edit: επίσης συμφωνώ απόλυτα ότι το Temple Of Love του 1992 είναι καλύτερο από το πρωτότυπο

1 Like

Καλά το heartland είναι τεράστιο κομμάτι μαζί με marian/alice/Firt last/lucretia στα καλύτερα τους. Πολύ καλή και η διασκευή που έκαναν οι στο walk away , καλύτερη από το original

1 Like

Αν λέμε για τους Paradise Lost και τα b side τους τι να πούμε για τους Sisters για τα singles και τα b side τους. Ίσως από αυτούς να πήραν την ιδέα :stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 Like

Πάρτε, ρε τρελιάρηδες, να έχετε να πορεύεστε.

Ιστορικά ντοκουμέντα.

1 Like

Να σου πω θα προτιμούσα αυτά τα b sides που βάζουν να τα κυκλοφορούσαν σε ξεχωριστό cd με άλλο artwork + κανα λαιβ κομμάτι από τον προηγούμενο δίσκο, σαν ένα ep . Θα ήταν πραγματικά ωραίο

1 Like

Γαμω θα ήταν αλλα μπλέκουν πολλές εταιρείες και δεν θα γίνει ποτέ μάλλον, ωστόσο μιας και το λες έφτιαξα μέσα στη καραντινα ένα φάκελο με 41(!) b sides και διασκευές τους.

2 Likes

Να δω και πότε θα έρχει το cd που έκανα προπαραγγελία. φοβάμαι ότι αντί για 15.05.2020 θα έρθει 15.06.2020 …θα αρχίσει να διαρρέει πιστεύω και τις 7 με 8 Μαίου , ήτοι σε καμιά βδομάδα …ε δεν θα αντέξω θα το ακούσω σε mp3 πρώτα να δούμε τι θα λέει.
Αγαπημένα πάντως b side : sweetnes/fear/cruel one/last fallen saviour/symbolic virtue/shrines
διασκευές : xavier/missing/walk away

2 Likes

Συμφωνώ συν silent in heart, leave this alone, laid to waste, sanctamonious you … καλά άστο φιάσκο πάλι :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Edit εγώ έκανα παραγγελία από metal era ελπίζω να μην αργήσει

1 Like

Δε νομιζω πως αυτο δεν ισχυει για ΚΑΘΕ μπαντα που αγαπαει ο καθενας μας. Ακομα και σε δισκους οπως το Astonishing των Dream Theater, το οποιο δεν μου αρεσει καθολου στο συνολο του, μπορω να βρω 3-4 τραγουδια τα οποια ειναι απο πολυ καλα εως εκπληκτικα. Απο την αλλη, το Medusa για μενα εχει ζητημα 2 καλα τραγουδια, κι αυτα δε θα τολμουσα να τα βαλω σε αλλον δισκο τους και να αντικαταστηω καποιο αλλο ουτε για πλακα.

Λιγο υπερβολη να λεμε πως οι Lost ειναι η μονη μπαντα που παντα εχει κατι να πει με καθε δισκο, και πως καθε δισκος εχει αξια, ενω οι αλλες μπαντες… δεν. Δεν μπορω να σκεφτω ΚΑΜΙΑ μπαντα που να μην εχει κατι να πει με καθε δισκο που κυκλοφορει. Και σιγουρα μπορω να σκεφτω πολλες μπαντες που με καθε δισκο προσπαθουν να ταραξουν τα νερα και να δημιουργησουν κατι καινουριο, ειτε τους βγαινει ειτε οχι.

Και για να επιστρεψω και σε αυτο, οι ιδιοι οι Lost λενε with the Lost it’s the same as always :stuck_out_tongue:

2 Likes

Να σου πω και εγω πρώτη φορά προπαραγγελία …θα δείξει, σε 15 μέρες ίσως έχουν ηρεμήσει λίγο τα πράγματα, θα ήθελα να το ακούσω όπως πρέπει για πρώτη φορά

1 Like

δεν σου είπε καμία μπάντα , σου είπε μπάντες που υπάρχουν 30 χρόνια , δηλαδή από 1989 για να το κάνω πιο λιανά. Και έχει δίκιο σε μεγάλο βαθμό, κατά την άποψη μου

1 Like

Ναι το διαβασα το μηνυμα του, και ω τι εκπληξη, βρισκεις τους Λοστ καλυτερους απο ολες τις αλλες μπαντες σε κατι.

Υπαρχουν και μπαντες που υπαρχουν και 40 χρονια και εχουν κατι να πουν παντοτε και με καθε κυκλοφορια.

2 Likes

Κοίτα δεν το κάνω ψυχαναγκαστικά πίστεψε με , απλά μετά από τόσα χρόνια και τόσους δίσκους/συναυλίες έχω κατασταλάξει στο τι μου αρέσει λίγο, τι πολύ , τι πάρα πολύ και τι με τρελαίνει ! μακάρι να με ενθουσιάζανε και άλλες μπάντες το ίδιο, κερδισμένος θα ήμουνα

1 Like

ακριβως με αυτη τη σειρα ομως!

και ναι οι Paradise lost Μπορουν ανετα να εχουν τον τιτλο της μπαντας με τα καλυτερα B=side ever!

3 Likes

Και να προσθεσω το cardinal zero!

1 Like

Ξέχασα και gone/deus και κάποια άλλα :stuck_out_tongue:

1 Like

Θα συμφωνησω με τον Κουιντομ (!!!) παρ’ολο που ειμαι απο αυτους που θεωρουν οτι ολοι τους οι δισκοι εχουν κατι να μου πουν, αυτο εχει να κανει πιο πολυ με το δεσιμο που εχει ο καθενας μας με την καθε μπαντα.

Δηλαδη οκ για εμενα ολα τα Summoning ειναι 9 και πανω (αντε το πρωτο 8) αλλα φανταζομαι πρεπει να ειμαι ο μονος ανθρωπος στον πλανητη (συμπεριλαμβανομενων και των μελων της μπαντας) που εχει αυτην την αποψη :stuck_out_tongue:

3 Likes

Μεγαλη αληθεια, εχουν συνολικα καμια 40αρια αν προσθεσεις και τις διασκευες που εχουν κανει.

Ενα προχειρο τοπ 10 αγαπημενων b-sides (και με διασκευες), με συντομες περιγραφες:

1. Sweetness - Απο τα καλυτερα τους τραγουδια γενικα
  2. Gone - Πως ειναι δυνατον να μην μπηκε στο ΒΙΝ αυτο, εγκλημα
  3. Let Me Drown - Τρελη αδυναμια, το θεωρω απλα αψογο
  4. A Side You’ll Never Know - Ολη η πεμπτουσια των PL σε ενα τραγουδι
  5. Sanctimonious You - Σηκωνεται καθε τριχα με ιντρο, κουπλε, ρεφρεν, τα παντα
  6. The Last Fallen Saviour - Απο τις πιο γαματες ροκιες που εχουν βγαλει
  7. Back On Disaster - Τα b-sides τους στην δεκαετια των 2000ς απλα σκοτωνουν
  8. Missing - Εκπληκτικη διασκευη, και την εχω συνδεσει με πολυ γλυκοπικρη φαση
  9. I Despair - Φοβερο τελειωμα στην ειδικη εκδοση του One Second
  10. Walk Away - Αλλη μια τελεια διασκευη, με κανει να νιωθω 15 χρονων ξανα
1 Like

ε καλά πόσα μέλη είναι 2 ; :stuck_out_tongue: Το minas morgul είναι έπος πάντως (ειδικά για την εποχή του).

1 Like

Ε ναι αυτο λεω, οτι καν οι 2 τους δεν παιζει να το πιστευουν αυτο ξερω γω :stuck_out_tongue:

Για το ΜΜ δεν εχω λογια, ας μην αρχισω το παραληρημα.

1 Like