Paradise Lost

Κομματαρα!

4 Likes

Σοβαρά δεν το έβαλες ;

Προτεινω να στειλουμε επιστολη στους Paradise Lost, υπογεγραμμενη απο ολους μας, ζητωντας να κυκλοφορησουν οτι εχουν αποθηκευμενο απο τραγουδια (ξερω οτι πετανε καμμια δεκαρια απο καθε δισκο περιπου), ειμαι σιγουρος οτι θα βρουμε πολλα διαμαντια!

2 Likes

Πολύ σκέψη , τι σημαίνει όμως “τα πετάνε” ;

δεν τα βαζουν πουθενα, το χε πει καπου ο χολμς νομιζω

αυτος ο χολμς πρεπει να εχει πολυ γελιο ( 5¨30 δειτε τον)

1 Like

γαμάτο βίντεο από το harmony breaks

1 Like

Μου ξέφυγε, είχα την αίσθηση ότι κάτι λείπει νομίζω τώρα είμαι κομπλέ.
Όντως φοβερή κομματαρα και αυτό.

1 Like

Και το εχω βαλει και στην λιστα με τα 10 αγαπημενα μου πιο πανω

1 Like

τι γνωμη εχετε για τα βιντεοκλιπς που εχουν βγαλει κατα καιρους? πιστευω οτι οσο καλη ειναι η μουσικη τοσο χαλια ειναι τα βιντεοκλιπς και οντως κατι fan videos ειναι πολυ καλυτερα…γιατι ετσι ρε παιδια?! :stuck_out_tongue:

Μια χαρά είναι τα βίντεο ρε συ, ποιο δεν σου αρέσει; Εντάξει τα τελευταία τα έχουν κάνει πιο κινηματογραφικα, πιο ενδιαφέρον από το να βλέπεις τη μπάντα να παίζει, κατά τη γνώμη μου.
Από τα παλιά το Forever Failure πχ είναι αριστούργημα, από τα πιο καινούρια (λέμε τώρα έχει περάσει πάνω από δεκαετία) μου αρέσει το Rise of Denial.

3 Likes

παντως το βιντεο του faith divides us ειναι καταπληκτικο και πολυ εντονο…

5 Likes

Όντως έχουν κάποια πολύ ωραία βίντεο κλιπ όπως τα 2 που αναφέρθηκαν

1 Like

To βίντεο στο Fear of Impending Hell είναι βιντεάρα. Γενικά μου αρέσουν τα κλιπ που δείχνουν τη μπάντα να παίζει. Ας πούμε το βίντεο στο Lords of Summer είναι από τα καλύτερα των Metallica.

2 Likes

Turn the page για μένα …

Και από PL faith divide us

3 Likes

Το Faith Divides US… είναι επος.

2 Likes

Το Turn The Page ειναι γαματο γιατι παιρνει ενα τραγουδι με εντελως ξεκαθαρο concept και το θετει σε αλλη διασταση, θα ηταν παρα πολυ ευκολο δηλαδη να κανουν ενα βιντεο πανω στο νοημα του κομματιου.

Και εμενα μια χαρα μου φαινονται προσωπικα τα βιντεο των Λοστ, εκτιμω οτι ειναι πιο short movies και ειναι καλογυρισμενα, οκ ισως θα μπορουσαν να εχουν και καποια με την μπαντα να παιζει για λιγη ποικιλια αλλα κατα τα αλλα μια χαρα ειναι.

1 Like

Ειναι λιγο κοζμαρα τα περισσοτερα βιντεο τους, αλλα δε με χαλαει κανενα προσωπικα. Εγινε προσφατα τετοια κουβεντα ξανα. Μου αρεσουν και οι οτι ναναι MTV εποχες τους με So Much Is Lost και Fader, που θα μπορουσαν να ειχαν βγει απο μπαντα τυπου Green Day ή Coldplay. Απο την αλλη το Mouth απο την ιδια εποχη, ειναι απλως υπεροχο. Και το Say Just Words σε παρομοιο υφος.

2 Likes

Οποτε μπαινω εδω μεσα λεω διερρευσε…αλλα δεν …αρχ… :slightly_smiling_face:

2 Likes

Χαχαχα υπομονή 12 μέρες!

2 Likes