ενταξει αποψεις ειναι αυτες, οντως το forever failure το βιντεο ηταν πολυ καλο, αντε και το Honesy in death, σε κατι αλλα μου φαινεται φτηνη η παραγωγη και κακη ηθοποιια
Εννοείται απόψεις είναι αυτές
Ε πιστεύω εντός της ερχόμενης εβδομάδας, κάποιος θα την κάνει τη καλή …μη κοιτάς που εγω (ως συνήθως) θα περιμένω να μου έρθει το cd . μαζόχας και έτσι
ok, μπορώ να παραδεχθώ ότι ενέχουν αρκετη υποκειμενικότητα τα γραφόμενά μου αλλά οχι 100% οπως αναφέρεις. Δεν εχει σημασία με τι αηδιάζει ο καθενας αν σε καποιον αλλον αρέσει το ίδιο, δεν διαφωνώ.
Διαφωνώ ριζικά στην αποψη σου για το “τέλμα” των Lost . Iσως κάποιες κυκοφορίες φαοινονται “τραβηγμένες” αλλά κάθε δισκος ακουγεται απο την πλειοψηφία των φανς στους οποίους ανήκων αλλά οπως ανέφερα δεν σημαίνει οτι θα εκθειάσω κάθε τους δουλειά, κάθε άλλο.
Τα 2 νεα δειγματα ειναι πάρα πολυ κάλά και περιμενουμε με ανυπομονησία το δίσκο!
υ.γ. off topic: Προλο που όντως εχει στοιχεια απο Cryptic και Youthanasia, πραγματικά το collider των Μegadeth μαλλον αποτελεί για μενα ότι χειρότερο εβγαλαν, κατωτερο ακομη και του “πειραματικού” Trust …
Πρώτη ακρόαση θετικότατη, ο καιρός θα δείξει πόσο θα ανέβει. Για το αντίθετο ούτε λόγος.
Πάω να ξαναβάλω το “Εnding Days” με το βιολί του και τις σολάρες του Greg. Υπομονή αδέρφια
ξηγήσου μωρε !
Ποικιλία έχει,πιασάρικα έχει,ιδιαίτερα έχει. Ε τί άλλο θες. Ααα έχει και μία μπουρδίτσα,μία μόνο
Ποια είναι η μπουρδίτσα ; όχι εννοώ δεν διέρευσε ή κάτι τέτοιο ;
Όχι δεν έχει διαρρεύσει ακόμα
Πλακα μας κανεις που το ακουσες?
Να και κάποιος από το φόρουμ που το άκουσε και είπε καλά λόγια
Και η παρουσίαση του δίσκου μια χαρά τα λέει
ε ναι για το φόρουμ μιλούσα. αν και ήταν λίγο άδικη η παρουσίαση όταν λέει ότι σε αυτό το ύφος έχουν “γράψει καλύτερα πράγματα”. Αυτή η επισήμανση για οποιοδήποτε συγκρότημα 30 ετών με ιστορικούς δίσκους είναι - κατ΄εμέ -άστοχη. Αλλά οκ δεν τρέχει και τίποτα , όλα καλά
Κακά λόγια πάντως, δεν είπε κάποιος .
Ποια είναι η μπουρδιτσα; Έτσι από περιέργεια
Το Ghosts θα εννοει επειδη ειναι κομματαρα
Οποτε τα υπολοιπα φαντασου ποσο γαματα θα ειναι
Άσχετο με το νέο δίσκο, μόλις άκουσα το Fear. Μου είχε ξεφύγει τελείως, το ομολογώ . Πόσο κομματάρα θα μπορούσε να είναι αν έλειπαν ρε γαμωτο αυτά τα τσα τσα τσα… αν υπήρχε μόνο η κιθάρα του Γρηγόρη σε εκείνα τα σημεία θα μιλάγαμε για διαμάντι. Πολυ δυνατό όπως και να έχει. Συνεχίστε…
Δε μου άρεσε το “Hope dies young”
Δεν με χαλάνε καθόλου τα τσα τσα