Paradise Lost

Σε ευχαριστώ πολύ :grinning:

1 Like

Tomorrow we release 'Gothic Live At
Roadburn Festival
2016’ for
Bandcamp
Friday, including downloads of Costin Chioreanu’s video animations used at the festival! ‘Follow’ ➡️ paradiselostofficial.bandcamp.com

ορίστε, το ζήτησες το πήρες!

2 Likes

Δεν ντραπηκαν να βγουν με τετοιο ηχο στις κιθαρες live?

Και καλα πηγαν να ειναι πιστοι στο αρχικο υλικο και να ακουγεται οπως το Gothic το 1991? Μαπα τραγουδι το Shattered εντωμεταξυ, επρεπε να διαλεξουν ή το ομωνυμο ή το Eternal για promo :stuck_out_tongue:

Πολυ ωραιο το animation παρα ταυτα.

αφιερωμένο με αγάπη <3

4 Likes

Εντωμεταξυ μεγαλο κριμα να εχουν στο bandcamp τους μονο 6 αλμπουμ, και δη αυτα απο τα χρονια τους σε EMI, GUN και πλεον Nuclear Blast.

Φανταζομαι η Music For Nations και η Century Media δεν ψηνονται να τους δωσουν δικαιωματα να τα βαλουν στην ιδια τους την σελιδα?

Τωρα οκ το να με πεις κουφο επειδη δε μου αρεσει ενα απο τα πιο αδιαφορα τους τραγουδια για να μην πω μεσα στα 40 χειροτερα ενταξει οκ :sweat_smile: :sweat_smile: :sweat_smile:

1 Like

Μην δυσχεραίνεις τη θέση σου!!!

1 Like

Δε σε φοβαμαι, εχω σκρηνσοτς για μια ζωη!

3 Likes

:joy: :joy: :joy:

ΑΡΧΙΔΙ

4 Likes

Εμ αυτά είναι ! Πόσο κομματάρα ατελείωτη το shatered …μακάρι να το βγάλουν και σε κανένα dvd/cd για εμάς τους φανς

2 Likes

Παίζει να είναι το αγαπημένο μου από το Gothic αν εξαιρέσεις το ομώνυμο και το Eternal

2 Likes

Μου κάνει εντύπωση πάντως, πόσο πιασάρικα παραμένουν αυτά τα κομμάτια ακόμη και σήμερα .
Μιλάμε για πολύ ώριμες συνθέσεις , σε μία πολύ ¨αγουρη" ακόμη εποχή (ειδικά για τέτοια ακούσματα…)

3 Likes

Πανέμορφη διασκευή σε Depeche Mode από μέλη των Paradise Lost, Moonspell, Apocalyptica, Type O Negative, My Dying Bride και την Anneke

1 Like

Α ελα ρε διασκευασαν Depeche Mode μετα απο 22 χρονια ε? Γαμω

2 Likes

Ακόμα καλύτερο βίντεο εδώ

1 Like

Η αλήθεια ειναι πως αρχισε πολλα υποσχομενο, αλλα οταν μπηκαν οι χεβι κιθαρες και το ελαφρολαικο στυλακι στα φωνητικα, η μονη αναγκη που μου δημιουργηθηκε ηταν να το κλεισω και να βαλω την αυθεντικη εκδοση απο Depeche Mode που ειναι 300 φορες καλυτερη :stuck_out_tongue:

/γκρινια

Εξαιρετική συνέντευξη για τα 30 χρόνια γκοθικ

Θα σταθώ στα λόγια του ιδρυτή της peaceville
Gothic made Peaceville. It had a massive influence on the scene full stop.

1 Like
8 Likes

Και έκλεισε κιόλας ένας χρόνος από τον δισκαρο Obsidian!

3 Likes

22 χρονια απο το καλυτερο αλμπουμ των Lost κατα την γνωμη μου.

Ας βαλουμε το ομωνυμο, που ειναι ενα αριστουργημα και τιποτα λιγοτερο.

Σιγουρα ο πιο εσωστρεφης τους δισκος.

9 Likes

προσωπικα δεν τον θεωρω σε καμια περιπτωση τον καλυτερο,αλλα τον γουσταρω παρα παρα πολυ…

2 Likes