Paradise Lost

Μία από τις πιο αλλοπρόσαλλες λίστες που έχω συναντήσει ποτέ.

Ανάξια αναφοράς (για εμένα τουλάχιστον).

4 Likes

Είναι απλά το γούστο ενός ανθρώπου, 100 να ρωτήσεις 100 διαφορετικές λίστες θα πάρεις κατά πάσα πιθανότητα.

3 Likes

x1000

1 Like

και για αυτή την λίστα ρώτησαν τον πιο άμπαλο.

1 Like

Ο καθένας είναι ελεύθερος να βγάλει ότι λίστα θέλει. Κι εμείς είμαστε ελεύθεροι να κάνουμε σχόλια στις επιλογές του, άλλωστε για αυτό τις έκανε και τις έβγαλε σε άρθρο.

Ανάξια σχολιασμού για μένα η λίστα, λες και τα έβαλε σε shuffle τυχαία είναι. Ωραίο το Obsidian, αλλά ούτε πρώτη δεκάδα δεν το βάζω. Το μισό είναι φιλλερ για μένα.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στο μέλλον, στην πρώτη δεκάδα τους θα έχω πάντα τα άλμπουμ από το Icon έως και το Tragic Idol. Τα υπόλοιπα δεν τα ακούω ποτέ πλέον ούτως ή άλλως.

2 Likes

Και όμως στην πλειοψηφία θεωρώ ότι ωριμάζει πλέον η άποψη ότι τα FUDD, TI, και Obsidian αποτελούν κορυφαίες δουλειές των lost (προσωπικές γνώμες βεβαια όλα)
Πέραν αυτών να πούμε ότι δεν θα βρει κανείς- εύκολα- άλλο γκρουπ όπου να υπάρχει τέτοια διχογνωμία για ποια άλμπουμ απαρτίζουν την 5αδα του
Κάτι λέει αυτό φυσικά

3 Likes

Ξεκίνησα να διαβάζω αυτή τη λίστα με ανοιχτό μυαλό, αλλά την έκλεισα όταν είδα #6 το Icon και #5 το Plague Within.

Δεν με ενδιαφέρει καν η σειρά των τεσσάρων πρώτων.

Έλα τα 'παμε φίλος.

3 Likes

πω πω αυτό το αντιαθλητικό φάουλ δεν το πρόσεξα καν

2 Likes

8 Likes

Από τα καλύτερα gif όλων των εποχών ε :sweat_smile:

1 Like

αυτό και αυτό εδώ:

1 Like

Ακόμη και το Lost Paradise δεν αξίζει τόσο χαμηλή θέση, ειδικά αν λάβει κανείς υπόψη ότι είναι από τα album που όρισαν το death/doom σαν ήχο.
Λίστα για να φαγωνόμαστε και μόνο.

1 Like

Επαναηχογραφηση του Icon λέει…
Πρώτον, έγκλημα.
Δεύτερον, όχι άλλες αρπαχτες μωρέ.

9 Likes

Δηλαδή ο Nick θα επαναηχογραφήσει τα φωνητικά του Icon. Καλά θα πάει αυτό.

4 Likes

Ούτε το st.anger δεν πρέπει να επαναηχογραφηθεί, ποιο Icon;;; Για ποιο λόγο;; Μπας και πετύχουνε καλύτερα την ατμόσφαιρα;; Μπουχαχαχα ΕΛΕΟΣ!

Γενικά πάντως, η μουσική παίζει να είναι η μόνη τέχνη (μαζί με τα εικαστικά ίσως) με τέτοιες ρεβιζιονιστικές μασκαρατες από τους ίδιους τους δημιουργούς η μου ξεφεύγει κάτι;

Δεν θυμάμαι πρόχειρα κάποιον σκηνοθέτη που να ξαναγύρισε μετά από 30 χρόνια μια ταινία του, ούτε κάποιον συγγραφέα να ξαναεγραψε κάποιο βιβλίο του.

Για λογους δικαιωματων γινονται αυτα συνηθως. Και τα δικαιωματα των παλιων δισκων των Λοστ ειναι μαλλον μια πικρη ιστορια. Ορεξη ειχαν τωρα :joy:

2 Likes

Funny_Games1997

Mpafunnygamesposterb

2 Likes

Χμμ κοιτα να δεις κάτι πράγματα

https://screenrant.com/directors-who-remade-their-own-movie-alfred-hitchcock-michael-mann-john-ford/

Όπως και να χει, μαλακια και εδώ! :crazy_face:

1 Like

Ω ρε φίλε…

9 Likes

Γιατί λέει τουρ και έχει μόνο Αγγλία γτχ?