Paradise Lost

Για να είμαι ειλικρινής, στη μελωδία στο ρεφρεν με χαλάει περισσότερο.
Που’ναι το wah που μας γάμησε όλη την εφηβία ρε;;; Τι είναι αυτά τα φλώρικα;

3 Likes

Παραείναι γυαλισμένο, καθαρό, να ταιριάζει με τα σημερινά δεδομένα. Μόνο για συλλεκτικό λόγο θα το πάρω, αξιζει μια ακρόαση κ φτανει. Το αυθεντικό ειναι αξεπέραστο.

2 Likes

Δεν έχεις άδικο, ούτε εγώ θα τον χαρακτήριζα βρώμικο. Νομίζω ότι ο χαρακτηρισμός που ταιριάζει στον ήχο του είναι “μουντός”. Δε διαθέτει τη “γυαλάδα” που έχουν συνήθως οι πλέον καθαρές παραγωγές, παρ’ όλο που ναι, δε διαθέτει κάποια “βρωμιά”.

3 Likes

:100:

1 Like

Ακούω το original Icon 30 χρόνια τώρα…οπότε δεν έχω κανένα θέμα να το ακούω ελαφρώς διαφορετικό σε μία ελαφρώς πιο μοντέρνα εκδοχή

1 Like

Θα παίξουν λέει και Sweetness.

4 Likes

Το είχανε παίξει (απροσδόκητα θα έλεγα) και στην πρώτη-πρώτη συναυλία που τους είχα δει ποτέ, το 2006 στον Μύλο.

Είναι κάπως ακριβοθώρητο κομμάτι. Στο setlist.fm δείχνει ότι έχει να παιχτεί από το 2011( το παίξανε τότε και στην Αθήνα ). Για εμένα απωθημένο. τις τρεις φορές που τους έχω δει μέχρι τώρα δεν έτυχε να το παίξουν. Αλλά τι να λέμε, θα ακούσουμε Christendom που παίζει να μην έχει παιχτεί ποτέ.

1 Like

Ανελπιστα καλη η Συναυλια του 2005 στην Αθηνα, ειχανε παιξει και Sweetness και Widow και το υπολοιπο σετλιστ γαμαγε (εμενα που μου αρεσε πολυ το Paradise Lost το καταχαρηκα), μου εδωσε και πενα ο Γρηγορης, ολα τα καλα.

1 Like

είχε αφιερώσει και το one second στον Ευκαρπίδη
Θεωρώ ότι ήταν μία εντελώς back in the game συναυλία των λοστ .

3 Likes

Ηταν αχαστη ετσι κι αλλιως, τωρα απογειώθηκε

3 Likes
6 Likes

Δεν σας φαίνεται πιο γρήγορο?

1 Like

Ολος ο δίσκος ακούγεται πιο γρήγορος. Φοβερή δουλειά σε γενικές γραμμές, η φωνη του Holmes ειναι απόλαυση πραγματικά, μακάρι να μπορέσει να τα πει καπως ετσι στη συναυλία, αν και χλωμο μεταξύ μας.

1 Like

μπα, δεν νομίζω ρε συ, πρέπει να έχει πέσει πολύ δουλειά στο στούντιο. Για τον ήχο τώρα, στα 2 κομμάτια που άκουσα, υπάρχουν πολλά που με ενοχλούν.

Εγώ το βρήκα αξιοπρεπές για τα 30 χρόνια που το χωρίζουν από το κορυφαίο σε όλα original. Ο Nick συγκεκριμένα πολύ καλός. Λίγες μέρες μείνανε!

Παραπάνω από αξιοπρεπές αποτέλεσμα
Προτού επιστρέψω στο original θα ακούω για αρκετό καιρό αυτό το ενναλακτικό ICON

Τι κομμάτι!

Η τριχα κάγκελο.

Ένιωσα παλι 15 χρονών.

Ευχαριστηθηκα την πιο “μοντέρνα” εκτέλεση.

3 Likes

Απαγορεύεται :man_police_officer:t2:

Άκουσα όλο το ICON 30.

Πολύ πολύ ικανοποιημένος. Βασικά δεν περίμενα κάτι τόσο ποιοτικό. Τα κομμάτια-οροσημο του δίσκου τα βρίσκω περίπου στο ίδιο επίπεδο , ενώ τα πιο “δεύτερα” για μένα, τα βρίσκω καλύτερα στην νέα ηχογράφηση. Ο Χολμς σε τραγούδια όπως Shallow Seasons και Collosal Rains πλέον τραγουδάει χωρίς παραφωνίες, και άρα τα κομμάτια αυτά τα προτιμώ στην νέα ηχογράφηση. Το Weeping Words είναι επίσης υπερεπος.

2 Likes

πρώτη φορά εβερ
πολλά παράπονα για τον ήχο διαβάζω