Paradise Lost

Και στις 2 παραπανω συναυλιες στο ροδον ημουν και εγω. Απο τα πιο αγαπημενα συγκροτηματα

Ήμουν κι εγώ εκεί!

2 Likes

Μεγαλο θεμα τα πνευματικα δικαιώματα και το πως φέρονται οι δισκογραφικες στα συγκρότηματα, το ωραιο ειναι παντως πως στην αφισα της συναυλιας ειχε το παλιο το εξώφυλλο

1 Like

Κ να φανταστείς ότι η Music for Nations, δεν ήταν σαν τις άλλες εταιρείες, αλλά φέρθηκε πολύ καλά στο συγκρότημα. Φαντάσου τι γινόταν γενικά.

1 Like

Φοβερό ντοκουμέντο από εποχές που το setlist (για τα γούστα μου) δεν είχε ούτε μισό μέτριο κομμάτι. Θενξ.
Στην Υδρόγειο το 2004 τους είδα εγώ πρώτη φορά.
Θυμάμαι το σοκ με το που βγήκαν στη σκηνή οι Greg και Nick με μακρύ μαλλί. Σοκ.
Είχαν αφιερώσει κι ένα κομμάτι στον Dimebag Darrell αλλά δεν θυμάμαι ποιο.
Μεγάλο live.

1 Like

Εξαιρετική η βιογραφία του συγκροτήματος, το No Celebration. Να διαβάσετε την expanded version, όπου συμπεριλαμβάνεται κ το τελευταίο άλμπουμ μέσα συν κάποιες συνεντεύξεις. Όλα όσα πέρασε η μπάντα μέσα σε αυτά τα χρόνια, καλά κ άσχημα. Φοβερές λεπτομέρειες για τις σχέσεις των μελών, για ηχογραφήσεις, για το ότι έφτασαν ένα βήμα πριν την διάλυση κ για τα πρότζεκτ που έκαναν. Εξαιρετικό!!!

2 Likes

Κυκλοφορεί πουθενά Ελλάδα αυτό ή το παραγγέλνουμε απ’ έξω;

Για Ελλάδα δεν έχω ιδέα.

Thanks!

Άσχετο, βρήκα και τη δική μου πρώτη, δεν το λες και κακό set-list:

2 Likes

Αν θυμάμαι καλά, γιατί δεν έχω τα εισιτήρια μου εδώ, αυτό ήταν (γενικά) το πρώτο μου λάηβ.

1 Like

Και το δικό μου όσον αφορά τους Lost. Δεν θυμάμαι και πολλά, μόνο ότι ήταν για την περιοδεία του one second, και ότι είχα πάει με έναν συμμαθητή μου που δεν άκουγε μέταλ αλλά του είχε αρέσει αυτός ο δίσκος.
Δεύτερη φορά ήταν όταν είχαν έρθει για το symbol στην μάλλον καλύτερη εμφάνιση που τους έχω δει.
Τρίτη φορά πολλά χρόνια μετά, για το the plague, από μεγάλη απόσταση σε μισογεμάτο/μισοάδειο χώρο και γενικά πολύ μέτριο live. Δεν παίζει να ήρθαν ξανά από τότε (2015) Θεσσαλονίκη μέχρι την τέταρτη φορά μου το Σάββατο που μας πέρασε.Στο βίντεο που κυκλοφόρησε στο youtube πέτυχα πολλές φορές την κεφάλα μου στα πλάνα, χαχα!

1 Like

Νομίζω ότι το εισιτήριο για το One Second ήταν χρυσαφί κ για το symbol μαύρο με το φίδι πάνω. Σίγουρα ήμουν κ σε αυτό. Πω ρε συ, πόσα χρόνια…

1 Like

Ήμουν κι εγώ μέσα. Επίσης, φοβερό λαιβ και είχε “Sweetness”.
Είχαν παίξει σχεδόν όλο το PL αλλά είχα σπαστεί που δεν είχαν παίξει το γμμενο το “Spirit” (το οποίο τελικά δεν το έχουν παίξει ποτέ). Βλάκες.

1 Like

Καλά θυμάσαι…

4 Likes

Φιλλερακι don’t @ me :stuck_out_tongue_closed_eyes:

(Εννοείται το ξέρω απέξω)

1 Like

Το αγαπημένο μου του δίσκου. Γούστα είναι αυτά.

1 Like

1997 η πρωτη, 2023 η δέκατη

9 Likes

Γιατι μας μουτζωνουν οι αλητες?

1 Like

η πρώτη 1994
setlist

η …(έχω σταματήσει να μετράω) 2023
κοινό και των 2 συναυλιών : τα περισσότερα τραγούδια ήταν από το ICON

4 Likes