Δευτερο αποσπασμα που μου θυμιζει Faith Divides Us παρα πολυ στον ηχο.
Ψιλο-αισχρο το εξωφυλλο του single που δεν εχει ονομαστει ακομα.
Πλεον ολες οι μπαντες κανουν το ιδιο “κολπο” για να ανεβασουν το hype εντωμεταξυ. Κλιπακια των 10-15 δευτερολεπτων σε social media, 2-3 στιχους ετσι τυχαια στην περιγραφη, κανενας τιτλος, και γενικα ενα ντεμεκ μυστηριο. Δεν μπορω να πω οτι το βρισκω και ιδιαιτερα θελκτικο ως μορφη promotion.
Ουτε στους μισους τους δισκους δεν το εχουν, σιγα το προβλημα.
Θυμιζει την πιο απλη εποχη απο Host εως και Faith Divides Us, που δεν ειχε μπει πουθενα.
αυτό είναι ωραίο εξώφυλλο και δεν είναι fake διότι
κομμάτι αυτού (η κοπέλα με το λευκο φόρεμα που φαίνεται να θρηνεί) του πίνακα υπάρχει στο banner στο facebook της μπάντας
το τραγούδι δεν φαίνεται να προσπαθεί να ανακαλύψει τον τροχό αλλά οκ ας περιμένουμε έως τα μεσάνυχτα της παρασκευής για να ανοίξουμε το δώρο μας
Να το κυκλοφορήσουν σε φυσική μορφή με ένα γαμάτο b side και να το αγοράσουμε Παρασκεύή απο το rock city
Κάποια πράγματα δεν θα τα ξεπεράσω ποτε ! χαχα
Μετά από 37 χρόνια καριέρας ούτε με νοιάζει προσωπικά. Με ενδιαφέρει να γουστάρω τον δίσκο, απλά να ακούσω τα χαρακτηριστικά leads, μελωδίες, ριφφάρες, growls τα πάντα όλα. Μέχρι να έρθει εκείνη η ρημάδα η μέρα που θα πουν τέρμα, θα ανυπομονώ κάθε φορα για το νέο άλμπουμ όπως έκανα όταν ήμουν 15 χρονών.
Και συμφωνω οτι ειναι πολυ ωραιο εξωφυλλο, σε αντιθεση με αρκετα του προσφατου παρελθοντος.
Για την μουσικη ουτε εγω εχω πολλες προσδοκιες ή απαιτησεις, απλα να ειναι καλο κι οχι γκοθοσυρφετος. Τωρα οτι επιπροσθετο και πειραματικο θα μπορουσε να εχει, ειναι παντοτε θετικο. Και εχω μια μικρη ελπιδα να εχουν ξεπερασει την αλλεργια τους στα πληκτρα, αλλα οχι και πολυ μεγαλη ομολογω. Α, και να μην εχει growls, αυτο ειναι αυτοματα -2 στον δισκο
μιας και πιάσαμε τα πρόσφατα εξώφυλλα
Θεωρώ το medusa το καλύτερο της μετά Χ εποχής (εντελώς evil 70s κατά τη γνώμη μου έξω από τα συνηθισμένα για λοστ)
Από κοντά το requiem
Tα faith-plague λίγο πιο generic (ιδίως το faith μπορούσε να ήταν το εξώφυλλο και πολλών άλλων συγκροτημάτων)
το tragic δεν μου άρεσε ποτέ ιδιαίτερα
το obsidian συμπαθητικό σίγουρα καλύτερα θα φαίνεται σε βινυλιο (δεν έχω) --πολύ λεπτομέρεια
Τα δυο εξωφυλλα του Seth (Paradise Lost & In Requiem) δε με χαλανε καθολου, αν και εχουν φαει κραξιμο κυριως απο Ελληνες φανς. Το μονο “κακο” ειναι πως δεν ειναι πια και τοσο ιδιαιτερα ή μοναδικα ας πουμε
Το FDUDUU εχει για μενα το καλυτερο εξωφυλλο των τελευταιων 20 χρονων τους, και το αν θα μπορουσε να ειναι εξωφυλλο αλλων μπαντων δε με πειραζει ιδιαιτερα, αλλωστε αυτο ειναι αληθεια κυριολεκτικα για καθε εξωφυλλο καθε μπαντας
Το Tragic Idol σχεδιαστικα ειναι αψογο, ομως δε μου αρεσουν τα χρωματα καθολου
Να πω την αμαρτία μου το συγκεκριμένο δεν μου αρέσει και τόσο, το In Requiem είναι πιο ωραίο. Το Faith…καταλαβαίνω ότι είναι generic σε φάση Blackening αλλά είναι ωραίο.
Το Plague από την άλλη έχει γίνει από τον ίδιο που κάνει τα Ghost οπότε αυτόματα γαμάει.
Για το καινούριο, έτσι όπως το βλέπω νιώθω ότι θα είναι στο πνεύμα του Icon, αυτό μου βγάζει, αλλά και πάλι είναι κάτι εντελώς διαφορετικό για τους Lost ως εξώφυλλο.
Και όμως φίλε μου, ευτυχώς δεν είναι AI. Πρώτ’ απ’ όλα, θα μπορούσε κάλλιστα να είναι τύπωμα έγχρωμης λιθογραφίας, λόγω των γραμμών και των χρωμάτων, κάτι που είναι από τα πιο δύσκολα και σπάνια στην τέχνη της χαρακτικής.
Αν δεν είναι, όμως, χαρακτικό, σίγουρα έχει γίνει στο χέρι. Βέβαια, είναι κάκιστη η εικόνα, λόγω συμπίεσης τεχνολογικής, αλλά από ‘κει και πέρα, η λιτότητά του και η απλότητά του, κατ’ εμέ, παραπέμπει στη γοτθική ιδεολογία (ίσως) της μουσικής κατεύθυνσης.
Αν προσέξεις λεπτομέρειες, θα διαπιστώσεις, πως όντως είναι δουλεμένο στο χέρι.