Paradise Lost

αφού λύθηκε και αυτό το θέμα
άιντε πια με το νέο single …πάει ο μήνας έφυγε

Το ερώτημα είναι αν θα επαναηχογραφήσουν το άλμπουμ από την στιγμή που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα.

ε δεν νομίζω …λες ?

Από την στιγμή που δεν ήταν ευχαριστημένοι από τον Γκουίντο νομίζω υπάρχει πιθανότητα. Πέρα από τα λάηβ, κάθε ντράμμερ δεν συμμετέχει με ιδέες στο νέο άλμπουμ? Υποθέτω, δεν θυμάμαι πόσο ελευθερία έχουν οι υπόλοιποι, πάντως αν θυμηθώ άλμπουμ όπως το Draconian Times πχ ή το Obsidian, η δουλειά στα τύμπανα ήταν φοβερή. Τα γεμίσματα ας πούμε του Walteri στο τελευταίο μου είχαν κάνει τρομερή εντύπωση.

1 Like

Ακριβώς το ίδιο σκέφτηκα και ίσως αυτός να είναι ο λόγος που δεν έβγαλαν το single. Το Obsidian είχε φανταστικά ντραμς, φοβερές ιδέες και επιρροές.

1 Like

Δεν θυμόμουν ότι ήταν κ στο Μεντούσα όπου με τις ιδέες του ανέβασε σίγουρα ένα κλικ το άλμπουμ. Γενικά οι Λοστ για τον Βαλτέρι ήταν το σκαλοπάτι για να πάει ψηλότερα. Εκπληκτικός ντράμμερ, τώρα που το σκέφτομαι ίσως ο 2ος καλύτερος μετά τον Λη Μόρρις.

2 Likes

Lee, Jeff, Walteri η τριάδα για μένα

1 Like

gothic (album) vibes
Yeah !!

μου θύμισε Embers Fire το σημείο ρε…

τωρα που το λες ίσως
πιστεύω εναρκτήριο τραγουδι θα είναι
με το τσιγκέλι πάντως μας το βγάζουν

αυτό :laughing: . Έχω απίστευτη ανυπομονησία για το άλμπουμ.

1 Like

Έγω να δεις…
Πλέον περάσανε 5 χρόνια ολόκληρα !!!

1 Like

Βγήκε τίποτα;
Α το reel με διάρκεια 10" λέτε :sweat_smile:

1 Like

εκεί μας κατάντησαν οι αλήτες…

Ουτε καν :stuck_out_tongue:

Οπως επηρεαστηκαν το 2011 με την περιοδεια για το Draconian Times κι εβγαλαν το Draconian Times II, ετσι αναμενω το Icon II τωρα μετα την επαναηχογραφηση και περιοδεια για το Icon.

Θελουν να ειναι τοσο πιστοι μαλιστα στο 1994 που εδιωξαν και τον ντραμερ!

1 Like

6/6 έχουμε νεο τραγούδι

4 Likes

Το ειπε ο Νικ;

5 Likes

Οχι ευτυχώς :joy:

10 Likes

Δεν έχει ελάφια όμως… :cry:

2 Likes

Το λογότυπο δεν βλέπω και στεναχωριέμαι