Εγώ θα έλεγα αν βαριέσαι καλύτερα να κάτσεις σπίτι (άλλωστε τους έχεις δει και τόσες φορές), αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι και το καλύτερο παράδειγμα ή στο να δίνω συμβουλές σ’ αυτόν τον τομέα, γιατί βαριέμαι γενικώς να βγαίνω από το σπίτι
Επίσης εσύ βαριέσαι και να ξαναδείς συγκεκριμένες ταινίες
Guilty
Θα είσαι ο πρώτος που θα το μάθει όμως!
Παραλιγο να με πεισεις με αυτο, και κυριως επειδη εκανα ντους και στο ντους ακουγα No Hope In Sight και γουσταρα πολυ, αλλα τελικα συνειδητοποιησα πως δεν καιγομαι τοσο πολυ. Επισης ολο αυτο το “καλυτερα να μετανιωνεις για πραγματα που εκανες παρα που δεν εκανες” παντοτε μου φαινοταν καπως αστειο (no offense, δεν το λεω για σενα, το λεω για αυτους που το λενε επειδη διαβαζουν Παολο Κοελιο και νομιζουν οτι ανακαλυψαν τα μυστικα του συμπαντος), και εν τελει δεν ειναι και αληθεια. Εχουν υπαρξει πολλες περιπτωσεις που εκανα κατι, και τελικα ειπα καλυτερα να μην το ειχα κανει.
Anyway, μαλακια, θα νιωσω FOMO για το Enchantment και το Small Town Boy και τα One Second & Say Just Words, αλλα περαν αυτου ελαχιστα πραγματα.
Θα τους δω αν ξαναρθουν στον Νεο Κοσμο για τον νεο δισκο, αν οχι, oh well.
ΥΓ1. Αυτο που εγειρε την πλαστιγγα ειναι η διαρκεια 1 ωρας και 10 λεπτα, το βρισκω οριακα προσβλητικο για το κοινο. Αλλα ταυτοχρονα δε θελω να βγω απο το σπιτι μου για 3.5 - 4 ωρες για να παω να δω ενα live για μια ωρα. Και τα δυο support μου ειναι αγνωστα και αδιαφορα.
ΥΓ2. Καποιες ταινιες καλυτερα να μην τις ειχαμε δει καν! Zodiac και Tinker Tailor Soldier Spy δυο στα γρηγορα που σκεφτομαι, απιστευτα σκουπιδια
Paradise Lost και Fates Warning δε θα χάσω καμία συναυλία ποτέ.
Σε άλλα νέα, ούτε αυτή την Παρασκευή single ε;
Νικολάκης εγγύηση
Τελικα ευτυχως που εκατσα σπιτι γιατι η μικρη ειχε τρελη ορεξη χθες βραδυ, κι ετσι θα ειχα αφησει την μανα της μονη της για 4-5 ωρες και θα τα ειχε παιξει. Επρεπε να κανει και pumping, να μπορει να φαει σαν ανθρωπος, κτλ. Οριστε Ζβεν, πηρα μια αποφαση να μην κανω κατι και θα το ειχα μετανιωσει αν ειχα παει :
Fates Warning εχω δει μια φορα στην ζωη μου και δε θα τους ξαναδω ποτε, αν και ηταν αψογοι. Απλα μετα το APSOG και το Disconnected δεν εχουν βγαλει ουτε νοτα που να με ενδιαφερει.
Μάλλον το είχε η μέρα χθες γιατί κι εμάς η μικρή μας πήγε τρένο.
Για Fates Warning δε σχολιάζω κάτι παραπάνω
Μάλλον ο τύπος πέταξε “ρε παιδιά τι λέτε να παίξουμε μιάμιση ώρα στο επόμενο live να γουστάρει το κοινό” και οι άλλοι τα πήραν στο κρανίο!
Χαχα, εξαιρετικοί μουσικοί αλλά πρέπει να το έχουν το θεματάκι τους! Νομίζω πως είχε αναφερθεί εδώ μέσα ότι αλλάζουν ντράμερ πιο συχνά κ απ’ ό,τι αλλάζουν παπούτσια.
Νταξει υπερβολες λιγο οτι εχουν θεμα… αλλωστε 5 απο τους 6 drummers που ειχαν εφυγαν απο μονοι τους ή στην χειροτερη κοινη συναινεσει.
-
ο Matt Archer εφυγε απο μονος του γιατι δεν ηθελε να περιοδευει και να ειναι κανονικο μελος μπαντας
-
ο Lee Morris επισης εφυγε απο μονος του (σχετικα) γιατι δεν ψηθηκε πολυ για την κατευθυνση που επαιρναν στο Symbol Of Life, το λεμε mutual decision ουσιαστικα
-
o Jeff Singer, που για μενα ταιριαξε με την μπαντα περισσοτερο απο οποιονδηποτε αλλον ως χαρακτηρες (εκαναν πολυ χαβαλε, ειχαν τρελη χημεια, γενικα ο τυπος γουσταρε πολυ την φαση), αποφασισε επισης απο μονος του να φυγει, καθως ηθελε να περασει περισσοτερο χρονο με την οικογενεια του… και μαλιστα ειχε αντικαταστησει τον Erlandsson σε πολλες περιοδειες που αυτος δεν μπορουσε να παιξει
-
Ο Erlandsson για μενα ηταν ο πρωτος ντραμερ που δεν ταιριαξε καθολου με την μπαντα (ουτε μουσικα, ουτε ως χαρακτηρας), και εν τελει οι Paradise Lost δεν ηταν η προτεραιοτητα του, και μαλλον απο μονος του αποφασισε να φυγει, οπως ανακοινωσε κι ο ιδιος, ή απλα δεν ηθελε να κανει commit. Αυτος ηταν περισσοτερο session drummer απο καποιους οντως session drummers που ειχαν (Peter Damin, Mark Heron)
-
O Walteri επισης εφυγε απο μονος του για να παει στους Opeth.
Αρα ο Guido ειναι ουσιαστικα ο πρωτος drummer που διωχνουν οι Paradise Lost 100% με δικη τους αποφαση. Μαλλον απο αναγκη τον πηραν in the first place, αφου ο Βαλτερι εφυγε ξαφνικα. Ε και μετα τον κρατησαν, ισως και γιατι βαρεθηκαν να σκεφτουν το να ψαξουν για αλλον Αυτο με κανει να αναρωτιεμαι αν επαιξε κανενας τσακωμος ομως ή κατι τελος παντων με λιγο “δραμα”, αφου ειναι πολυ περιεργο να διωχνεις drummer κανα δυο βδομαδες πριν βγει νεο single για τον δισκο σου. Επισης, εχουν ηχογραφησει ολοκληρο τον δισκο με τον Guido, θα τον βγαλουν ετσι? Προφανως δεν γινεται να κατσουν να ηχογραφησουν ξανα ολα τα τραγουδια με καποιον session, αν και μακαρι να επαιρναν ξανα τον Peter Damin για αυτην την δουλεια.
ΥΓ. Φερτε πισω τον Lee!
Αν θυμάμαι καλά η γκρίνια ειχε ξεκινήσει απο το Χοστ γιατι δεν είχε πολλά φυσικά τύμπανα οπότε ηχογραφούσε κομμάτια εδώ και κει. Φοβερος ντράμερ πάντως.
H κυκλοφορία του single είναι τελευταίο πράγμα…
Υποτίθεται το Σάββατο που έρχεται παίζουν με τον Βασιλιά στο Βερολίνο
Πως θα το κάνουν χωρίς drummer ?
Καλά η επιλογή του Morris θα ήταν απίστευτη εξέλιξη
Ωστόσο πιστέυω ότι ο Jeff θα βγάλει ακόμη μία φορά τα κάστανα από τη φωτιά
Jeff is back…
Να καταγραφεί παρακάλω
Μία που το ειπα , μία που έγινε (και σε 20 λεπτά μέσα)
Δεν νομίζω να υπήρχε κ περιθώριο χρόνου, βγαίνουν σε περιοδεία σε μια βδομάδα νομίζω για νέο άλμπουμ οπότε είναι λογικό να φέρουν κάποιον που κ καλός ντράμμερ είναι αλλά κ γνωρίζει την μπάντα.
καλά ναι φυσικά
ήταν μια πολύ safe πρόβλεψη για όποιον ξέρει την ιστορία των pl
Εξαιρετικά νέα!
Δεν θυμάμαι για ποιο λόγο είχε φύγει. (βαριέμαι να πάρω το βιβλίο στα χέρια μου κ να το δώ, όποιος θυμάται ας πει)
Οκ, Κουίντομ saves the day