Paradise Lost

Κάτσε να του τα ψάλω στο twitter :smiley:

2 Likes

Φαίνεται από το αβαταρ σου :stuck_out_tongue:

4 Likes

Έπρεπε να βάλω το οπισθόφυλλο που έχει ανοιχτά τα μάτια… αλλά καλό!

3 Likes

Double post αλλα καλα το πάνε

4 Likes

Μας την έκανε κανονικά όμως
Έχεις που έχεις να κυκλοφορήσεις 5 γεμάτα χρονια νέο δίσκο …
πετάς και άκυρη ημερομηνία κυκλοφορίας
Asked if fans can expect the new PARADISE LOST album this year, Nick said: “Yeah. Well, the first single’s out around May the 16th, I believe. So, yeah, I’m guessing it’s kind of towards the end of the year [that the full album will arrive], I guess.”
Δεν πειράζει …αρκεί μέχρι την Τετάρτη να το εχεις βγάλει :imp:

τι δουλειά έχει ο Φίλιππος Πλιάτσικας δίπλα στον Νικολάκη ;;

3 Likes

Δεν φταιει ο Nick βασικα, εσεις φταιτε ολοι που τον πιστευετε. Ο τυπος ειλικρινα απαντησε, απλα προφανως δεν εχει καμια ιδεα ή βαριεται τη ζωη του ή απλα μπερδεψε το νουμερο ή all of the above :stuck_out_tongue:

Εχω μαθει να μην περιμενω τιποτα οργανωμενο και σοβαρο απο τους PL οσον αφορα κυκλοφοριες, singles, δισκους και συναυλιες εδω και δεκαετιες. Δυστυχως ακομα κι οταν τους υπεγραψε η ΕΜΙ, δεν φαινεται να παιρνουν ποτε σοβαρα το management κομματι της μπαντας τους, κι αυτο ειναι οκ. Απλα ειναι εντελως χαλαροι οι τυποι, ροκ σταρ της διπλανης πορτας, δε μας ενοχλει (ισα ισα που καποτε τους αγαπουσαμε περισσοτερο για αυτο, αφου τους περιμεναμε μετα απο καθε συναυλια στο Ροδον να μιλησουμε μαζι τους και να βγαλουμε φωτογραφιες).

Σημερα παιζουν στο Milwaukee και σοκαριστηκα λιγο που ειδα οτι εμφανιζονται δευτεροι χρονικα αναμεσα σε 7 μπαντες… Θεωρουνται δηλαδη πιο μεγαλα ονοματα αυτην την στιγμη οι Surefire, Avernus, Fugitive, Pentagram και Wolves In The Throne Room?! Μονο τους τελευταιους εχω ακουστα εντωμεταξυ…

Με μια πρώτη ματιά, νομίζω ότι το διαβάζεις ανάποδα. Προ τελευταίοι βγαίνουν, οι headliners είναι οι Enslaved.

1 Like

Λοιπον, τεραστιο δικιο. Δεν ειδα καν τις ωρες στα αριστερα, αν και δε μπορω να μη σχολιασω την χαζομαρα των Αμερικανων που μπερδευονται με το 24ωρο ρολοι, το οποιο μαλιστα αποκαλουν military time.

Αλλα πραγματικα, ποιος γραφει τις μπαντες ετσι?! Πρωτη φορα βλεπω να γραφει καποιο φεστιβαλ τις ωρες απο πανω προς τα κατω χρονικα. Καπου λιγο ελεος, δικαιολογουμαι :stuck_out_tongue: (οπως και για το οτι ειδα αυτην την εικονα στις 6 τα ξημερωματα καθως ταιζα το μωρο με την τσιμπλα στο ματι)

2 Likes

Αν δεν έβλεπα τις ώρες δεν υπήρχε περίπτωση να το καταλάβω, οι άνθρωποι είναι ηλιθιοι.

1 Like

Βασικα αυτος ο γραφιστας που το εφτιαξε αυτο πληρωθηκε… και πιθανοτατα πολλα λεφτα.

1 Like

Μάλλον δεν έχετε πάει σε festival, μια χαρά νόημα βγάζει το timetable.

1 Like

Πηρες κι εσυ σφραγιδα.

Τι λετε μωρε :grinning:. Φεστιβαλακι ειναι, ετσι τα γραφουν συνηθως, για να βλεπεις τι παιζει σε ποια σκηνη και τι επικαλυψεις υπαρχουν.

Σε απλα νεα, ευκολα εβλεπα Wormrot ενδιαμεσα απο τους ΠιΕλΟ :star_struck:

1 Like

Ναι μωρε, νόμισα ότι ήταν η αρχική αφίσα του φεστιβάλ.

Συνηθως εκει οι γραμματοσειρες των μεγαλων ονοματων ειναι πολλαπλασιου μεγεθους σε σχεση με αυτες των μικρων :grin:. Τεσπα, μια χαρα ειναι η αφισουλα, μια χαρα και το φεστιβαλ, εχει Σακηηηη, γρια, ΠιΕλΟ, τους σιγκαπουριανους, κλεινει με Down, ποπα.

Σφραγίδα;;;

Το βαζω κι εδω για οποιον ισως μην παρακολουθει το αλλο τοπικ.
Βαλτε κι εσεις!

Διχαζομαι τοσο πολυ… παιζουν σε 2-3 ωρες οι Paradise Lost στο Μανχαταν, και ειχα πει οτι θα παω, αλλα τωρα λεω μαλλον να μην. Το σετλιστ ειναι τραγικο κατ’εμε (1 ωρα και 7 λεπτα η συνολικη διαρκεια των τραγουδιων), και περαν της διαρκειας, δεν υπαρχει ουτε ενα τραγουδι που ειτε να μην εχω δει πολλακις στο παρελθον, ειτε που να πω “ααα θελω να το δω πολυ αυτο το τραγουδι”. Οκ δεν εχω δει τιποτα απο το Obsidian αλλα το Devil Embraced το θεωρω απαραδεκτο, και αν και τα Forsaken & Ghosts τα βρισκω τα δυο καλυτερα του δισκου δεν ειναι και λατρεμενα.

Ενα κομματι μου θελει να παει, ενα αλλο απλα αραζει σπιτι και δε θελει ουτε να χαλασει λεφτα ουτε να ξεβολευτει για μια συναυλια που μπορει να μη μου πει και πολλα. Σημειωση : πλεον σιχαινομαι το να πηγαινω σε live μονος μου, το εχω κανει πολλες φορες αλλα το βρισκω χαλια εμπειρια. Τι κανω ρε γμτ :sob:

2 Likes

Καλύτερα να πας και να το μετανιώσεις παρά να το πιστολιάσεις και να μείνεις με το Γουατ Ιφ να κάνει κούνια-μπελα πάνω στο anterior cingulate cortex του εγκεφάλου σου.

tl;dr
GO!

1 Like