Paradise Lost

Και που να βγει ο δισκος τι έχει να γινει :joy:

3 Likes

Μην αρχίζετε από τώρα ρε παιδιά, έχουμε καιρό ακόμα :smile:

Tragic Idol vιbes. Ανάμένουμε.

πράγματι tragic idol
προσωπικά μιλώντας περίμενα μία πιο rock κατεύθυνση για 3 λόγους
α) sold out το tour ICON
b) τα vibes του ICON tour
c) βαριούνται να παίζουν τα ίδια πράγματα (είναι γνωστό αυτό)
λογικά θα σκάσει το πρώτο σινγκλ όπου νάναι

Ίσως ο βασικότερος λόγος που τον περιμένω :joy:

3 Likes

οχι ο βασικότερος
αλλά σίγουρα βασικός face: :smile:

Εννοω οτι το εκανες προσωπικο οταν ανοιξες ολη την αναιτια κουβεντα για προσβολες και μαλακιες σε επιπεδο χρηστων, την στιγμη που εγω μιλησα ξεκαθαρα για τους PL και την μουσικη τους.

Κι ομως, μονο αυτο εγραψα. Δικη σου επιλογη ηταν να αποφασισεις να προσβληθεις ή κατι.

Θα εχουμε πολλα γλεντια αν μας απαγορευτει να κρινουμε την (μαλλον για μια ακομα φορα) οπισθοδρομικη και αναχρονιστικη κατευθυνση των Paradise Lost. Μονο οι maiden παιζει να εχουν πιο ισχυρο απυροβλητο.

Καλό θα είναι όμως να αποφεύγεις και εσύ αυτά τα σχόλια από τώρα. Άσε πρώτα να έχουμε κάποιο δείγμα ε;

16 Μαΐου το πρωτο single λεει ο Νικόλας

2 Likes

Μπαίνω φόρουμ και βλέπω 25 + μηνύματα αδιάβαστα για Paradise Lost. Λέω έσκασε καινούργιο κομμάτι/ album cover με track list κάτι ζουμερο τέλος πάντων. Αλλά κλαψ έφαγα άκυρο. 20 δευτερόλεπτα μουσικής δεν βάζω να ακούσω, μου φαίνεται tragic.

1 Like

Εμένα μου φέρνει σε 72 seasons :crazy_face:

1 Like

Ειχαμε δειγμα και ακουσαμε ηχο και υφος.

Στην παραπάνω συνέντευξη λέει πως ο δίσκος έχει κομμάτια που φέρνουν σε Icon εποχή λόγω της περιοδείας που έκαναν για τον συγκεκριμένο δίσκο, θυμίζω ότι όταν έκαναν την περιοδεία για το Draconian Times ο επόμενος δίσκος που βγήκε ήταν το Tragic Idol.
Μαντεύω ότι θα υπάρχουν κομμάτια με brutal φωνητικά αλλά σε μικρότερο βαθμό, ίσα ίσα για να κράξει ο quintom :stuck_out_tongue:

ήδη άρχισε να φαίνεται η επιρροή αυτού του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ δίσκου :sunglasses: @drenie

4 Likes

Το δείγμα που βγάζουμε συμπέρασμα για ήχο και ύφος ενός ολόκληρου νέου δίσκου είναι τα 30 δευτερόλεπτα;