Paradise Lost

1 Like

Δικός μας ο @dezter :slight_smile:

2 Likes

Μεσα στη χρονια θα εχουμε δισκο λογικα

3 Likes

Αυτα είναι νέα !
Ο χρόνος πλέον μετράει αντίστροφα
Αλλα ρε φίλε μαθαίνεις που μαθαίνεις ότι θα βγει ο δίσκος …τόσο δύσκολο είναι να ρωτήσεις σε ποια κατεύθυνση να κινείται ?

Και άλλη μία ανακοίνωση για νέο δίσκο στο Facebook

5 Likes
3 Likes

Έχουμε τίτλο κύριοι ! Ascension και πολύ μικρό κλιπάκι στα social της μπάντας

13 Likes

Ωραία τα φωνητικά, ελπίζω να είναι σε όλο τον δίσκο έτσι.

3 Likes

Η παραγωγή μου φέρνει σε Tragic Idol άρα με πάει σε Icon/Draconian Times…ωραία πράγματα. Ξυπνάει η εξάρτηση μέσα μου…

6 Likes

Πιο δυνατα, και για τους πισω!

Θα μπορουσε εκει στην μεση του clip να το γυρισει σε βοθρε οπως εχει συνηθισει στα τελευταια 2-3 αλμπουμ (και να χαλασει ενα πολυ ωραιο σημειο), αλλα ευτυχως δεν το κανει. Ας ελπισουμε πως ο Νικολακης την περασε την middle life crisis, και καταλαβαινει οτι τα καφρικα φωνητικα του ειναι πλεον αισχρα.

Πολυ ωραιος ο τιτλος του αλμπουμ (τριτο συνεχομενο μονολεκτικο?) , αντε να δουμε. Εμενα μου αρεσε αυτο που ακουσα, αλλα δεν λενε και τιποτα μερικα δευτερολεπτα. Μαλλον θα τους δω στις 22 Μαιου.

1 Like

Το ότι κάτι δεν μας αρέσει, δεν το κανει κ αισχρό. Επίσης, γιατί middle life crisis? Με το synthwave πχ θεωρείσαι πιο ώριμος? Κατά ποιον τρόπο?

Μπορείς 'όμως να το αιτιολογήσεις κιόλας, αντί απλά να προσβάλεις κόσμο, γιατί αυτό κάνεις, άσχετα με το που δεν ασχολείται κανείς.

Ποιον προσεβαλα? :smiling_face_with_tear:
Τον Χολμς?

Μπορούμε να συνεχίσουμε να παίζουμε τους χαζούς αλλά βαριέμαι. Όταν θέλεις καταλαβαίνεις.

Ουτε καν. Δεν εχω ιδεα ποιον νομιζεις οτι προσεβαλα, αλλα ισως εχουμε διαφορετικο ορισμο για την “προσβολη”. Κανεναν δεν προσεβαλα, κι αν ο Χολμς νιωθει οτι προσβληθηκε για το mid life crisis μπορω να του στειλω μηνυμα να του πω σορρυ αλλα με προσβαλουν τα φωνητικα σου τα τελευταια 10 χρονια.

Πιο αγενες ειναι να πρεπει να σπαταλαμε χρονο καθε φορα που θελεις να βαλεις φιμωτρο σε καποιον επειδη διαφωνεις.

Άλλο ένα ψάρωμα/τσίμπημα για ΝίκοΠΛ, άλλη μια νίκη για ΚουίντομΣενάριο.

Ωραίο ακούγεται το κομμάτι, αν όλος ο δίσκος πλησιάζει Tragic Idol κερνάω όλο το φόρουμ!

Τα growls του Νικ σήμερα είναι ΟΚ αλλά αν τα συγκρίνεις με αυτά που έκανε στα early 90s η διαφορά είναι αρκετά μεγάλη, η αλήθεια είναι.

1 Like

το ότι διαφωνούμε είναι θετικό αν μπορείς να κάνεις κουβέντα. Μπορείς επίσης να γράψεις με ποιον τρόπο σε φιμώνω. Με απλά λογια, λες κ μιλάς σε κάποιον χαζό.

Απλά είχα λίγο χρόνο παραπάνω. Κ μπορεί όντως να ήμαστε ανώριμοι, απλά θέλω να το καταλάβω ρε παιδί μου.

Δεν ξερω γιατι μερικοι εχετε τετοιες παραισθησεις, αλλα εγω απλως εγραψα την αποψη μου για τους Paradise Lost, που ειναι αγαπημενη μου μπαντα εδω και 30 χρονια. Ολα τα υπολοιπα ειναι μερος της φαντασιας σας.

Το GIF που εβαλα θα επρεπε να το εχει κανει σαφες οτι δεν ηθελα να κανω κουβεντα. Βρισκω τα καφρικα φωνητικα του Χολμς αισχρα και συμπτωμα παλιμπαιδισμου. Εσυ τα γουσταρεις και καλα κανεις. Διαφωνουμε, and that’s it. Τι ακριβως να συζητησουμε επ’αυτου?

Το φιμωτρο παει στο οτι υπουλα εχωσες μεσα κατι περι προσβολης για να μου πεις οτι επρεπε να εχω γραψει διαφορετικα την αποψη μου ή κατι τετοιο (ομλογω οτι δεν ξερω γιατι το εκανες προσωπικο το θεμα). Επισης, δεν ειπα κανεναν χρηστη ανωριμο. Βαζεις λογια που δεν εγραψα ουτε εννοησα ποτε, και γι αυτο δεν με ψηνει και κανενας διαλογος επι τουτου. Το αν ταυτιζεσαι με την μουσικη που ακους, δεν ειναι κατι που θα πρεπει εγω να το εχω στο μυαλο μου οταν γραφω για την μουσικη που μου αρεσει ή που δεν μου αρεσει.

On topic, εμενα το μικρο αυτο αποσπασμα μου ακουγεται βγαλμενο απο το FDUDUU κι οχι απο το Tragic Idol. Θα προτιμουσα κατι πιο ηλεκτρονικο απο την μπαντα, αλλα εχω χασει προ πολλου αυτες τις ελπιδες, οποτε κατι στην περιοδο τους απο το 2005 εως το 2012 ισως να μην ειναι καθολου κακος συμβιβασμος.

δικό σου συμπέρασμα όχι δική μου προτροπή

ρε παδί μου, μην το παίρνεις σαν προσωπικό θέμα, ούτε έχω κατι μαζί σου, ούτε έχεις κάτι μαζί μου. Ούτε κάτι ύπουλο υπήρχε σε αυτό που έγραψα. Μιλάς για παλιμπαιδισμούς ωραία. Οι υπόλοιποι χρήστες που κοντεύουμε τα 50, παλιμπαιδίζουμε δλδ όταν μας εξιτάρει να ακούμε κάφρικα φωνητικά? Το ότι δεν σου αρέσουν είναι γνωστό κ καλά κάνουν κ δεν σου αρέσουν. Αλλά δεν γράφεις μόνο αυτό. Πως αλλιώς να στο πω.