Ε δεν μου φανηκε τοσο δισκαρα οσο τα αλλα (το In Requiem ε)
@Vedder Το Gothic ηταν μοναδικο ενω το In Requiem θυμιζει Paradise Lost.
Εννοω δηλαδη,οτι αν εξαιρεσεις τους Frost αυτο που παιξανε οι Lost τοτε δεν ειχε παιχτει απο κανεναν.
Στο In Requiem προσπαθησαν να παιξουν σαν Lost.Απο την αλλη δεν εχω πειστει απο την στροφη τους
οποτε παιζει ασυνειδητα να ειμαι προκατειλλημενος με το In Requiem.
Για μένα στο άλμπουμ αυτό συμβαίνει το εξής.
5 κομματάρες οι πρώτες (με το Εmbraced να υστερεί) , ακολουθούν 3 αδιάφορα και πάμε στο τελευταίο , ο απόλυτος ύμνος As I Die.(που στην αρχή δεν μάρεσε τόσο πολύ)
Το Pity The Sadness μαζί με το Hallowed Land είναι τα αγαπημένα μου κομμάτια.
Shades & Icon θεωρούνται ισοδύναμα από μένα.
Η κατάταξη πάει ως εξής.
In Requiem - Draconian Times
Shades - Icon
Paradise Lost
Symbol Of Life
Gothic
Believe In Nothing
One Second
Host
χωρίς να υποτιμώ τα τελευταία , μου αρέσουν αρκετά.
Μα δεν το κατεκρινα.Απλα οσο και να χει, ειναι πολυ ξερο αλμπουμ.Βεβαια πρωτοτυπουν καργα, ηταν και λιγο αμπαλοι τοτε μεταξυ μας:p αλλα πιστευω αυτος ο δισκος ειναι απο τους καλυτερους στιχουργικα.
Τρελή δισκάρα και πολύ υποτιμημένη(σε αυτό φταίει και το ίδιο συγκρότημα που το έχει αποκυρήξει). Πραγματικά απορώ γιατί δεν είναι αυτό στο poll αντί των “Believe In Nothing” και “Paradise Lost”.
Εχω καιρο να το ακουσω αν και τα cd ειναι πολυ κοντα οποτε το ακουω οποτε θελω.
Αυτο που μ’αρεσε οσον αφορα το δισκο ειναι οτι εχει ψυχη και μπολικες τραγουδαρες.
Και ας ειναι κουλο.
Λοιπον, αυριο εχει το λαιβ σε Γερμανια, και μεθαυριο Γαλλια.Οποιος ειναι να ποσταρει σετλιστ, και οτιδήποτε αλλο, να το κανει σε 10 σποιλερ μεσα, η καλυτερα να μην το κανει καθολου!
[SPOILER]Hallowed Land
Rememberance
Never For The Damned
Erased
Elusive Cure (!!!)
Shadowkings
No Celebration
Ash & Debris
As I Die
The Enemy
Gothic (was dedicated to Anathema)
Enchantment
Embers Fire
Requiem
Χμμμμ, ειλικρινά σου εύχομαι ρε να ΜΗΝ είναι ίδιο το σετλιστ μεθαύριο (οκ, το Elusive Cure ήταν θεόκουφο, αλλά πέραν τούτου…). Τέσπα, τα είπαμε, θα τα ξαναπούμε πολλάκις ως τότε…
Αλεξ shadowkings, rememberance, hallowed land k elusive cure ειναι ο λογος που δε θα φυγουν βρισιδια, γιατι θεωρω απαραδεκτο να εχουν ΚΑΙ εδω κατα 70% ιδιο σετλιστ.Τεσπα.Αυριο η μεγαλυτερη μερα απο τις 3