OK, τωρα καταλαβα πως το εννοουσε, νυστα βλεπεις, μονο εσεις θα γουσταρετε τελικα
Καλά τα Shattered & Breeding Fear (που δεν πολυτρελαίνομαι και για τα 2) , αλλά η ομορφιά βρίσκεται στα B’Sides ρε…
Ας παίξουν το Eternal αν θέλουν να death-ογκαβλώσουν.
Μιλάμε και μεις οι πωρωμένοι lost-fans για τα b-sides και πόσο γαμάτα είναι και πως θέλουμε να τα ακούσουμε live… ααχ, ας κάνουν πρώτα κάποιες αλλαγές στα a-sides τους…! Ναι, ένα Shattered για αρχή δε θα με χάλαγε καθόλου (ύστερα απο τόσα χρόνια)… και μάλλον η ώρα πλησιάζει… 8)
Άσχετο, αλλά δε θα σας φαίνεται κάπως μέτρια η παραγωγή του Gothic? Λογικό είναι βέβαια την εποχή που το έβγαλαν, αλλά αναρωτιέμαι πως θα ηχούσαν σήμερα αυτά τα τραγούδια με νέα παραγωγή…
Και οι δυο με τα δικια τους!
Εχουν καποια καταπλητκικα B-sides που θα γουσταρα να ακουσω. Εκτος απο το Sweetness που το ακουσαμε (αλλα ειναι σαν μην το ακουσα ουτε μια φορα!), φοβερα ειναι και τα Fear και Walk away.
Aλλα εχουν και 1002 πολυ καλα τραγουδια απο αλμπουμς τους που τα εχουν γραμμενα!
Αντε να δουμε τι θα δουμε…
Ρε 9 μερες ρε, μη μιλατε αλλο, απλα παμε μαζι 1η σειρα, και ασε και τους 3 να μας τρελανουν οπως αυτοι ξερουν, ολα τα αλλα οτι λεμε τωρα ειναι απλα αερας:p
9 μερες ρεεεεεεεεεεεεεεεε
Το Walk Away δεν θα μπορούσε να μην είναι φοβερό, μιας και πρόκειται για μια από τις πιο κλασσικές και επιτυχημένες μεταλ διασκευές!
Αυτό και το Small Town Boy είναι μάλλον οι αγαπημένες μου διασκευές τους…
χμμμ και όμως δεν μου αρέσει τόσο… γιατί υπάρχει και αυτή η διασκευή:
…
αλλά από διασκευες των lost γενικώς πολλά respect αξίζει και το Death Walks Behind You των Atomic Rooster.
Εχουν διασκευασει οι Lost το Small Town Boy ? Και που ?
Edit : Depressive Age
Στο symbol of life
Eχουν κανει αρκετουτσικες διασκευες παντως και σχεδον ολες (αν οχι ολες) παρα πολυ καλες.
Στην λιμιτεντ ομως εντισιον.
στα τορρεντ ειναι unlimited:p
Βασικά εμένα μου αρέσει πολύ αυτή η παραγωγή, με το Gothic να είναι ο αγαπημένος μου Lost δίσκος και νομίζω ότι θα έχανε κάτι η ατμόσφαιρα του δίσκου με μια πιο “γυαλισμένη”…
H καλυτερη διασκευη ειναι αυτη των Dead Can Dance το Xavier
Οι καλυτερες διασκευες ειναι το how soon is now κ το small town boy .-
[-X Η καλύτερη διασκευή τους ειναι το walk away από Sisters of Mercy…
Η καλύτερη διασκευή τους είναι το In Nomine Satanas των Venom…
- 1, ναιναιναί!
Ακουω το Gothic μετα απο καιρο!Τι δισκαρα!Και τι ριφφ!Τι φωνη!
Καλα ρε αθεοοφοβοι το In Requiem τριτο ? #-o[-X