Paradise Lost

Ρε γαμώτο τι κάφρικο χιούμορ έχει ο Nick!!!

"κυρίες και κύριοι , όπως μάλλον θα ξέρετε , βιντεοσκοπούμε την σημερινή μας εμφάνιση για το dvd , οπότε τουλάχιστον προσπαθήστε να υποκριθείτε ότι το διασκεδάζετε…"

:respect:
:bow:

Θέλω λάιβ όσο το δυνατόν συντομότερα…

Εισαι τυχερος, επειδη σπανια ξεπερναν τη μιαμιση ωρα στα set. Ο Νικ βσκ βαριεται πολυ. :lol: Για το Shattered κατι ειχα ακουσει κιε γω οποτε να θεωρεις καραδεδομενο πως θα το παιξουν. Ομως, Breeding Fear; Αυτο ειναι πολυ καλη φαση, αναρωτιεμαι πως θα βγει. Σιγουρα διαφορετικο…

Σιγουρα θα ηθελα πολυ να ειμαι στο συγκεκριμενο live…αν οντως παιξουν αυτα που ακουγονται αλλα και λογω αναμενομενης χρονικης διαρκειας, αυτο το Live θα επρεπε να ηχογραφησουν… oχι τπτ αλλο αλλα πραγματικα αυτο θα ηταν ο ορισμος του ηχητικου ντοκουμεντου…Μα Shattered, Breeding Fear???Ονειρωξη…:lol:

Μη σου πω να το βιντεοσκοπησουν…

Νομιζω εχουν κλεισει τρια dates ως πακετο… ε, δε μπορει, καπου θα βαλουν μια χρυση καμερα να το δουμε σε κανα DVDακι…

Θεοι, καταπληκτικοί, τι να λέμε τώρα. Από τις πολύ αγαπημένες μου μπάντες. Και το In Requiem ήταν φανταστικό

South American Tour is NOT Cancelled - 28th Aug 2008

Paradise Lost have confirmed today that they have found a replacement drummer, and so the tour dates that were previously cancelled in South America are now going ahead as previously planned! The details of these shows can be found in the Tour Dates section of the site.

See you there!

Καλό αυτό.
Ίσως έρθουν και σε μας σύντομα.:slight_smile:

Αντε ρε γμτ, μακαρι να βρηκαν εναν ανταξιο ντραμμερ που να στεριωσει γιατι πολυ Spinal Tap εχει γινει η κατασταση!

μμμμμ δεν ξερω…μαλλον το δρακονιαν γιατι ειναι και ο πρωτος δισκος που ακουσα απο αυτους οποτε εχει συναισθηματικη αξια :smiley:

Κατι πηρε το αυτακι μου οτι καποιος Darren White και καποιος Duncan Patterson μπορει να ανεβουν για κανα τραγουδακι στο Λονδινο… :–

Πόσο παίζει να γαμάει το one second;
Έχω αράξει και ακούω το άλμπουμ και διαβάζω τους στίχους. Άνετα εδώ ο Holmes έπιασε ταβάνι στιχουργικά.
Ρε προσκυνάω λέμε ρε.

Well said. :thumbup:

Δίσκος στον οποίο πιάνουν ταβάνι και απο άποψη πειραματισμών και έμπνευσης… (ναι, δε θα βαρεθώ ποτέ να αποθεώνω το συγκεκριμένο άλμπουμ σε αυτό το θρεντ!)

Eγω αυτο που σκεφτομαι για αυτο το αλμπουμ και μου φαινεται απιστευτο ειναι το πως καταφεραν απο ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ αλμπουμ να αλλαξουν τελειως στυλ και να κυκλοφορησουν αμεσως μετα αλλο ενα αριστουργημα με τελειως διαφορετικο ηχο. Ρισπεκτ.

Αυτό είναι και το μεγαλείο αυτής της μπάντας, γι’ αυτό και γω προσωπικά θέλω πάντα να τους βλέπω να πειραματίζονται και να δοκιμάζουν πολλά και νέα πράγματα… Είμαι σίγουρος πως μπορούν, και έχουν ακόμα να μας προσφέρουν κι άλλα…

(η αρχή μπορεί να γίνει βέβαια με το να ανανεώσουν λίγο τα τραγούδια των λάιβ τους, χοχο!)

Πραγματι που να παρει!

And for one second, I understand
And for one second, my life was in your hands

take my life or give me more…

a summers day and my blood runs cold
I can hear you in the morning
as I’m reaching out to haunt you

You aren’t what I love
You aren’t what I need
Don’t let them take me down there

The fault in mind anger
laughter can’t provide
Try to turn a blind eye the
wasting pain
One trip you cannot buy…

ένα γρήγορο tribute στις στιχάρες αυτού του δίσκου. Ετέρναλ ρησπέκτ.

Θα τα ανανεωσουν, μονο που απο το φορουμ μονο εγω και ο απο πανω θα το απολαυσουμε :smiley:

edit ρε σταματηστε να χωνεστε.ιφριτ μου την εσπασες :frowning:

Γιατι ρε τι θα βαλουν που μονο εσυ και ο αποπανω θα γουσταρετε? :smiley:

http://www.rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=425366&postcount=393 :smiley:

Αν λες για το Shattered δεν θα το γουσταρετε μονο εσεις, πιστεε με :smiley:

'Mολογα! :stuck_out_tongue: