"κυρίες και κύριοι , όπως μάλλον θα ξέρετε , βιντεοσκοπούμε την σημερινή μας εμφάνιση για το dvd , οπότε τουλάχιστον προσπαθήστε να υποκριθείτε ότι το διασκεδάζετε…"
Εισαι τυχερος, επειδη σπανια ξεπερναν τη μιαμιση ωρα στα set. Ο Νικ βσκ βαριεται πολυ. :lol: Για το Shattered κατι ειχα ακουσει κιε γω οποτε να θεωρεις καραδεδομενο πως θα το παιξουν. Ομως, Breeding Fear; Αυτο ειναι πολυ καλη φαση, αναρωτιεμαι πως θα βγει. Σιγουρα διαφορετικο…
Σιγουρα θα ηθελα πολυ να ειμαι στο συγκεκριμενο live…αν οντως παιξουν αυτα που ακουγονται αλλα και λογω αναμενομενης χρονικης διαρκειας, αυτο το Live θα επρεπε να ηχογραφησουν… oχι τπτ αλλο αλλα πραγματικα αυτο θα ηταν ο ορισμος του ηχητικου ντοκουμεντου…Μα Shattered, Breeding Fear???Ονειρωξη…:lol:
South American Tour is NOT Cancelled - 28th Aug 2008
Paradise Lost have confirmed today that they have found a replacement drummer, and so the tour dates that were previously cancelled in South America are now going ahead as previously planned! The details of these shows can be found in the Tour Dates section of the site.
Πόσο παίζει να γαμάει το one second;
Έχω αράξει και ακούω το άλμπουμ και διαβάζω τους στίχους. Άνετα εδώ ο Holmes έπιασε ταβάνι στιχουργικά.
Ρε προσκυνάω λέμε ρε.
Δίσκος στον οποίο πιάνουν ταβάνι και απο άποψη πειραματισμών και έμπνευσης… (ναι, δε θα βαρεθώ ποτέ να αποθεώνω το συγκεκριμένο άλμπουμ σε αυτό το θρεντ!)
Eγω αυτο που σκεφτομαι για αυτο το αλμπουμ και μου φαινεται απιστευτο ειναι το πως καταφεραν απο ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ αλμπουμ να αλλαξουν τελειως στυλ και να κυκλοφορησουν αμεσως μετα αλλο ενα αριστουργημα με τελειως διαφορετικο ηχο. Ρισπεκτ.
Αυτό είναι και το μεγαλείο αυτής της μπάντας, γι’ αυτό και γω προσωπικά θέλω πάντα να τους βλέπω να πειραματίζονται και να δοκιμάζουν πολλά και νέα πράγματα… Είμαι σίγουρος πως μπορούν, και έχουν ακόμα να μας προσφέρουν κι άλλα…
(η αρχή μπορεί να γίνει βέβαια με το να ανανεώσουν λίγο τα τραγούδια των λάιβ τους, χοχο!)