Paradise Lost

έτσι να μαθαίνουν οι νέοι, πολύ καλή φάση! εγώ θα πρότεινα να ξεκινήσει με one second, αλλά ότι και να ακούσεις από αυτή τη μπάντα θα σε τινάξει! όπως είχε πει κάποτε ένας συντάκτης του metal hammer, αν ο μουσικός κόσμος ήταν δίκαιος οι paradise lost θα έπρεπε να είναι μπάντα που πουλάει εκατομμύρια! άλλωστε πάντα τους χαρακτήριζαν σαν τους metallica της Ευρώπης…

Setlist προ ~9 ημερων

The Enemy
Ash & Debris
No Celebration
Erased
As I Die
Enchentment
In Requiem
Unreachable
Never for the Damned
One Second
Embers Fire
The Last Time
Say Just Words

Γεμάτο hit-άκια! Που είναι το Eternal οεο??

Αφού παίζουν το Enchantment :bow2: πάλι καλά!

Το οποιο Enchament το παιξαν τις 2 τελευταιες φορες που ηρθανε.Κατι μου λεει οτι θα το ξανακουσουμε

Πως και δεν εχω ψηφισει εδω;Anyway εριξα τη ψηφο μου στο host γιατι δεν εχει παρει καμια και ειναι αδικο. :-s
Γενικα προτιμω το one second.

Noμίζω το είχαν παίξει και το 2002 στην περιοδεία του Symbol of life. 3 φορές τους εχω δει : '97, 02, 05. Εσύ?

2.Πέρσι το Δεκεμβρη και πέρσι τον Ιουλη.Θα τους δω τωρα στα Χανια και θα παω και Αγγλια για το επετειακό λαιβ.

:D:D:D:D:D

Μια χαρά!! Ηθελα πολύ να τος δω πέρσι αλλά η μαμά πατρίδα δεν με άφησε…αλλά ευτυχώς είδα Metallica!

Draconian Times ανετα…

To είδα στα επίκαιρα το μεταφέρω και εδώ…

Statement from Jeff - 13th Aug 2008

Dear everyone,

I guess no one would have seen this coming but as of the end of August I will no longer be drumming for Paradise Lost. I have decided to hang up my sticks altogether. It is an incredibly hard decision to have had to make as drumming has been my life for as long as I can remember and through good and bad has been my living for nearly 20 years. It is going to be very difficult I am sure and after four and a half years I will miss Nick, Aaron, Steve, Greg (and Milly) very much but in my heart I know that it is the correct thing for me to do.

So why am I leaving, well, to be honest it is a difficult thing to explain in a few paragraphs, but here goes.

I am sure you are aware that the record industry is struggling and I for one have become increasingly disillusioned with the music business as a whole. I feel incredibly lucky to have travelled so much in my career. I have so many fantastic memories and have had a ton of priceless experiences. I have made friendships that will last a lifetime and I wouldn’t change anything. However to have survived in this business for so long has meant great sacrifice and I have had to move the goalposts over the years to help make things happen and try and survive through some pretty hard times. More and more is being taken away and it is getting harder and harder to make excuses for why I do this.

We toured so hard this past year, we were basically away for five out of six months and are still out as we speak. In past years I wouldn’t be bothered but as a 37 year old man with a family now for me it has just been too tough. My sons are 1 and 3 and being away from them has just been too painful. I asked myself if I could see myself leaving them again for a three month stretch and the answer was no; I couldn’t. I realised there was no point in having a family if I wasn’t there and that is how it has to be. Sad as it is, losing my brother two years ago showed me that there is no point in having regrets or feeling that you should have said more or done more. Carpe Diem and all that.

Coincidentally whilst I was thinking about my future I confided in my best friend who ended up offering me a job which will provide me with a good career and future which for a 37 year old man with nothing but drumming behind him was an offer too good to pass up.

I appreciate the timing of my departure is terrible but September 1st was the start date for the job and I must go through with that.

I feel with In Requiem I have gone out on a high. It has been a fantastic two years recording and touring for the album and to tour America with Nightwish the way we did fulfilled a life long dream for me. Not a day goes by now without me thinking about that tour and it will always be with me until the day I die.

I thank everyone involved with Paradise Lost and I wish you heartfelt good luck for the future. I also thank all the great musicians I have played and toured with since 1986 and especially all the fans who have made it all worthwhile. I am sure everyone will understand and respect my decision.

Thank you

Jeffo

:blow::blow:

ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ DRUMMER…
Όπως με τον μπασίστα στους θεούς Metallica…#-o#-o

Και λογικά θα αργήσουμε να τους δούμε…
Αναβλήθηκαν οι ημερομηνίες στην Νότιο Αμερική…

Λοιπον, αυριο ερχεται ζεστο και γεματο ποστ με ζουμερα νεα που αντλησα απο τους Λοστ εγω το ιδιο.
Αφορα το αλμπουμ το καινουργιο, και το λαιβ του σεπτεμβρη με σποιλερς που θα κανουν μερικους απο εδω μεσα να αλλαξουν γνωμη και να ρθουν.

8O8O8O say more plz

btw το νέο υπήρχε κ στην κεντρική μας όταν έσκασε…

Λοιπον.Παμε.

Για τον δισκο

Ο Γκρεγκ ειπε οτι θα ναι πιο βαρυς απο τον τελευταιο, θα χρησιμοποιησει 7χορδη κιθαρα, που σημαινει οτι θα δουμε ενα δισκο βαρβατο.Κατι μου λεει θα δουμε ενα Gothic 2.

Θα ξεκινησουν ηχογραφισεις τον Γεναρη, οποτε το επομενο καλοκαιρι θα τον εχουμε.

Παμε τωρα στα καλα…

Για το Λαιβ

Τι ειναι σιγουρο

Μεγαλυτερο σετλιστ, 2 ωρες παρα κατι θα ειναι

Διαφορετικο σετλιστ, ειπαν ολοι οτι θα παιξουν τραγουδια που εχουν καιρο να παιξουν.

Θα παιξουν το shattered.Ναι μου το πε ο Ααρον.

Για ενα τραγουδι τουλαχιστον, θα παιξει ο πρωτος ντραμερ, ο Αρτσερ.

Τι σκεφτονται ακομα

ΜΠΟΡΕΙ να παιξουν Breeding Fear.Ειναι κατι που το σκεφτονται πολυ σοβαρα και ισως το κανουν.Δε ξερω τιποτα παραπανω δυστυχώς.

Επισης το σκεφτονται για τα φωνητικα του Χολμς.Ισως δουμε, ή καλυτερα ισως ακουσουμε κατι που εχουμε καιρο να ακουσουμε…μπουτσαλ φωνητικα!

Αυτα.Κατι μου διαφευγει, αλλα δε θυμαμαι τι.Τοσα τους ρωτησα, θα μου ρθει πιο μετα.Αν και αυτα προς το παρον σας καλυπτουν πιστευω:D

Πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά 8O

ξέρει κανείς αν παίζει να έρθουν στο άμεσο μέλλον θεσσαλονίκη ή αθήνα?
γαμώτο αγγλία θαθελα να μουν αλλά δεν έχω άλλη άδεια…:frowning:

Μιας που το πες, θα ερθουν Σαλονικα για το χαμενο λαιβ.Ρωτησα τον Χολμς.Α και επειδη μερικοι λεγαν οτι υπηρχε κομπινα πισω απο την ακυρωση του λαιβ θα πω 2 κουβεντες που μου πε ο Νικ οσον αφορα εκεινες τις 2 μερες:‘i just wanted to fuckin die’ ‘the last thing i was thinking about was the live’.Μου ειπε για την ενεση κιολας που του χαν βαρεσει στον λαιμο.Τεσπα.

Α και κατι αλλο.Τον ρωτησα επισης αν μπορει ακομα να κανει brutal φωνητικα.Μου λεει μπορω, αλλα δεν τα κανω επειδη πλεον δεν με εκφραζουν.Ειπε οτι εμεις κανουμε οτι μας εκφραζει και απο την στιγμη που κατι τετοιο δεν γινεται με τετοιου στυλ φωνητικα, δεν το εφαρμοζουμε.

Μπαντάρα και ας μη μου αρέσει!

Freedom, σημειώνεις ε. 8)

Αν αρχίσουν να παίζουν και Shattered στα live οι Lost… ξέρετε στο επόμενο τους live στην Αθήνα που θα με βρείτε…

[SPOILER]Πρώτη σειρά, να φωνάζω…:

Stare at the dark foreboding walls
I turn and look away
The fear it haunts me while I sleep
Now as life is torn apart
The walls they lead the way
This tortured journey
Almost at the end…
Look at time upon the skies
I turn apart and look away
The truth it haunts me
Wake me from sleep

Πω ρε εποχές! [/SPOILER]

Όμορφότατα τα νέα σου Μanckintosh…

Είχα διαβάσει απόσπασμα από συνέντευξη του Νίκου και είχε πει ότι ο επόμενος δίσκος θέλουν να είναι ο πιο ακραίος.

Τώρα περί Σαλόνικας εδώ, δεν ξέρω με την φυγή του Jeff μου φαίνεται δύσκολο να έρθουν σύντομα…:frowning:

Zηλεύω για τις φωτό…:(:frowning:

ΑΝΤΕ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ!