Paradise Lost

Spear of destiny, στους οποίους, τουλάχιστον για τις συναυλίες, παίζει μπάσο ο Craig Adams (the sisters of mercy, mission)

1 Like

Σε κάτι πιο επίκαιρο
Silence like the grave : Ο τσαμπουκάς που λέγαμε πιο πάνω.
Από τα πιο επιθετικά τραγούδια των λοστ. Πιστεύω θα παιχτεί λαιβ πολλές φορές και ας μην είναι από τις κορυφές του ascension. Έxει επίσης μία σαφή σύνδεση με το Faith διότι έχει μία cine-ματική χροιά με πολλή καλή κορύφωση (μου θυμίσει λίγο frailty). Στην αρχή δεν μου έκανε καθόλου εντύπωση, όμως το ακούω μέχρι σήμερα και πραγματικά δεν έχει ξεφουσκώσει στο ελάχιστο
Lay a wraith … Επιρροές stadium rock (the cult κλπ) φοβερή εισαγωγή (θυμίζει έντονα IX HOST), τα drums και γυναικεία φωνητικά το απογειώνουν, η δομή (χωρίς την ακουστική εισαγωγή) θυμίζει the last time. Μη πω πάλι για κλασσικο και με πάρετε με τις πέτρες :stuck_out_tongue:

3 Likes

εγω εχω σκαλωσει με την τριαδα, ‘savage days’, ‘dilluvium’ Και ‘sirens’!!!

3 Likes

Σε γνωστό καψιμι του facebook ετοιμάζουν τουρνουά με Paradise Lost. #Best_Paradise_Lost_Song_Tournament.

Για να δούμε αν ξέρει ο κόσμος ότι το καλύτερο PL κομμάτι είναι b-side (το sweetness ντε!)

Remembrance για μένα, αν και δεν έχω αυταπάτες ότι θα πάει ψηλά

2 Likes

Το τοπ 10 μου για σημερα (αλλαζει καθε μερα):

1. Say Just Words
  2. One Second
  3. Redshift
  4. Once Solemn
  5. Sweetness
  6. Gone
  7. No Celebration
  8. Permanent Solution
  9. Widow
  10. Enchantment
4 Likes

σε ποιο γκρουπ??

1. As I Die
  2. Hallowed Land
  3. Say Just Words
  4. I See Your Face
  5. Enchantment
  6. Embers Fire
  7. Another Desire
  8. Sweetness
  9. One Second
  10. Eternal

Σήμερα. Αδικώ βέβαια τους μετέπειτα δίσκους αλλά δέκα επιλογές είναι πολύ λίγες

4 Likes

Αν δεν το ξέρεις, παίζει να είσαι ο μόνος Έλληνας μεταλλάς που δεν είναι μέσα :stuck_out_tongue:

έχει καταντήσει το Τσίλι καφενείο του μέταλ. Pass

3 Likes

Εμ η μανία για nonstop τρολάρισμα/σαρκασμό και “content” εκεί οδηγεί αργά ή γρήγορα

Anyway

1 Like

μωρε ποιο? το uncle riff? τι ελιτιστικα πραμματα ειναι τουτα? :stuck_out_tongue:

Οτι δεν ηταν απο την πρωτη στιγμη?

Με ειχε βαλει μια φιλη στο γκρουπ, βγηκα μεσα σε 20 λεπτα.

Για το Καψιμι λενε @sub666

2 Likes

Random 10 που μου ερχονται ( η Λιστα αλλαζει παντα αναλογα το Mood)
1, Enchantment
2. Embers Fire
3. True Belief
4. Forever Failure
5.Hallowed Land
6. Jaded
7. Made the Same
8, Small Town boy cover
9. Channel for the Pain
10. Laid to Waste

3 Likes

Θενξ, ωραια μπαινω μονο για τη ψηφοφορια και βγαινω μετα :stuck_out_tongue:

Λοιπόν, γενικά γουστάρω PL , αλλά αυτό που κάνουν τόσα χρόνια να βγάζουν μέσα στην ελληνική ζέστη τη “μιζέρια” τους δεν με ψήνει να τους ακούσω :stuck_out_tongue:

Με μια πρώτη ακρόαση οι δίσκος είναι πάρα πολύ καλός , αντάξιος του μεγέθους τους και με ωραίες μελωδίες

Μόνο αρνητικό ότι νιώθω ότι τα περισσότερα κομμάτια σου βγάζουν έντονα την αίσθηση ότι τα έχεις ξανακούσει

3 Likes

αυτη την αισθηση την εχω κι εγω απο το In reqviem Και μετα για καποιο λογο… σαν καποιες μελωδιες να ειναι πολυ παρομοιες με προηγουμενες, καποιες φωνητικες γραμμες επισης, ακομα και σε σολο, στο τελευταιο νομιζω οτι δεν εχει τοσα ‘flash-backs’ Και δεν ξερω αν γραφει ο Μακιντος και τις ρυθμικες, αλλα εκει καπως με εκπλησσουν παντα…

Μακριά από εμάς αυτή η ανυπόφορη τοξικότητα και ξερολιαση…

7 Likes

Ναι ρε εντάξει σχήμα λόγου ήταν

1 Like

10άδα Paradise Lost, ντάξει πολύ δύσκολο

Enchantmnet
Sweetness
Embers Fire
True Belief
Disappear
One Second
Requiem
Hands Of Reason