Paradise Lost

πρέπει να καταλάβω κάτι από αυτό?

Ναι να ακούς Biohazard!
:stuck_out_tongue_closed_eyes:

4 Likes

Είχαν αλλά σκέψου ότι έκαναν 5 χρόνια να έρθουν Ελλάδα, δεν πέρασαν από εδώ για την περιοδεία ούτε του Host ούτε του BIN. Κάτι δείχνει αυτό όσο να ναι. Επίσης, επειδή το 97 ήμουν εκεί, ο κόσμος ήδη τους είχε γυρίσει την πλάτη, όσοι τους είχαν δει παλιότερα, και μιλάμε για 1-2 χρόνια πριν, έλεγαν ότι είναι άλλη μπάντα. Και το Ρόδον δεν ήταν γεμάτο.

Συμφωνώ ότι είχαν momentum λόγω έμπνευσης όχι όμως λόγω πωλήσεων. Το δείχνουν ξεκάθαρα οι φωτογραφίες που πόσταρα πιο πάνω, κανένας δίσκος μετά το Host δεν μπηκε σε charts, μέχρι που ήρθε το Tragic Idol και κυρίως το Plague Within, μπορεί να μην σου αρέσει αλλά είναι ο δίσκος που τους επανέφερε στην επικαιρότητα.

Ε, ήταν :face_with_peeking_eye:

Μην αρχίσουμε πάλι την ίδια κουβέντα τώρα περί One Second, σ’ αυτό το σημείο πια δεν έχει σημασία αν αρέσει σε κάποιον ή όχι, το ότι ήταν η πιο απότομη - δραματική αλλαγή τους μέχρι τότε είναι σαφές (ΟΚ ίσως από το Lost Paradise προς το Gothic να ήταν ακόμα μεγαλύτερη, αλλά τότε δεν ήταν και τόσο γνωστοί)

Wow Νίκο, από που ειναι το απόσπασμα ; Λες απο βιβλίο, αλλά από ποιο βιβλίο ;

Σοκάρομαι μιας και μιας και παρακολουθώ την μπάντα, νομίζω πως το Host το παρουσίαζαν σαν μια γεναία μουσική στροφή, όχι σαν μια παραδοχή αυτοκαταστροφής όπως διαβάζουμε. Πραγματικά μου κάνει πολλή εντύπωση…

Αλλά καθόλου εντύπωση δεν μου κάνει ότι τελικά δεν έκαναν το βήμα παραπάνω, μιας και τελικά φαίνεται ότι και οι 2 βασικοί PL δεν πολυθέλανε να κάνουν την υπερκαριέρα στη μουσική. Το έγράψει και κάπου παραπάνω - όταν ακόμα ήμουν twitter και παρακολουθούσα τον Holmes, τα ποστ του είχαν μια αίσθηση “δημοσίου υπαλλήλου”, τουτεστιν, ας κάνουμε το ελάχιστο για να μην πεινάσουμε. Ο άνθρωπος φαίνεται να ειναι ο τύπος του ανθρώπου που αν έκανε λίγα λεφτά, μάλλον θα παράταγε τη μουσική εντελώς.

2 Likes

Έχω το παρακάτω, είναι η 2η έκδοση νομίζω, η extended version. Εξαιρειτκό βιβλίο, πρέπει να το διαβάσεις.
image

1 Like

ευχαριστώ ! συμφωνεις με την γνωματευση μου παραπανω ;

1 Like

Μου φαίνεται δύσκολο να βγάλω συμπέρασμα εφόσον δεν τον παρακολουθώ στα σόσιαλ, πάντως από τις ζωντανές τους εμφανίσεις φαίνεται ότι έχουν την δική τους θεωρία, όντως δεν τους πολυνοιαζει.

Θα ελεγε καποιος οτι they don’t give a shit :stuck_out_tongue:

4 Likes

David E. Gehlke is an American-based heavy metal journalist who has been plying his trade since 2001. Since then, he has written for periodicals such as Throat Culture, Caustic Truths, and Metal Maniacs, and served as editor for Blistering.com, one of North America’s first-ever hard rock and heavy metal websites. He presently runs Dead Rhetoric.com, an online publication he launched in 2013. Gehlke resides in Pittsburgh, PA, with his wife Ashley, and dog Goji.

Θα ήθελα να πω ότι ο από πάνω David E. Gehlke δεν είχε απλώς την έγκριση της μπάντας όταν έγραψε το βιβλίο , αλλά οι ίδιοι οι pl συμμετείχαν στη δημιουργία του βιβλίου
Συνεπώς ότι γράφτηκε στο βιβλίο (συμπεριλαμβανομένου και του σημείου που παρέθεσε ο nikosPL για το host) είχε 100% την έγκριση της μπάντας , η οποία του παρείχε τη συγκεκριμένη εντελώς inside πληροφορία

2 Likes

Ναι αλλά δεν έγραψε κι αυτός ο κακομοίρης κάποιο βιβλίο για κάνα πιο σοβαρό μουσικό είδος, καταλαβαίνεις τώρα

3 Likes

Χμ δεν νομίζω ότι έχει και πολύ σημασία αυτό που λες (βασικά καθόλου :slightly_smiling_face:)
Στη τελική τι συζητάμε εάν ο συγγραφέας της βιογραφίας των λοστ έχει πάρει πούλιτζερ ή εάν γράφει γεγονότα που είναι αληθινά ; (όπως αυτό που ποσταρίστηκε για το host)

Αν απλά κάνεις ότι δεν κατάλαβες,

οκ μάλλον τώρα κατάλαβα :grinning:
για να το προσπεράσουμε το ζήτημα λοιπόν
according to wikipedia
Chart performance for Ascension Chart (2025) Peak
position
Australian Albums (ARIA)[7] 74
Austrian Albums (Ö3 Austria)[8] 5
Belgian Albums (Ultratop Flanders)[9] 20
Belgian Albums (Ultratop Wallonia)[10] 21
Dutch Albums (Album Top 100)[11] 29
French Albums (SNEP)[12] 58
French Rock & Metal Albums (SNEP)[13] 5
Finnish Albums (Suomen virallinen lista)[14] 7
German Albums (Offizielle Top 100)[15] 6
German Rock & Metal Albums (Offizielle Top 100)[16] 3
Italian Albums (FIMI)[17] 83
Japanese Western Albums (Oricon)[18] 23
Scottish Albums (OCC)[19] 8
Swedish Hard Rock Albums (Sverigetopplistan)[20] 2
Swedish Physical Albums (Sverigetopplistan)[21] 3
Swiss Albums (Schweizer Hitparade)[22] 11
UK Albums (OCC)[23] 54
UK Independent Albums (OCC)[24] 3
UK Rock & Metal Albums (OCC)[25] 2
US Top Current Album Sales (Billboard)[26] 45
δεν το λες και θρίαμβο , δεν το λες και ότι πάτωσε
στα συν ότι αγοράστηκε και Αυστραλία, US, και Ιαπωνία (???)

3 Likes
2 Likes

μπράβο Rocking!

7 Likes

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη!

6 Likes

Να τα λέμε αυτά !
Μπραβο και για τη συνέντευξη
άντε και ΑΟΤΥ

5 Likes

Δίσκος του μήνα και στον Angry Metal Guy…κερδάμε αδέλφια!

4 Likes