Ετσι!!Να μαθουν τι εστι Paradise Lost ρε!!!
Να μην είχες και αυτό το 13 στο username σου όλα καλά θα ήτανε
προφανώς δεν είναι ηλικία
Προφανώς…:lol:
Τι να κανουμε αγαπες είναι αυτες!:D:D:D
Η κλίμακα του 10 ούτως ή άλλως είναι πολύ μικρή για να προσδιορίσεις την ποιότητα ενός δίσκου. Δηλαδή ok, να τους έβαζα 8 και να ταν τόσο κοντά στο Shades of God πχ? Ιεροσυλία
edit: Επισης τώρα πρόσεξα ότι στο Host έχω 6. 7 ή 7.5 ήθελα να του βάλω έγραψα κατα λάθος πρώτο το Symbol of Life.
Μα το Χοστ ειναι ανωτερο απο το shades:p
Μη φας.
Εσύ είσαι PL fan υποτίθεται?
Έλα ρε οχι κι ετσι!!Ελπιζω να αστειευεσαι!!
Νταξει, περα απο την πλακα τωρα, ειναι ανουσιο να συγκρινεις αυτους τους 2 δισκους.Ο ενας ειναι ηλεκτρονικος και ο αλλος ντεθιζον.Απλα εγω ειπα το παραπανω πιστευοντας οτι συνθετικα χωρια απο το τι κατηγορια ειναι ο καθε δισκος, το Χοστ ειναι ανωτερο.Τωρα σαν κομματια, feelin και ολα τα σχετικα νταξει το shades κερδιζει στα σημεια λογω as i die Κλπ.
Δεν υπάρχει κερδίζει σε σημεία. Τα γούστα είνα υποκειμενικά. Και μένα, μου αρέσει περισσότερο το Host απο το Shades of God.
Λεγοντας σημεια εννοω, συγκεκριμενα κομματια που κανουν την διαφορα.
Και μη ξανα αντικρουσεις ποστ μου μη γινει χαμος εδω μεσα
Μπα, με εξαίρεση το As I Die, που είναι όντως θρυλικό κομμάτι, δε βρίσκω κανένα άλλο τραγούδι στο Shades που να κάνει τη διαφορά, σε σχέση με τα κομμάτια του Host. Όχι πως δεν έχει κομματάρες το Shades ε.
Απλά το τελικό κριτήριο, για μένα είναι πάντα η υποκειμενικότητα.
(χαχαχα, έλα ρε, ξύλο).
Ούτε καν το καλύτερο του δίσκου δεν είναι
το pity the sadness δεν κανει διαφορα???
Sadness lives after we die…
ετσι και για να θυμηθουμε και λιγο
ολοι μαζι
MOOOOOOOOOOORNIIIIIINGG!!!
εμενα στο Shades με ξενερωνει λιγο η παραγωγη…πολυ ξερη, θα την προτιμουσα πιο ζεστη. Και μενα μου αρεσει το χοστ περισσοτερο και το θεωρω ανωτερο συνθετικα απο το Shades. Και ναι ειμαι μεγας φαν των Λοστ…
Πες τα ρε signal!
Baσικά δεν είναι (για μένα) μόνο το καλύτερο στο δίσκο ,αλλά και από τα καλύτερά τους και στο τοπ-3 μου.
Τα γεμίσματα του Graig και η ερμηνεία του Nick είναι μνημειώδη.
Δεν χρειάζεται να πούμε και για τους στίχους.
“Life is there for me.
Hell is there for me.”
Ύμνος, κομματάρα, σκοτωμός. Όπως ύμνοι είναι και τραγούδια όπως Mortals Watch The Day, Your Hand In Mine, κλπ, κλπ…
Αλλά, τι να κάνουμε, προτιμώ συνολικά σαν δουλειά το Host, για μένα δεν τίθεται θέμα “αντικειμενικής” αντιπαράθεσης των 2 άλμπουμ, καθώς τίθεται θέμα γούστου στην τελική.
Αν και στην τελική, οι περισσότεροι lost φανς γουστάρουν και Shades, και Host.
Μια χαρά κομμάτια έχει το Host αλλά ρε παιδιά συγνώμη κιόλας, πως γίνεται να το συγκρίνουμε με το θρυλικό Shades of God?? Μιλάμε για έναν δίσκο γεμάτο doom ριφ, σκοτεινή ατμόσφαιρα, ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ φωνητικά γεμάτα απόγνωση από τον Holmes, trademark solo από τον Greg και πάνω από όλα ΚΟΜΜΑΤΑΡΕΣ!
Ίσως είναι ο δίσκος με τις καλύτερες κιθάρες και το άλλο (host), δεν έχει καν κιθάρες, είναι γεμάτο μπλιμπλίκια, τα φωνητικά είναι εντελώς pop, η παραγωγή το ίδιο, όσο καλά κομμάτια και να έχει θα είναι πάντα το μαύρο πρόβατο των PL, για τους αληθινούς τους οπαδούς και όχι εκείνους που το βράδυ χορεύουν στο dark sun, γιατί οι PL είναι METAL μπάντα…απλά.