εγώ τους ανακάλυψα από το symbol of life και μετά πήγα στα παλιά τους,αν και το in requiem έχει κομματάρες όπως το ash and debris,the enemy και beneath black skies…αφήστε που έτσι ανακάλυψα και τον Milton και σκοπεύω να διαβάσω όλο το paradise lost…
#-o :lol:
Έχω διαβάσει κι εγώ κάμποσες σελίδες! Μάλιστα είχα μελωποιήσει μερικές απ’ αυτές! #-o #-o #-o
Ναι. Σε αυτο θα συμφωνησω. Ειμαι και γω φανμποης βλεπεις :!:
Το εξωφυλλο του επόμενου δίσκου! :lol:
ξερω… :cold:
είναι τόμος ολόκληρος τώρα που το κοίταζα mano!!δεν σου βγήκε η μελωποίηση τελικά ε? μπορεί κάποιος εδώ ή στο thread του live να βάλει κανένα setlist?
Παιδια πηρε κανεις το Over The Madness ντου βου ντου??Που μπορω να το βρω εδω περα??:-k
νο ρημόρς
το πηρααααααααα!!!
Πες τιμη. Φανμπόης speaking.
γυρω στις 6800 δρχ
εχει πολυ ωραια πραγματα μεσα!!αξιζει
φανμποηδες ολου του κοσμου εννωθειτε!!!χαχαχαχα
απο τα λιγα που προλαβα να δω
θα απολαυσετε εναν σουπερ nick holmes στα παρασκηνια του club 22.ιδιαιτερα στη φαση που μιλανε σαν τον borat!!!χαχαχααχ!απιστευτο γελιο!!εντωμεταξυ ο holmes συνεχεια εχει ενα στυλ του "θελω να λεμε μαλακιες συνεχεια και να γελαμε ολοι μαζι!!!απορω πως βγαινει ετσι σκυθρωπος στα λαιβ???αλλος ανθρωπος δηλαδη!!!
επισης θα απολαυσετε ωραιες συνεντευξεις.ιδιαιτερα οσες κοπελουδες εχουνε ενα crash με τον γρηγορακη,θα τους τρεχουν τα σαλια!!!
εχει μια ωραια φαση που ο aedy επιδεικνυει διαφορα αναμνηστικα απο ολη την καριερα των lost
θα δειτε εναν κλασσικο ελληνα οπαδο,να μιλαει αμηχανα προσπαθωντας να κερδισει την περιεργεια του συγκροτηματος,και να δινει κλασσικα το cd του συγκροτηματος του, να το ακουσουν οι lost,επεξηγωντας στον mackintosh οτι παιζουν κατι μεταξυ προγκ και μεταλ (νταξει και γω το ιδιο θα κανα,αλλα φαινεται λιγο αστεια η ολη φαση).
για περισσοτερες λεπτομερειες αναμεινατε…
Ενδιαφέρον είναι, αλλά λίγο κατώτερο των προσδοκιών βασικά.
Όλα τα λεφτά η 90αλεπτη συνέντευξη του Mackintosh (…Believe In Nothing never existed…).
Κατα τ’άλλα λείπει και η άποψη του Lee.
Αναμένουμε το live dvd!
Ρε παιδια απο που το αγορασατε??Amazon?
νο ρεμορς στην αθηνα.
ακαδημιας διπλα στο ροκ σιτι
Σε ποιο υψος περιπου?:-s :oops:
Γιατι ουτε το ροκ σιτι ξερω που ειναι
edit:ακυρο παιδες το βρηκα…ευχαριστω παντως
Να ρωτησω κατι σε οσους καμμενους λοσταδες υπαρχουν εδω μεσα.Ξερετε αν στο In Requiem εκτος απτο Silent Heart σαν bonus track,υπαρχει σε καποια εκδοση και ενα τραγουδι που λεγετε Sons of Perdition η καπως ετσι?
Στην Ιαπωνικη βερσιον ναι
Το χεις ακουσει?Ειναι καλο?Αξιζει να το ψαξω στο νετ?
Ουτε γω το χω βρει
παιδια υπαρχει δειγμα του κομματιου στο σαιτ των λοστ.
απο τα 20 δευτερα που χω ακουσει το κομματι πρεπει να γαμαει τρελα.ειναι αρκετα παλιομοδιτικο,με ντοομοριφ και δεν ακουγωνται πληκτρα!!!
το ψαχνω σαν τρελος!!!
γαμω τα μπονους τρακς μου!!!
ναι τα ακουσα και γω στο σαιτ τα 20 δευτερολεπτα.Ειναι οντως σε ρυθμικα παλαιομοδιτικο,αλλα τα lead ειναι ολοιδια με του in requiem.Δε λεω αν γαμαει η οχι,αλλα αμα ειναι σαν το silent heart(σε ποιοτητα,οχι σε στυλ) τοτε cheers:drunk: