26 Νοεμβριου κυκλοφορει απο την Century Media!!!
PARADISE LOST ρεεεεεεεεεεεεε!!!
26 Νοεμβριου κυκλοφορει απο την Century Media!!!
PARADISE LOST ρεεεεεεεεεεεεε!!!
Εχεις δικιο σε οσα λες πανω - κατω. Παρολα καταλαβαινω τον ChrisP μιας και δεν ειναι λιγοι αυτοι που λενε “οι Paradise Lost επεστρεψαν”. Κατσε ρε Καραμητρο, που πηγαν και δε τους βρισκαμε; Μπορει να επεστρεψαν για σενα, για μας παντα εδω ηταν :!:
Ο Ανγκμαρ επιασε αυτο που ελεγα. DyingFreedom δεν διαφωνω σε τιποτα απο οσα λες, ουτε στο οτι το In Requiem ηταν πολυ καλος δισκος. Αλλα οχι η “επιστροφη” των Lost…
Οσο για τους Tiamat δεν πειραζει, η αγκυλωση στο Ελλαντα σχετικα με το ποσο % μεταλ ειναι ενας δισκος καλα κρατει. Αυτοι που τους αγνοησαν μετα το Wildhoney εχασαν…
Αυτο ειναι μεγαλο θεμα, για διεξοδικη κιολας κουβεντα. Παντως εχεις δικιο, τα μετεπειτα ηταν επισης δισκαρες.
Εμενα μ’ αρεσε πολυ και το Judas Christ που το κραζουν πολλοι. :-s
Είχε αυτο το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ “Too Far Gone”. Τι επος ρε γμτ. Παλι καλα που τους ειδα στη περιοδεια του μιας και μ΄ αρεσε πολυ ο δισκος. Αυτο ομως δε θυμαμαι αν το παιξανε. #-o Ξεχναμε ευκολα γμτ. #-o
Off-topic: (αλλα δικο μου ειναι το τοπικ οποτε…:p)
Δεν το επαιξαν!
Κι εγω το γουσταρα πολυ, ειχε και τον θεϊκο στιχο “I still love you, like the morning loves the sun”
Φράση που χαρακτηρίζει πλήρως ένα φαινόμενο, που αν το καλοσκεφτούμε, δεν έχει καμία λογική. Γιατί θα πρεπε ένας δίσκος να είναι “μέταλ” για να είναι καλός, ή για να μας αρέσει? Γιατί θεωρούμε “προοδευτικό” ένα μέταλ συγκρότημα όταν αυτό προσθέτει κάποια στοιχεία απο άλλες μουσικές στον ήχο του, αρκεί να μην το “παρακάνει”, όπου τότε λέμε οτι ξεπουλήθηκε?
Την είχα ξαναγράψει αυτή τη θεϊκή ατάκα απο το κόμικς ο Μικρός Κθούλου, τη γράφω ξανά γιατί πιστεύω ταιριάζει πλήρως. Πάει το κοριτσάκι που κάνανε παρέα και ρωτάει τον Μικρό Κθούλου “μικρέ κθούλου, τι μουσική ακους?”. Και εκείνος αμέσως απαντάει: “Α, ακούω απ’ όλα τα είδη, δεν έχω πρόβλημα. Power, black, death, atmospheric, thrash, speed, progressive, nu…”. Και μένει χωρίς λόγια η φίλη του! :lol:
Ακόμα περισσότερο αστείο είναι οτι υπάρχει πολύς κόσμος εκεί έξω που είναι ακόμα περισσότερο κθούλου, θα μπορούσαμε να τους αποκαλέσουμε Νυαρλαθοτέπ. Οι νυαρλαθοτέπ αποτελούν ιδιαίτερη πλην πολύ συχνή κατηγορία μουσικόφυλων (“μουσικόφυλος” και όχι φίλος, δείχνοντας οτι συνιστούν μια φυλή), που ακούν μονάχα μέταλ, και συγκεκριμένα κάποια υπο-είδη (π,χ μόνο power και progressive) και κράζουν τους άλλους που ακούνε τα υπόλοιπα (π,χ death, thrash).
ετσι να νολσταγησουμε λιγακι…
να θυμηθουμε\μαθουμε
και να γελασουμε λιγακι (πωπω αγνωριστος ο πουστης ο holmes!!και αυτος ο lee μια ζωη με στην τρελη χαρα!!! :lol: :lol: )
Πω, έγραψες ρε signal! Αυτή την εικόνα δε την είχα ξαναδεί, είναι ανεκδιήγητη!!! :lol: Εξώφυλλο κάποιου αρχικού demo?
ετσι, αυτα ειναι δικε μου! επιτελους!
ναι
ειναι το ομωνυμο demo τους!!
και παμε λιγο παλι με τις φωτο!!!
frozen illusion demo
plains of desolation demo
και καποιες κουφαλες εχουν το draconian times σε αυτη την εκδοση!!ααααααργκ!!!
χιχιιχιχ:roll:
http://uk.youtube.com/watch?v=2GlCMIgcLT4
:!: :!: :!:
και το εξώφυλλο του documentary.
το οποίο θα περιέχει:
Disc One:
Over the Madness (52:44)
Over the Madness Director’s Cut (78:31)
Disc Two:
Interview with Greg Mackintosh (81:37)
Thessaloniki Rehearsal (Jan 2006) (2:40)
Greece Backstage (Jan 2006) (11:21)
Interview with Christina Scabbia of Lacuna Coil (4:10)
Interview with Mark ‘Barney’ Greenway of Napalm Death (9:08)
Aaron Aedy’s Paradise Lost Memorabilia (20:42)
και πιο μετα λεει το ιδιο περιπου με τους στιχους “But I still love you, like a bullet loves the gun”. Επος ρε γμτ :!:
Ασταδιαλα και συ. Μας κ@βλω#$ς πρωινιάτικα :!:
8O 8O Speechless, απλά. Και ο Holmes με τη μπαντάνα, χαχαα.
Όσο αφορά τα περιεχόμενα του documentary, βλέπω και ελληνικό backstage! Αυτά είναι!
Καλα αυτο το βιντεο και γω τωρα το ανακαλυψα απο το φορουμ της μπαντας!!!
πωπω συμπτωση!!!
καλα δεν εχω λογια να πω…
ο holmes ειναι χιπις!!! χαχαχαχα :lol: :lol: :lol: :lol:
Legendary founding fathers of “gothic metal” PARADISE LOST have been confirmed to support of Finnish rockers HIM on their European tour in February/March 2008.
σιγουρα ειναι θεμα πωλησεων κτλ, αλλα για μενα αυτο ειναι ακομα ενα πληγμα στο πρεστιζ των Paradise Lost. Βέβαια, το πρεστιζ δεν σου δινει ψωμι να φας…
βασικα εμενα Ουλβα στα @@ μου μιας και οταν τους δω θα παιξουν μια χαρα το σετ τους διχως περικοπες. Ουτε οι πρωτοι ειναι, ουτε οι τελευταιοι. Και ειναι οπως το ειπες, το ψωμι ειναι σημαντικο.
Καταλαβαινω παντως πως το εννοεις. Απλα εμενα μου φαινεται απολυτα φυσικο. μανατζεριλικια μαν!
edit: εννοειται θα σπαζομουν αν επρεπε να τους δω σε αυτο το τουρ επειδη θα εχουν μειωσει το σετ τους!
χαιρω πολυ, και εγω θα τους δω μονους τους, αλλά γενικως μου την εσπασε σαν φανμποης που ειμαι με την συγκεκριμενη μπάντα
Ειναι απο τις λιγες μπαντες που δυσκολευομαι τοσο πολυ να ξεχωρισω εναν και μονο δισκο.Οι 4 πρωτοι (χωρις τον αποκληρομενο δισκο -οχι οτι με χαλαει-) ειναι απλα must.
Ναι, είναι όντως must αυτά τα άλμπουμ. Ωστόσο εγώ ξέρω κόσμο που ανακάλυψε/αγάπησε τους Paradise Lost απο το One Second, ας πούμε, ή κάποιο απο τα μεταγενέστερα άλμπουμ τους. Δεν αναφέρομαι στους μεταλλάδες φυσικά. Οι ίδιοι δε μπορούσαν να κάτσουν να ακούσουν ένα άλμπουμ όπως το Gothic. Μην υποτιμάμε λοιπόν και τις επόμενες δουλειές τους.