Παίδες ας μην τα ξαναλέμε…οι Paradise Lost πλέον τόσο μπορούν τόσο κάνουν. Ο Nick έχει δηλώσει ανοιχτά ότι δεν την παλεύει πλέον σε πολύ μεγάλα live, πολλές ώρες και με πολλά τραγούδια. Ας δούμε τι θα γίνει με το νέο δίσκο που το βλέπω πολύ πιθανό να βγεί μέσα στο 2014 και βλέπουμε
Για όσους παραπονιούνται για τα τωρινά live τους
Μα παντα ειχαν θεμα με τα μικρης διαρκειας setlist δεν ειναι καινουριο φαινομενο.
…φαντάζομαι ότι τώρα με την καινούρια-τελευταία τους κυκλοφορία, θα μας ξανάρθουν με ένα απ’αυτά τα μικρά τους live:):!:
Πλακα πλακα εχουν να ερθουν καιρο, με το τελευταιο full length δεν περασαν
Ηρθαν στο Rockwave το 2012 και υπαρχουν και πλανα απο Ελλαδα στο video clip του Fear Of Impending Hell, τσεκαρε το.
Δυστυχως ειχαν ερθει μονο στο ροκγουεηβ που ηταν και ψιλοχαλια (αν και δεν ημουν), κριμα γιατι ειναι ο καλυτερος δισκος τους μετα την επιστροφη στις ριζες και θα γουσταρα να ακουσω ενα σετ βασισμενο πανω του.
…εντάξει, θά’ρθουν πιστεύω σύντομα…πότε έχουν Ευρωπαική Περιοδεία?:):!:
Πάντα ευπρόσδεκτοι οι Paradise, αν και προτιμούσα τον παλιό τους ήχο τον οποίο θα ήθελα να εφαρμόσουν στα νέα τραγούδια και στίχους τους.
…αυτά μάλλον πρέπει να τα ξεχάσουμε, αν ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται:):!:
Εδώ και δυο μέρες κάηκα, κάθησα κι άκουσα όλα τα b-sides των Lost. Έχουμε και λέμε (πέρα από remixes, επαναηχογραφήσεις):
[B]“Lost paradise” era[/B]
“Internal torment II”
[B]“Shades of god” era[/B]
“Rape of virtue”
“Death walks behind you” (Atomic Rooster cover)
[B]“Icon” era[/B]
“Sweetness”
“In nomine satanas” (Venom cover)
[B]“Draconian times” era[/B]
“Walk away” (The Sisters of Mercy cover)
“Laid to waste”
“Master of misrule”
“Fear”
“Another desire”
[B]“One second” era[/B]
“How soon is now” (The Smiths cover)
“Cruel one”
“Albino flogged in black” (Stillborn cover)
“I despair”
“The hour”
“Slave”
[B]“Host” era[/B]
“Languish”
[B]“Believe in nothing” era[/B]
“Sway”
“Gone”
“Waiting for god”
“Leave this alone”
[B]“Symbol of life” era[/B]
“Xavier” (Dead Can Dance cover)
“Smalltown boy” (Bronski Beat cover)
“I can hate you”
“Deus”
[B]“Paradise Lost” era[/B]
“Through the silence”
“Sanctimonious you”
“Let me drown”
“A side you’ll never know”
[B]“In requiem” era[/B]
“Godless”
“Missing” (Everything but the Girl cover)
“Silent in heart”
“Sons of perdition”
“Back on disaster”
[B]“Faith divides us-Death unites us” era[/B]
“Cardinal zero”
[B]“Tragic idol” era[/B]
“The last fallen saviour”
“Ending through changes”
“Never take me alive” (Spear of Destiny cover)
“Loneliness remains”
Σχεδόν 40 τραγούδια, τα μισά τουλάχιστον είναι κομματάρες. Όσο φτάνουμε στο παρόν πέφτει και οι ποιότητα, όπως και στα επίσημα full-lengths.
Γιατί δεν τα στοιβάζουν όλα σε ένα όμορφο box-set να τα έχουμε συνολικά; Το “The singles collection” δεν υπάρχει πια και περιέχει μόνο τη metal περίοδο και το “Tragic illusion 25” που κυκλοφόρησε πέρυσι έχει μόνο από τα τελευταία τους albums.
Κάπου πήρε το μάτι μου ένα αξιόλογο “B-sides & rarities” (διπλό), αλλά κι αυτό δεν τα περιέχει όλα και δεν ξέρω αν κυκλοφόρησε επίσημα.
Πρέπει κάποτε να το κάνουν αυτό, είναι καθυστερημένοι. Ή να κάνουν μια περιοδεία μόνο με αυτό το set-list, δεν ξέρω.
ειχε ερωτηθει ο νικολας σχετικα και ειχε πει πως ειναι δυσκολο καθως ειναι απο διαφορετικες δισκογραφικες.
κοιταω τη λιστα τωρα.
πω μιλαμε για υπερτατες τραγουδαρες.ισως το καλυτερο τους κομματι να ειναι b-side
[SPOILER]sweetness[/SPOILER]
Δεν είναι γι’ αυτό καθυστερημένοι, για άλλα είναι.
Διαβαζοντας την συντευξη του Greg Mackintosh στην κεντρικη του rocking για το νεο αλμπουμ των Vallenfyre ειδα και την αλλαγη στο look του με τα ραστα. Δεν το ηξερα οτι ειχε αλλαξει το μαλλι του, μου λειπει το κλασικο μακρυ ισιο μαυρο μαλλι του και μου φαινεται περιεργος με τα ραστακια.
Τα καλα νεα ειναι οτι ανακοινωσε οτι θα ερθουν οι Paradise Lost για συναυλια, ευχομαι σε headline εμφανιση σε κλειστο χωρο το φθινοπωρο και οχι σε φεστιβαλ.
Μακάρι, με support Vallenfyre για να γίνει πραγματική τελετουργία. Έχει να πέσει πολύ μαστούρα αν γίνει τέτοιο σκηνικό!!!
ο χολμς πηγε τραγουδιστής στους bloodbath?!! τι λε ρε!!
http://metalhammer.teamrock.com/news/2014-09-24/premiere-bloodbath-unite-in-pain-stream
edit.οποιος πρόλαβε και ειδε οτι έγραψα χολς αντι για χολμς, γαμιέται!
Πάρτε και καινούριο κομμάτι, αρκετά γαμηστερό θα έλεγα εγώ
https://www.youtube.com/watch?v=c7JLm1_8eLg
Είναι πολύ δυνατό…ο συνδυασμός καθαρών και μπρουταλ φωνητικών ακούγεται σουπερ! Να είχε καλύτερο ήχο τι καλά που θα ήταν. Περιμένουμε το DVD και το νέο δισκάκι.
Στα σχεδόν γεράματα αρχίζουν οι παλιμπαιδισμοί, death metal λέει…!
…ωραίο κομμάτι και πολύ όμορφος ο χώρος:):!: