Τη μία ώρα την πιάνουν;
τουλάχιστον δύο οι εκπλήξεις ! και επιτέλους η αυτονόητη επιστροφή των over the madness και never for the damned
ε λογικα μια ωρα και 10 λεπτα θα ειναι.
δεν με χαλαει τοσο πολυ
γιατι α) θα ακουσουμε και το viva emptiness ολοκληρο
και β) επιτελους θα ακουσουμε ενα καλο σετλιστ απο λοστ. εστω μικροτερο.
Οβερ δε Μαντνεςς γαμω την φαρυγγιτιδα
Πολλές εκπλήξεις και εξαίρετες ναι, αλλά μόνο λύπηση για τα 14 κομμάτια.
25 χρόνια γιορτασμένα σε 14 κομμάτια.
Για το μπούτσο!
Τι παραπανω περιμενεις απο ερασιτεχνες;
Όσο κι αν τους αγαπάω και τους έχω μεσα στις 5 αγαπημένες μου μπάντες στα λάιβ τους είναι ερασιτέχνες. Αδικούν τον εαυτό τους.
Τα τελευταία χρόνια είναι έτσι. Και δεν μπορώ να αντιληφθώ το γιατί
το rotting misery ητανε μια απολαυση!!!
Mε brutal φωνητικά;;;
Ναι αλλα δεν μας ειπες ποσα λεπτα και ποσα δευτερολεπτα ηταν συνολικα η εμφανιση τους ωστε να κρινουμε (απο το σπιτι μας) αν ηταν καλοι η οχι.
Ερασιτεχνες ειπαμε, οχι κακοι. Νομιζω οτι αυτο φαινεται και απο το σπιτι μου.
Σκαρτη ωρα, γελανε και οι τοιχοι.
δεν ειναι απο λονδινο, αλλα δες και κρινε
η εμφανιση τους διαρκεσε 1 ωρα και 20 λεπτα
14 τραγουδια
δεν θυμαμαι ποσο παιζουν συνηθως, αλλα δεν απεχει και πολυ απο μια στανταρ εμφανιση τους
επειδη ομως το σετλιστ ηταν παρα πολυ καλο - ιδιαιτερα για τα δεδομενα τους -
δεν σου κακοφαινεται και τοσο
προσωπικα περασα πολυ ωραια και ειχα καιρο να ευχαριστηθω λαιβ τους
νταξει το θεμα τη διαρκειας της εμφανισης των λοστ το συζηταμε εδω και χρονια
δεν ξερω γιατι το κανουνε, αμα βαριουνται ή αμα δεν μπορει ο νικολακης να παιξει παραπανω
ο κοσμος ομως παει στα λαιβ τους οποτε και αυτοι δεν βλεπουν προφανως το λογο να αλλαξουν κατι
τωρα για το συγκεκριμενο λαιβ
μη ξεχνας οτι ητανε κατι σαν μινι φεστιβαλ
οποτε ετσι και αλλιως ο χεντλαινερ παιζει λιγο λιγοτερο απο το συνηθισμενο
Ειρωνικα το εγραψα ρε Τζιμ, γιατι εχουμε καταντησει λογιστες, να βαλουμε κατω τα κουκια να τα μετρησουμε και αν μας βγουνε λειψα να αποφανθουμε. Λες και η ποιοτητα μιας συναυλιας κρινεται μονο απο τα ποσα δευτερολεπτα θα παιξουν η τον αριθμο των κομματιων. Αλλα ενταξει, εδω γελανε οι τοιχοι του σπιτιου του Παντελη79, τι να λεω και εγω.
8O 8O 8O Ω γαμώ τον Δία!!! Κοίτα που αν έρθουν θα ξαναξαναξαναξαναξαναπάω!!!
Το θέμα με τους Paradise Lost δεν είναι η διάρκεια της συναυλίας τους, γιατί έτσι και αλλιώς τα περισσότερα συγκροτήματα πλέον παίζουν 75 - 90 λεπτά. Κακώς κατά την γνώμη μου, αλλά έτσι είναι.
Αν οι Paradise Lost λοιπόν παίζουν 80, όπως είπε ο Signal που ήταν και παρών και δεν έχω λόγο να πιστέψω ότι λέει ψέμματα, τότε είναι νορμάλ η διάρκεια του σετ τους.
Το δικό μου θέμα ήταν η επιλογή του setlist, καθώς παίζουν όλο τα ίδια τραγούδια. Το επετειακό όμως είναι αρκετά διαφορετικό και θα θελα πολύ να τους έβλεπα.
Απλα εχουμε διαφορετικες απαιτησεις απο ενα συγκροτημα με 25 χρονια ιστοριας και παρα πολλους δισκους, δικαιωμα σου να εχεις τις απαιτησεις που εχεις, δικαιωμα των τοιχων μου να γελανε με τους δημοσιους υπαλληλους στη σκηνη Paradise Lost.
Η ποιοτητα μιας συναυλιας κρινεται ΚΑΙ απο τη διαρκεια.
Ο πρωτος που τους κραζει για την τεμπελια τους στα live αλλα οσο να 'ναι την Κυριακη τους παραδεχθηκα.
Ωραιες εκπληξεις εχει το επετειακο setlist αλλα παρα πολυ μικρο και λειπουν κομματια-οροσημα της μπαντας, πραγμα ανεπιτρεπτο. Και επισης η μικρη διαρκεια δεν δικαιολογειται σε επετειακα live.