Paramore - The Hayley Williams Appreciation Thread

Απο Paramore και Hayley δεν έχω ακούσει πολλά πράγματα…

Μια φορά που είχα αράξει youtube και έψαχνα τραγούδια τους… είχα δει ένα “a capella” σε μια πρόβα… δε θυμάμαι ποιο τραγούδι έλεγε… νομίζω όμως ότι ήταν κάποια διασκευή. και τότε δεν είχα ενθουσιαστεί ιδιαίτερα…

Όμως έχω να πω ότι το [B]Decode[/B] μ’αρέσει πάρα πολύ! και ιδίως αφού το είδα σε μια live εμφάνισή τους, το είχε πει πολύ ωραία. >> [U]http://www.youtube.com/watch?v=EjHeNjFXwuY[/U]
προσοχή στο 1:08 κάνει ένα ωραίο σπάσιμο στη φωνή… έτσι όπως κάνει τη πτώση στο τέλος της φράσης… επίσης εκτός απο τα χτυπήματα που ρίχνει το κοριτσάκι αυτό, [η κουκλίτσα ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΛΛΑ Ηayley] και την απίστευτη ενέργεια που σκορπά στη σκηνή… κάτι αξιοπρόσεκτο είναι και το “φτύσιμο” που κάνει στο 4:14… και πάει το σαλιάκι κάτω… χαχα… γλύκα!!

άλλο ένα πασίγνωστο πλέον κομμάτι που τραγουδάει μ’αρέσει κι ας είναι εκτός Paramore…
[U]http://www.youtube.com/watch?v=kn6-c223DUU[/U]

[COLOR=“DarkOrange”][SIZE=“3”]Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now[/SIZE][/COLOR]

bump

Το Riot! είναι από τους καλύτερους αλτερνατιβ δίσκους της προηγούμενης δεκαετίας.
Δεν υπάρχει κομμάτι που να μην είναι γαμάτο και χιτάκι συνάμα. Περιέχει και την χιτάρα Misery Business βεβαίως βεβαίως. Μεγάλη αγάπη η Hayley. Φωνάρα επίσης.

Το τελευταίο από τις λίγες φορές που το άκουσα δεν μου άρεσε και πολύ. Το βρήκα αρκετά κατώτερο του προηγούμενου και ανέπνευστο σε σημεία. Ειδικά η υπερπαπαριά The Only Exception είναι από τα χειρότερα κομμάτια που έχουν γράψει.

Ντεμπούτο δεν έχω ακούσει. Θα τσεκάρω και θα ξανάρθω εδώ για πιο ολοκληρωμένη άποψη.

Γενικά μετά το προπέρσινο δεν έχω και τις καλύτερες προσδοκίες για το επόμενο.

O2 - Dublin

Η Hayley ΦΩΝΑΡΑ και μεγάλη περφόρμερ. Η μπάντα τρομερό δέσιμο, τα κομμάτια απ’ το καινούριο δίσκο - αν και τα περισσότερα δε μ’ αρέσουν - λαιβ είναι ωραία (τουλάχιστον αυτά που παίζουν λάιβ). Ευχάριστη βραδιά γενικά.

Α και το Misery Business είναι το Sk8er Boi της νέας γενιάς!

bump Mtv fans.

δεν είχα ακούσει νότα, είδα μια εμφάνιση τους στο Rock Am Ring του 2013 , νομιζω είμαι ερωτευμένος με αυτό το πορτοκάλι αλλόκοτο πράγμα.
αυτά

Επικό ξέθαμμα, αλλά. :smiling_face_with_three_hearts:

4 Likes

υπηρξα νεος και ερωτευμενος μια φορα και εναν καιρο

Edit: Πανε πανω απο 10 χρονια που ανοιξα αυτο το θρεντ, χριστε μου τι κανω ακομα εδω;

3 Likes

Νταξ και με το δίκιο σου

1 Like

Εκπληκτικη φωνη η ατιμη.

Μια χαρα οι Paramore, καποτε ειχα ακουσει δισκογραφια, ωραια τραγουδια εχουν και πολυ ιδιαιτερο στυλ.

Το Decode παραμενει ενα απο τα καλυτερα τραγουδια της προ-προηγουμενης δεκαετιας ( :neutral_face: ) . Και εννοειται αγαπαμε και λατρευουμε το οτιδηποτε εχει να κανει με Χεηλι… φωνη, προσωπο, χαμογελο, τα παντα.

1 Like

Και που λέτε. :smiling_face_with_three_hearts:

1 Like

Κομματαρα ε.

3 Likes

Αλλο ενα υπεροχο τραγουδι.

Μπονους, γιατι το ειχα χασει αυτο. Τελικα τα εχει βγαλει ολα? Εχει βγει ο δισκος? Δεν εχω ιδεα. Αλλα τα ακουω ενα ενα.

[grooving intensifies]

1 Like

meh, αλλα δε μπορω να αφηνω τον ΚΤΝ να ποσταρει μονος του.

2 Likes

Διασκευή 8/10.

Μπουρνουζοπετσέτα 10/10.

Συνέχεια στα τουίτερς 11/10.

asdhay

4 Likes

Μου αρεσουν οι Massive Attack αλλα δεν εχω και καμια πωρωση.

Ως εκ τουτου, 10 στα 10 η διασκευη. 10 στα 10 το μπουρνουζι. 11 στα 10 αν το εβγαζε (!)

το θεωρω αμαρτημα να διασκευαζεις το εν λογω κομματι και να μη φιγουραρεις εστω και καπου το πανεμορφο μουσικο του θεμα

Παρασκευούλα ζάχαρη

2 Likes

σε πρωτη ακροαση πολυ πιο προσιτο απο το προηγουμενο που παραξενοεφερνε (ισως σε βαθμο επιτηδευσης). Μ’αρεσει.

1 Like

Κυριακούλα μέλι, το βράδυ θα βάλω και το καινούριο

Από τη μία συμφωνώ και ναι, αλλά από την άλλη Why We Ever (!)

:smiling_face_with_three_hearts:

Asystole, Trigger και Out Of These Hills στο ρηπήτ όλη μέρα, δισκάρα (!)

1 Like