τώρα πρωτοάκουσα κ έπαθα πλακίτσα !
γιασούνας πρότεινε κανά δισκάκιο !
μαρέσουν ρε
τώρα πρωτοάκουσα κ έπαθα πλακίτσα !
γιασούνας πρότεινε κανά δισκάκιο !
μαρέσουν ρε
Χαχα ισχύει ούτε εμενα… Βσκ ειχα ξενερωσει οτα ντο πρωτοάκουσα… αλλα οσο παει το εκτιμώ… Κοργιαλάς??? υπάρχει ακόμη???
θα πιασεις λοιπον το Riot του 2007 και θα πεις 10 πατερ ημων πριν κοιμηθεις.
Παρ’ ότι το Misery Business είναι το καλύτερο κομμάτι της δισκογραφίας τους (αν και χιτάκι) εγώ στηρίζω Brand New Eyes \m/
lol, srsly?
πφ, μου τη σκοτωνουν σιγα σιγα =/
Σα το χάλι της αβριλ λαβιν θα καταλύξει:(
Σε χαλάει πολύ η Αβρίλ κι έτσι όπως είναι τώρα ε.
Ναι.
The message you have entered is too short.
πως την εκαναν ετσι;σε λιγο θα εχει και κοτσιδακια.δυσκολα να την ξαναδουμε οπως την αγαπησαμε:(
Το τοπικ πρέπει να σβηστεί.Αρχίστε να ανεβάζετε φωτογραφίες όπως ήταν παλιά, τις καλές εκείνες μέρες.Τουλάχιστον να την θυμόμαστε έτσι, και όχι όπως είναι τώρα…:(:(
Now playing: Biffy Clyro - Mountains
via FoxyTunes
αχου την.
και το μαλλι ετσι οπως πρεπει =)
λολ ατ 2000+ βιουζ στο θρεντ
παλιομεταλλαδες μου
Απλά είμαστε περιεργοι
:har:
και καλα δεν τους ενδιαφέρουν τετοιες μπαντες…κρυφτοκουφαλιτσες…
εε ναι ετσι μάλιστα και πιο κόκκινα!!!(πολυ αδερφίστικο ακούστηκε αυτο εε??)
εχω φετίχ με τις κοκκινομάλλες τι να κανω…
Απο Paramore και Hayley δεν έχω ακούσει πολλά πράγματα…
Μια φορά που είχα αράξει youtube και έψαχνα τραγούδια τους… είχα δει ένα “a capella” σε μια πρόβα… δε θυμάμαι ποιο τραγούδι έλεγε… νομίζω όμως ότι ήταν κάποια διασκευή. και τότε δεν είχα ενθουσιαστεί ιδιαίτερα…
Όμως έχω να πω ότι το [B]Decode[/B] μ’αρέσει πάρα πολύ! και ιδίως αφού το είδα σε μια live εμφάνισή τους, το είχε πει πολύ ωραία. >> [U]http://www.youtube.com/watch?v=EjHeNjFXwuY[/U]
προσοχή στο 1:08 κάνει ένα ωραίο σπάσιμο στη φωνή… έτσι όπως κάνει τη πτώση στο τέλος της φράσης… επίσης εκτός απο τα χτυπήματα που ρίχνει το κοριτσάκι αυτό, [η κουκλίτσα ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΛΛΑ Ηayley] και την απίστευτη ενέργεια που σκορπά στη σκηνή… κάτι αξιοπρόσεκτο είναι και το “φτύσιμο” που κάνει στο 4:14… και πάει το σαλιάκι κάτω… χαχα… γλύκα!!
άλλο ένα πασίγνωστο πλέον κομμάτι που τραγουδάει μ’αρέσει κι ας είναι εκτός Paramore…
[U]http://www.youtube.com/watch?v=kn6-c223DUU[/U]
[COLOR=“DarkOrange”][SIZE=“3”]Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now[/SIZE][/COLOR]
bump
Το Riot! είναι από τους καλύτερους αλτερνατιβ δίσκους της προηγούμενης δεκαετίας.
Δεν υπάρχει κομμάτι που να μην είναι γαμάτο και χιτάκι συνάμα. Περιέχει και την χιτάρα Misery Business βεβαίως βεβαίως. Μεγάλη αγάπη η Hayley. Φωνάρα επίσης.
Το τελευταίο από τις λίγες φορές που το άκουσα δεν μου άρεσε και πολύ. Το βρήκα αρκετά κατώτερο του προηγούμενου και ανέπνευστο σε σημεία. Ειδικά η υπερπαπαριά The Only Exception είναι από τα χειρότερα κομμάτια που έχουν γράψει.
Ντεμπούτο δεν έχω ακούσει. Θα τσεκάρω και θα ξανάρθω εδώ για πιο ολοκληρωμένη άποψη.
Γενικά μετά το προπέρσινο δεν έχω και τις καλύτερες προσδοκίες για το επόμενο.
O2 - Dublin
Η Hayley ΦΩΝΑΡΑ και μεγάλη περφόρμερ. Η μπάντα τρομερό δέσιμο, τα κομμάτια απ’ το καινούριο δίσκο - αν και τα περισσότερα δε μ’ αρέσουν - λαιβ είναι ωραία (τουλάχιστον αυτά που παίζουν λάιβ). Ευχάριστη βραδιά γενικά.
Α και το Misery Business είναι το Sk8er Boi της νέας γενιάς!
bump Mtv fans.
δεν είχα ακούσει νότα, είδα μια εμφάνιση τους στο Rock Am Ring του 2013 , νομιζω είμαι ερωτευμένος με αυτό το πορτοκάλι αλλόκοτο πράγμα.
αυτά
Επικό ξέθαμμα, αλλά.