Parkway Drive @ Release Athens 27/06/23

Δεν έχει σημασία ρε συ

Είδαμε την εμφάνιση της χρονιάς και μια συγκλονιστική μπάντα, κοινό αδιανόητο. Ήταν όλα τέλεια

8 Likes

Ισχύει

14 Likes

Απ τα καλύτερα live της ζωής μου…με τον τρόπο που το έζησα.
Μόλις τελείωσε,συνειδητοποίησα οτι θα μου φανε πολλά στα ταξίδια για να τους βλέπω έξω.

14 Likes

Για την εμπειρια αυτη καθαυτη συμφωνω απολυτως δεν εχει καμια σημασια. Σημασια εχει για το τι θα φερνουν οι διοργανωτες απο δω και περα. Deep purple, maiden και saxon απο το ταφο θα ακουμε

Αν δεν είχε ξεπουλήσει και το μερτς από τις οχτώμισι :money_with_wings:

3 Likes

Εχμμμ όχι έφτασα 19:25 και είχε ήδη ξεπουλήσει😛

Μεγάλη πίκρα

Και το έχω απορία πόσα κομμάτια έφεραν

4 Likes

Τι ζησαμε παλι παντως ρε παιδια; Ενα συνεχομενο παρτι! Ασταματητα moshpits απο την ωρα που βγηκαν οι Triptykon, στους Soulfly μπηκαν στο παιχνιδι και τα χοροπηδηματα και στους Parkway χαος! Τρομερη συμμετοχη απο το κοινο… Καθε μεταλ ημερα και καλυτερη για φετος οσον αφορα την αλληλεπιδραση μουσικων με τον κοσμο. Μονο που δεν εχω καταλαβει ποσο κοσμο μαζεψε χθες και σημερα σε σχεση με Nightwish, Helloween…

2 Likes

Δεν ξέρω πόσο κόσμο είχε , αλλά ήταν αισθητά λιγότερος από χθες , πόσο μάλλον από helloween

Για αυτό και η πλάκα που έκανα στον Αποστόλη όταν έγραψα , πριν τους Triptykon , ότι δεν ήταν κατόρθωμα που πήγε κάγκελο😛

Έφτασα ακοπα μπροστά στις 23:00 για parkway , ενώ βολοδερναμε με τον tool . Φύγαμε σε 5 λεπτά . Αυτά δεν τα έχω ξαναζήσει στο ριλιζ ήταν λίγος ι κόσμος

4 Likes

Είχε λίγοτερο απ το μισό απο Nightwish.
Αλλά ο κόσμος σήμερα ήταν μαγικός…ήταν σα να ήταν παραπάνω απ τη μέρα των Nightwish.

4 Likes

ΟΣΟΙ ΗΣΑΣΤΑΝ ΚΟΝΤΑ ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΛΕΨΑΤΕ ο.Ο

Τέσπα, με όποια ψυχραιμία και μία κάποια μικρή σειρά.

Δεν ξέρω αν έχω ξανασκάσει πιο ΦΑΣΑΙΑ σε λαιβ. Πήγα επειδή έκατσε, μόνο για το σετ ΤριπτυΦροστ (ή Κέλτικον?! -αχαχουχα), στο οποίο ήμουν ψόφια σερί από δουλειά κλπ και γκρίνιαζα για την ζέστη ;p και το οποίο οκ, παρ’όλα αυτά, ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΕ. Δεν έχω να πω πολλά δηλ, δεν είμαι αρμόδια ούτε έχω την τρελή βιωματική σχέση με φροστ όπως πολλοί από εδώ, ΑΛΛΑ.-

Από εκεί και μετά επιδόθηκα σε ένα ατελείωτο σοσιαλαιζινγκ και σε μία εξίσου ατελείωτη μπυροποσία, σε σημείο που έχω ανάγκη 2-3 μέρες κλεισμένη σπίτι και άλλες τόσες χωρίς να δω μπύρα μπροστά μου ορ σθ. ;p Σύντομη κι άσχετη δική μου παρατήρηση/σκέψη btw : μικρό σοκ με το πόσο κόσμο ήξερα από διάφορες και ασύνδετες φάσεις της ζωής μου και από εξίσου ασύνδετους χώρους. Το κρατάω σαν καλό, σαν μία κάποια ταύτιση του ετερόκλητου του (όχι και τόσο μεγάλου) κοινού, αλλά ταυτόχρονα μιας ιδιαίτερης σύγκλισης (των όποιων) προτιμήσεων.

Soulfly αν και δεν είμαι φαν, σα να γούσταρα και λίγο πριν το Refuse/Resist χώθηκα μέσα κιόλας και έτσι κάπως χάρηκα -ασχέτως που το σκοτώσανε- και γενικώς κουλ. Parkway Drive ένιωθα σαν πέρσι στους Sabaton - βοήθησαν και οι φωτιές βέβαια ;p - και απλώς χαιρόμουν που γούσταραν αυτοί και ο κόσμος. Not my cup of tea, χωρίς ωστόσο καμία γκρίνια και με απόλυτο σεβασμό.

υγ 1 : Ωραίος κόσμος, γενικά, μάλλον τόσα χρόνια αντί για το μεταλ έπρεπε να έχω επενδύσει στο μεταλκορ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΛΕΩ ;p

υγ 2 : Cheers @ everyone #ξερετεποιοιειστε αλλά μεγάλα, αγαπησιάρικα tags που και νεκρούς ανασταίνουν σε τιτάνα @angus7pl , @cynic1, @Razoreater και @crimson_Idol. <3

υγ 3 :

@Rebel δεν ήξερα ότι παίζω σε εκπομπή, εξκιουζ μι :roll_eyes:

8 Likes

Αν το σημερινο live(αλλα και των Ghost) θεωρηθούν αποτυχημένα τοτε είμαστε καταδικασμένοι να βλέπουμε μονο Παππουδια…
Αλλα δεν έπρεπε να πέσουμε απο τα σύννεφα μετα τα αποτελέσματα της Κυριακης…

Θα ειχε σίγουρα 2-3κ παραπάνω αν ηταν
local
BFMV
Guest Inflames
Parkway
Ή εστω αν βοηθούσαν λιγο καλυτερα με τα support… Μια χαρα ηταν οι soulfly αν και ειχα να ακουσω απο τοτε που ο Max ειχε μαλλί δυο τζιβες…

Τεσπα τρομερή βραδια!!
Μα@#κια που δεν βρεθήκαμε ολοι μαζι για ενα γεροντοrocking pit…

Cheers στον @mihalis13

7 Likes

Καλά ντε , τζαστ σεινγκν

Ούτε πρώτη ούτε τελευταία φορά που πάω μόνος σε λάιβ ήταν

Νο οφενς :stuck_out_tongue:

2 Likes

Να ρωτησω ποιος ηταν ο καλεσμένος που ανεβασαν οι Soulfly;

1 Like

Χαχαχα ρεεε κι εγώ πλάκα κάνω! Νεξτ ταιμ καλύτερη οργάνωση ;p

1 Like

Για Parkway Drive πήγα αλλά έπαθα πλάκα με Trtiptykon/Celtic Cross. Δεν ήξερα τίποτα και έμεινα Νταλάρας. Κατάλαβα γιατί τόσος κόσμος τους έχει τόσο ψηλά
Τόσο απλό παίξιμο και ταυτόχρονα μαγευτικό. Έγινα groupie. Για πολλά κιλά μουσική.
Θα πέσει μελέτη τις επόμενες μέρες.

Soulfly: 2η φορά που τους ακούω. Λίγο χαμηλα ο ήχος στο πρώτο κομμάτι αλλά μετά έφτιαξε κ ποιοτικά κ από ένταση. Καλούτσικα, αλλά τίποτα ιδιαίτερο.

Parkway Drive:Καταλαβαίνω το hype, φοβερός ήχος κ κέφι κ σκηνική παρουσία.

ΑΛΛΑ

Δεν με άγγιξαν καθόλου. Με την παρέα, πανηγυρτζιδες τους βαπτίσαμε κ δικαιωθήκαμε γιατί βγάλαν κ βιολιά.

3 Likes

Μεγαλα απωθημένα σβήστηκαν σημερα απο τα κουτακια…

Δυο μυθοι της σκηνής κατα καποιο περιεργο τροπο δασκαλος και μαθητης απεδωσαν τα δεοντα και μας πηραν τα μυαλα. Τα soulfly ειχαν να τα ακουσω τουλαχιστον 15ετια και ομως ρε πουστη μου ηταν σκετη καβλα (τα φροστ τα ακουσαμε προσφατως στη γνωστη γωνια).

Μια πραγματικα μεγαλη μπαντα εξευτελισε το συμπαν, με εναν κοσμο απο κατω συγκινητικό, ενθουσιωδη, ισοπεδωτικο. Εχοντας δει και τα βιντεακια απο hellfest graspop κτλ κτλ θα φανω γραφικος και ξεστωμισω το “επαθαν πλακα”. Δεν νομιζω πως εχουν συναντησει τετοιο singalong. Μπραβο στους Parkway και μπραβο και σε μας (εξαιρουνται οι βαλτε ολο το κινητο στον κωλο).

Μπραβο και στο ριλισ που εκανε την κινηση και που ολα του ηταν αψογα. Καμια φορα δεν μετραει η προσελευση. Θυμαμαι μια μετρια προσελευση σε deftones, ghost, behemoth (heavy by the sea) μια απο τις πιο αγαπημενες μου συναυλιακες βραδιες.

Υ.Γ.1 ειστε ολοι αλανια και ξερετε ποιοι ειστε αν και δεν σας προλαβα πιθανως ολους

Υ.Γ.2 ριλις χρωστας architects, μην γαμιεσαι

Υ.Γ.3 ραντεβου αυριο μπροστα στον μιλε για την αποθεωση που του πρεπει

9 Likes

Απιθανο λαιβ και ασυλληπτα καλός ήχος με μπολικο χοροπηδητο και ξελαρυγγιασμα! ΣΟΥΠΕΡ ΦΑΝ! Ημουν που ημουν hyped up απο την εμφανιση των Ghost ηρθαν οι Αυστραλοι και απογείωσαν την φαση. Οι Soulfly μου φανηκαν για τον μπουτσο και οι Τρυπτικον αρκετα καλοι και παρ’ολο που δε τους γνωριζα με κερδισαν. Ελπιζω σε πιο ταιριαστα σαππορτ την επομενη φορα και να δουμε και αλλες μεγαλες μπαντες που εχουν δημιουργηθει απο τα 00ς και μετα!

6 Likes

Πολλά χρωστάει το release αλλά φαίνεται ότι τολμάει και δικαιώνεται … Τουλάχιστον ποιοτικά

Δλδ , δεν θα πίστευα ποτέ ότι θα δω Tom G. Fischer να παίζει Celtic Frost " τρίτο όνομα" και να έχει τέτοιο ήχο και να γαμάει το πολυσυμπαν 19:30 ώρα με 35 βαθμούς

Καλά , εδώ είδα Μαξ Καβαλερα αξιοπρεπή. Που οκ δεν ήταν κάποια φοβερή εμφάνιση , αλλά όταν έχεις μπροστά σου Μαξ φακιν Καβαλερα να σου λέει jump , προφανώς , απαντάς how high .

Για parkway drive τα είπαμε , ισοπεδωτικη εμφάνιση, instant classic…θα μνημονεύεται για χρόνια και θα είναι ο πήχης

Και για να μιλήσω πολύ σοβαρά ( καλό το καλαμπουρι αλλά θέλω να το βγάλω από μέσα μου αυτό ) …από τους helloween μέχρι τους bfmv και το σημερινό μαγικό βράδυ , ενώ πηγαίνω στις συναυλίες καρφί μετά τη δουλειά…όχι κούραση δε νιώθω αλλά βγαίνω καπάκι και για μπύρα , νιώθω διάθεση όρεξη , έχω ΕΥΦΟΡΙΑ

Δεν ξέρω αν είμαι ο μόνος που περνάει τόσο καλά σε όλα τα πρόσφατα λάιβ, αλλά νιώθω κάθε μέρα να είναι γαμηστεροτερη της προηγούμενης

Και αυτό το συναίσθημα ευφορίας δεν περιγράφεται εύκολα ούτε και το ανταλλάζω με το οτιδήποτε

16 Likes

O τραγουδιστής των melechesh αν δεν κάνω κάποιο τρομερό λάθος, απ’όσο θυμάμαι μένει μόνιμα αθηνα

1 Like

Αισθάνθηκα άσχημα βλέποντας τον Fischer να παίζει μες το λιοπύρι, αρματωμένος και με το κλασσικό σκουφάκι του. Δεν τον ένοιαζε η ζέστη, ούτε λίγος κόσμος, είμαι σίγουρος πως αν τον άφηναν θα έπαιζε περισσότερο κι απ’ τους PD. Σίγουρα έπρεπε να μπουν δεύτερο όνομα αντί των Soulfly.

Πάμε στους PD, όπως είπα και στο φίλο rebel , έχοντας δει ολόκληρη την εμφάνιση στο hellfest(σε βίντεο). Πήγα με τη προδιάθεση να δω τη συναυλία της χρονιάς και την είδα. Δεν με ενδιαφέρει αν είναι σόου ή πανηγύρι (όλα άραγε δεν είναι σόου στις συναυλίες και όχι μόνο).
Ο τρελός Αυστραλός είναι ο ορισμός του front man singer αυτή την περίοδο, καλύπτοντας και τούς υπόλοιπους.
Αυτό το συναυλιακό μπασταρδεμα ήχων, το ακούω σαν υπέροχη μουσική. Μακάρι να έβγαιναν κάθε μέρα συγκροτήματα που δίνουν πνοή στο είδος που αγαπάμε.

8 Likes