Parkway Drive @ Release Athens 27/06/23

Ναι έπρεπε…

Θέλουν δε θέλουν η γενιά του MySpace έχει τους δικούς της headliners και αυτούς θα φέρνουν. Βγάζουν μάτι τα soldout παγκοσμίως.

Quality > quantity

1 Like

Τι λαιβαρα ειδαμε ρε σεις.απιθανοι σε ολα!!!
Ευκολα καλυτερο λαιβ που εχω δει χωρις να ειμαι εξοικιωμενος με τη μπαντα.πως θα γινει να ξαναρθουν τωρα

3 Likes

Winston σε πολύ καλύτερη κατάσταση από hellfest και graspop…αν είχε κάτσει το heaven shall burn in flames parkway θα ήταν σοκαριστικό.

Soulfly τους έχω δει τόσες φορές αλλά απλά δεν μπορούσα άλλο να περιμένω

Χίλια μπράβο στα αγαλματάκια ακούνητα

2 Likes

Ηταν η τεταρτη φορα, οποτε φανταζομαι θα το ξανατολμησουν. Η πρωτη ηταν στο Underworld, η δευτερη στο Gagarin, η τριτη στο Academy. Ωραιο να τους βλεπεις να μεγαλωνουν.

8 Likes

Μακαρι γιατι το χθεσινο σκηνικο απ την αποψη κοσμου δεν ηταν ενθαρρυντικο.

Παιδιά μην ξεχνάμε ότι από τη προηγούμενη φορά ο κόσμος ήταν ο διπλός, και επίσης τα λεφτά
για συναυλίες καλοκαίρι είναι πάρα πολλά

Celticon: Εξαιρετικοί, με πολύ καλό ήχο, κρίμα που δεν ήταν στην θέση του Καβαλέρα και παίξαν με ντάλα ήλιο.

Cavalera & Son: Μέτριοι στην καλυτερη. Οκ, μια χαρά βαράει ο Zion, μια χαρά είναι οι μισθοφόροι σε μπάσο και κιθάρα, αλλά ο Μαξ έχει πέσει αρκετά, φωνή δεν του βγαίνει, κιθάρα παίζει λιγότερο από τα μισά. Οκ, είχαν το γούστο τους, αλλά μηδέν.

Parkway Drive: ΦΟΒΕΡΟΙ! Τέτοιο πράγμα δεν το περίμενα. Ήχος από cd, δυνατός και καθαρός, όλοι άψογοι στους ρόλους τους, πολύ ωραίο σοου, τα τραγούδια ανεβαίνουν πολύ όταν έχεις τέτοιο κοινό! Μπορεί να λέτε ότι ήταν λίγοι, αλλά δεν είναι για παραπάνω οι Parkway στην Ελλάδα και δεν μου φαίνεται ούτε οι διοργανωτές να περίμεναν παραπάνω κόσμο, ειδικά με τα άλλα ονόματα που έφεραν μαζί.
Η μπάντα έπαιξε τρομερά δεμένα, το κοινό ήξερε τα τραγούδια - το ότι θα ζούσαμε Μειντενικές στιγμές, δεν το περίμενα σε τέτοιο βαθμό. Και αν συγκρίνουμε την συναυλία με την περσινη των Μειντεν, ε :kiss:

Πολλές καρδούλες στο φόρεμα της @Sh_Wo_f , αν κατάλαβα καλά ποιά ήταν :heart: :heart: :heart:

5 Likes

Εχω την εντύπωση οτι ήταν η 5η.Εχουν παίξει και στο Κύτταρο πριν το Gagarin.

Μπορει να εχεις και δικιο, σαν κατι να θυμαμαι τωρα που το λες!

1 Like

και η φάση του idols and anchors είναι λίγο κάπως σε φάση “ρε μ@λ@κες και stade
de france να παίζουμε εγώ το Κύτταρο θα προτιμώ”

2 Likes

Συμφωνώ + δεν περιμένουμε ποτε να γινουν maiden ή να παίξουν οακα. Στα @@ μας αν δεν γέμισε η πλατεία νερου αρκεί να μη θεωρηθεί flop το συγκεκριμένο live, ωστε να δουμε και αλλες μπαντες του “μοντέρνου” ηχου. Αυτο ειναι το point…

6 Likes

Ο,τι να πω για εχθές είναι λίγο!
ΦΟΒΕΡΟ live! Και το κοινό και οι Parkway έδωσαν ρέστα!
Πραγματικά δεν μας άφησαν να πάρουμε ανάσα!
Triptykon οκ δεν μπορώ να πω μιας και το συγκεκριμένο είδος δεν είναι του γούστου μου. Αλλά μου φάνηκε υπερβολικά δυνατός ο ήχος οπότε πήγα πιο πίσω και ξαναπήγα μπροστά στους Soulfly. Οι οποίοι θεωρώ ήταν αρκετα καλοί και το κοινό πέρασε καλά.
Έπειτα η σειρά των PD. Πρώτο τραγούδι Glitch και από εκείνη την στιγμή δεν κάτσαμε σε χλωρό κλαρί!
Ήχος πάρα πολύ καλός.

Βρεθήκαμε και με @Neo, ήπιαμε την μπύρα μας και κοπανηθηκαμε!

Κόσμο 5 χιλιάδες θα έλεγα πως ειχε πάνω κάτω. Μακάρι να είχε και παραπάνω γιατι πραγματικά το άξιζαν φουλ!

5 Likes

Μιας και λέμε για τον ήχο των parkway drive

Ειδικά στο Darker Still , πέραν του γεγονότος ότι στο σόλο ο Jeffαρος εκτελεστικά ήταν εξωπραγματικός, είχε και ίσως τον πιο όμορφο ήχο κιθάρας που έχω ακούσει ποτέ μαζί με Πετρουτσι και Μειντεν

Δυνατή στιγμή

10 Likes

Είχα παααρα πολλά χρόνια να πορωθώ τόσο με ένα live !!!

6 Likes
3 Likes

Εν μέσω απειρων λάιβ, τρεξίματος, τραυματισμου, κ γενικότερης έντασης,
τρίτο λάιβ χθες, μέσα σε τέσσερις μέρες (έτσι, για την συμπαράσταση στο 6/6 του Παντελή!).

Εν Αρχή, λοιπόν,
Thomas Gabriel WARRIOR Fischer
Εναντίον
Ηλιου, Ζέστης, αταίριαστων Open Air συνθηκών, ετεροκλιτου
(κ λιγοστου) κοινου, κ ο,τιδήποτε άλλο μπορεί να φοβόταν, δικαιολογημένα ίσως, ο οποιοσδήποτε.

Σημειώσατε μεγαλοπρεπές, ξεκάθαρο 1!

Αρχοντικη εμφάνιση με τρομακτικό ήχο κ τα ιστορικά αυτά κομμάτια με το τεράστιο ειδικό (αλλά ΚΑΙ ηχητικό) βαρος, που ψαρωσαν κ τον πιο ανυποψίαστο μεταλκορα.

Εχω παραστει σε όλα τα λάιβ του Warrior στην Αθήνα, κ κάθε ενα απο αυτα είχε την δικη του ιδιαιτερη αξία.

Η χθεσινή του εμφάνιση ήταν από τις πλεον αγαπημένες μου, κ θα κρατήσω για παντα - ανάμεσα στο πιτ του Nocturnal Fear κ τον ακαταμάχητο συνδυασμο ανατριχιλας κ πωρωσης που κυρίευσε απαντες στο άκουσμα του Circle of Tyrants - την στιγμή που ακούγονται οι πρωτες νότες του the Usurper κι ο Ήλιος άρχισε να κρυβεται πιαω από μια καλοδεχούμενη συννεφιά…

Για τον Μαξαρο, εχω φανμποϊσει ήδη απειρα (ΚΑΙ στο φόρουμ), οποτε θα πω απλά πως ο,τι κ να του σέρνουν για το γεγονός οτι γερασε, βάρυνε, δεν τα λέει, δεν τα παιζει, κλπ, η αληθεια ειναι πως χθες - για άλλη μια φορά - γλέντησε το Συμπαν, άνοιξε κάποια απο τα πιο τίμια κ πωρωτικα pits του φετινού καλοκαιριού, κ για μια ώρα κ κάτι είχε τον κόσμο του χεριου του κ έκανε την πλατεια νερου να μοιάζει με γήπεδο.

Κ, μιλώντας απόλυτα προσωπικα κ υποκειμενικα, θα πω πως τις δικές του - τεχνικά ελλιπείς - ψυχωμενες κ βγαλμένες-από-τα-παλια εμφανίσεις τις νιώθω δέκα φορές πιο κοντά στα δικα μου βιωματα για το τι εστι Sepultura spirit, σε σχέση με τις πιο επαγγελματικες εμφανίσεις της πρωην μπάντας του.
Αλλά that’s just me.

Στο τέλος της μέρας, αυτό που κρατάω από χθες, ειναι οτι είδα - δυο στα δυο - εμφανίσεις που με πωρωσαν κ με συγκινησαν, σε δυσκολες εποχές,
από δυο Τιτάνες του προσωπικου μου Μουσικου Συμπαντος.

Warrior κ Mαξαρε, συνεχίστε μέχρι το Τέλος του Κόσμου ρε!

Parkway Drive.

The Hype is real.

Ναι, δεν πηγα για αυτους χθες.

Ναι, δεν είχα κάνει ποτε συνδεση με το υλικό τους, σε αντίθεση με άλλες μπάντες του χώρου (As I Lay Dying, Darkest Hour παλιότερα, κλπ)

Ωστόσο, το χθεσινό ήταν απλά ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ λάιβ.

Μπάντα, frontman κ κοινό τα γάμησαν όλα κ έγραψαν ιστορία με τον πιο ανεπιτήδευτο τρόπο.

Κ όσο σπουδαίο κ big production show κι αν έχεις, οσο φαντασμαγορικα pyros κι αν φέρεις, ΔΕΝ μπορεις να εκλυσεις την Ενέργεια που εκδηλώθηκε χθες - εντελώς αμφίδρομα - αν δεν το ζεις ως το μεδουλι.

Δεν θα μεινω σε λεπτομέρειες.
Θα σημειώσω απλα πως ενώ το λάιβ ξεκίνησε εξαρχής πολυ δυνατά, η αληθεια ειναι πως από την στιγμή που έχασα τον Winston για λιγο από το οπτικό μου πεδιο, μόνο κ μονο για να διαπιστώσω - το αμέσως επόμενο λεπτό - ότι έχει βρεθεί ακριβώς δίπλα μου, μέσα στον κόσμο, το λάιβ εκτροχιαστηκε εντελώς, το κοινό απομουρλαθηκε, κ η συναυλία πηρε μυθικές διαστάσεις.

Οπότε θα το κλεισω, λέγοντας πως κάθε εποχή έχει τις δικές της ιστορικες στιγμές.
Όσον αφορά τα overground live του σκληρου ήχου, στα early 90s, καποιοι είχαμε την τυχη να ζήσουμε εκείνο το Metallica λάιβ στη Νέα Σμυρνη.
Στα 00ς, το πρωτο λάιβ των Slipknot στο Λυκαβηττό παραμένει υλικό για αστικούς μύθους.

Το χθεσινό, για τους 25αρηδες του σήμερα, ήταν ξεκαθαρα μια από τις δικές τους μεγάλες στιγμές, κ θα μνημονεύεται για ποοολυ καιρό.

Τα υπόλοιπα, μετά κι από την σημερινή σφαγή.

Ελπίζω, καποια στιγμη να πετυχω κ γω την φορουμικη πτερυγα μέσα στο χαμο!

Cheers σε όλους

21 Likes

Nτάξει δεν είναι σουρσιμο το γεγονός ότι δεν έχει φωνή πλέον για παραπάνω απο 2 τραγούδια. Και δεν έχω πρόβλημα που παίζει τα μισά στην κιθάρα (τον καλύπτει ο άλλος, μια χαρα), αλλά διάολε ο Μαξ ήταν η φωνή των 90s, αν δεν βγαίνει αυτή, τι να το κανεις? Τώρα αν ο κόσμος την βρίσκει με το να βλέπει έναν θρύλο της μουσικής μας να εκτιθεται, εγώ πάω πάσο - αλλά όχι ότι γλέντησαν το σύμπαν.
Aν κάτι τράβηξε τον κόσμο, ήταν ότι ακουγε το Refuse/Resist και όχι η αποδοση του.
Που οκ, τύμπανα/κιθάρα(μια)/μπάσο ήταν μια χαρά, όμως η ατραξιόν είναι ο Μαξ και ο Μαξ δεν την παλεύει.

Σε κάθε περίπτωση, είναι θέμα state of mind αυτό. Εγώ πήγα με ελάχιστες προσδοκίες, οι οποίες μετά το δεύτερο τραγούδι δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν.
Και αντε πες,το Jumpthefuckup, πηδάνε το μισό γιατί ο Μαξ δεν μπορεί (ή δεν θέλει?) να θυμάται τους στίχους και να τραγουδήσει έτσι (21 χρόνια τραγούδι, μπορούσε να βρεί μια λύση από να το παίξει μισο ή παίξε ένα roots τουλάχιστον αφού θες να παίξεις θρυλικό κομμάτι), στο γαμημένο το Bleed οι 10 στίχοι του Durst, που είναι από τα πιο πορωτικά σημεία του τραγουδιού, γιατί έγιναν σκιπ? 1000 φορές τωρινοί Sepultura, παρά Soulfly.

2 Likes

Agree to disagree φίλε @Sevek

Για σένα, ο Μαξ εκτίθεται.

Για μένα, ναι, γαμησε κ γλέντησε το Συμπαν.

Υπάρχει χώρος κ για τις δυο οπτικές.

Πάντως, ότι κ να λέμε, σε ακτίνα (αρκετων) μέτρων από την σκηνή, η φάση ήταν ξεκαθαρα πολεμικη, κ το ζήσαμε μέχρι εκεί που δεν πήγαινε.

Εντάξει, εγω προφανως το βλεπω ΕΝΤΕΛΩΣ αντίθετα, αλλα το καλο ειναι πως ειχαμε την δυνατότητα να βιωσουμε συναυλιακα κ τις δυο εκδοχές της πρωην ενιαίας παρεας κ, οπως έγραψα κ πιο πανω, υπάρχει χώρος κ για τις δυο πλευρες.

Εγω παντως, στηρίζω Μαξ μεχρι τέλους, κ στα λαιβ του θελω να είμαι εκεί.

1 Like

:+1:
:heart:

1 Like

Μωρε πατε καλα με τις καρδουλες και τα γουτσου γουτσου meet up απο χθες ολοι σας?

Θα μπει καταλαθος κανενας απο τους metallicomaidenακιδες για να δει fight Soulfly vs Sepultura και θα μας λενε τικινταγκες, μετα που να ξανα παει κοσμος σε τετοια live…

Σοβαρευτείτε κυριες μου. :rofl: :stuck_out_tongue:

4 Likes