Ελα εσύ και θα νιντζοποιηθείς εκει.
Εχει κανεις κουπονι για τα 30;
Να πουμε σε αυτο το σημειο πως και τα τραγουδια που παιζει ο max ειναι για ασθενοφορο με την μια…
Ειδα χθες το λαιβ στο Χελφεστ και ψηθηκα. Σε αυτη την ηλικια θα γυρναω σαν ζουζουνι γυρω γυρω απο τον πως-τον-λενε-πού-να-ξερω.
αν μπορέσει να τα πει , ναι …
Εκπληκτικό το live του Hellfest,αν δε βαριέσαι ρίξε και εδώ μια ματιά για να παραψηθείς…
Μπορεί να έχω διαθέσιμο εγώ.Θα το ξέρω σίγουρα μέχρι Παρασκευή.Θα ενημερώσω.
Εγω πιστευω θα εχει πολυ κοσμο. Στις μικροτερες ηλικιες μετρανε πολύ. Η ημερα με τον λιγοτερο κοσμο νομιζω θα ειναι οι disturbed.
Θα είναι η πρώτη outdoor συναυλία που πηγαίνω φέτος και αυτή για την οποία ανυπομονώ περισσότερο.
Soulfly είχα ξανακούσεi στο Gagarin (πρέπει να ήταν 7-8 χρόνια πριν), και τότε είχαν παίξει Nailbomb κανα 10λεπτο και βλέπω ότι παίζουν και τώρα. Μπόμπα!
Παίζουν κι ένα medley από Don’t Close Your Eyes/Horizons/Deep Blue + Deathless Song για το γαμώτο και όλα καλά.
Top 10 που δεν παίζει να παίξουν αλλά θα είχα ανάγκη :
-
- The River (Atlas)
-
- Karma (Deep Blue)
-
- Boneyards (Horizons)
-
- Absolute Power (Reverence)
-
- Chronos ( Reverence)
-
- Horizons (Horizons)
-
- A Deathless Song (IRE)
-
- Atlas (Atlas)
-
- Romance Is Dead (Killing With A Smile)
-
- Home Is For The Heartless (Deep Blue)
Μλκ δεν ντρεπονται να κάτσουν να παίξουν 4 ώρες τι κάθονται και τα γράφουν γτσμ…
Και τα 2 διαθέσιμα τελικά.
Στειλε το σε μηνυμα, θενξ
Αν χρειάζεται κανείς κωδικό για να πάρει εισιτήριο με των 35, ας επικοινωνήσει.
εμεινε για 30?
Οχι φίλε,δόθηκαν και τα 2.
Εχω εγω κωδικο.θελεις?
βασικα εχω δει καμια 10αρια εισιτηρια για πωληση με 30e οποτε θα δω εκει, ευχαριστω
Οχι τιποτα αλλο, για την προμηθεια
Με προσοχή γιατί υπάρχουν πολλοί απατεώνες ,τα εισιτήρια πλέον είναι ένα απλό pdf. Σε άλλα site γίνεται χαμός από άτομα που γράφονται μόνο για να πουλάνε εισιτήρια. Τα έχουν πολύ φθηνά αλλά άντε βγάλε άκρη αν είναι πλαστά.
…
Αύριο θα παίξει παράταση στις συγκοινωνίες η αναγκαστικά ταξάκι κατά τις 00:30 που θα τελειώσει περίπου το live;