Δεεε θα μας κανουν τη χάρη μωρεεε… Αλλα τι α κανς…
Παιδιά χαλαρά και χωρίς φωτιές πάλι φωτιά είναι η μπάντα μη μασάτε, με καλό ήχο να ακούγονται σωστά οι κιθάρες είμαστε κομπλέ…20000 δεν θα έχει αλλά κλαιν, ούτως η άλλως τα καλά live δεν τα κάνει η ποσότητα αλλά το πάθος του κοινού.
καλά και οι υπόλοιποι φαντάζομαι το ίδιο πρόγραμμα νομίζω πως έχουμε…
Δευτερα βράδυ λιστες 1994,
τριτη πρωι δουλειά μετά max, celtic, parkway,
τεταρτη πρωι δουλειά μετα bleed, heaven, kreator, amon,
πέμπτη πρωι δουλεια και μετα γιορτούλα γιατί προβλέπεται από την ονοματοδοσία.
Και επειδή όντως είναι πολλά τα γκαφρα, κάηκαν οι γκοστ (και λόγω εκλογών, όλοι πανε λαρισα, λαρισα, λαρισα) που τους είδα τον περασμένο αιώνα στο heavy by the sea…
Το βασικό για μένα είναι η ΔΙΨΑ για τα συγκροτήματα αυτά σε τούτο εδώ τον τόπο… 20 χρονια τώρα ότι επίκαιρο παίρνει σειρά για μετα από 30 χρόνια
Έχει αλλάξει αυτό δεν συμφωνώ
Αυτές οι μπάντες είναι του " σήμερα " και χαίρομαι που συμβαίνει αυτό
Έχουνε ακόμα ελλείψεις αλλά νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο, τουλάχιστον με το release
Έλα παραπονιάρη, δεν είναι ακριβώς έτσι, το χειμώνα του 18 έπαιζαν στο pireus academy και το καλοκάιρι headliner στο rock am ring, στα ντουζένια τους τους βλέπουμε.
Edit : το 17 είχαν γίνει όλα αυτά
Να σας θυμίσω πότε είδαμε Korn? Με ποιον δίσκο έχουν έρθει στα μέρη μας για τελευταια φορά οι Architects? οι BMTH? οι Foo Fighters? πόσα album μετά ήρθαν οι While She Sleeps? κτλ κτλ κτλ μην με διαολίζεται βραδιάτικα!!!
Δεν λέω, έχει στρώσει η κατάσταση αλλά ένα παράπονο με πιάνει (Δεν 'ναι τυχαίο που συναντάω πάντα τον Γιάννη)
Για ολους τους παραπανω λογους αυτο ο live ειναι πολυ σημαντικο για το metalcore/modern metal στην χωρα μας…
Με τον καλύτερο
Πάψε πονάω, αλλά bmth θα βλέπω κάθε χρόνο ευρώπη δεν τους ξαναχάνω είναι άλλο επίπεδο
Ναι αλλά τι μας έκαναν;
Πρώτη μου φορά Ηρώδειο ο ελληναράς
Αnyway καλά μας είναι, οι 3 αγγλικές δεν χωράνε πια σε gagarin, θέλουν κλειστό οακα χειμώνα, το οποίο δεν παίζει να το πάρουν και καλοκαίρι μονο release.
Εγω ειπα το "πρεπει " και κακώς το είπα. Τελος παντων εγω ειμαι παππουλης στα 51 και χαρουμενος που με πορωνουν οι PD !
Γεροντα την ευχή!!! Έλα το ένα πιτ είναι από τους παππούδες του rocking
Τελικα εγω να παω; Κι αν ναι, ποια τραπεζα λετε να χτυπησω; Καποια κοντα για να τα φαω γρηγορα ή καποια μακρια για να εχω ελπιδες να τη γλιτωσω;
Να κλαίνε οι χήρες , μα να κλαίνε κι οι παντρεμένες;
δεν θες τράπεζα, 30 ευρω μόνο, όσα θα έκανε μια μπαντα στο γκαγκαριν…
παντα φιλικά, γτ ξέρεις και που μένω χαχααχχααχ
Υ.Γ. Εννοείται πως θα έρθεις και κανονίζω και παράτα για το 1995!!!
Τα υπολοιπα τα πληρωνει ο διοργανωτης; 43 δεν κανει το τικετο;
Τόσοι έχουμε voucher από το τριήμερο!!! Στα 30 πάει…Αν θες στείλε
Οκ, βρηκα κι εγω στο μειλ μου (ειχε παει σπαμ) @ 35 ευρω απο το διημερο που πηρα με Helloween/Amon.
Ευχαριστω πολυ, οταν πλησιασει η μερα και θελησω να γλιτωσω και το ταληρο, στελνω και βλεπουμε Ισως καποιος αλλος εχει περισσοτερη αναγκη τον κωδικο για το 30αρι ως τοτε.
Καλη φαση ομως να ψαξω για Siouxsie απο κανεναν συμφορουμιτη. Λογικα θα βγει κατι αντιστοιχο μετα την αυριανη συναυλια της Ροζαλιας.
Να πω και γω πως στο graspop αν δεν παίζανε οι pantera στη διπλανή σκηνή αμέσως πριν, οι pd θα ήταν με τεράστια άνεση πρώτοι, αλλά πέσανε πάνω σε μεγαθήριο που έδωσε μυαλα στο μπλέντερ. Απίστευτη μπάντα, απόδοση, ό,τι και να πω είναι λίγο. Βέβαια τους βοήθησε και το κοινό.
Προσωπικά τους είχα ξαναδεί και θα τους δω και στην πλατεία Νερού οπότε για αυτό έφυγα με βαριά καρδιά λίγο μετά τα μισά για να προλάβω testament, αλλά μιλάμε για μπάντα που είναι στο απόγειο της.
Ειναι κρίμα που δεν υπάρχει κοινό να τους υποστηρίξει εδώ (μακάρι να πέσω έξω και να έχει πάνω από 5χιλ, τουλάχιστον οι περισσότεροι εκεί θα πάνε πωρωμενοι οπότε θα γίνει χαμουλης κάτω λογικά). Ταπεινή μου συμβουλή είναι όποιος έχει να δώσει το 35 αρι/40αρι πόσο είναι ας πάει μπορεί και να του αρέσει. Ακόμα και να μην του αρέσει δηλαδή θα δει Triptykon
οσοι και να ειμαστε(που εγω πιστεύω θα ειναι πολυ περισσότεροι απο αυτο που περιμένουμε) θα γινει μεγαλο γλέντι…
για το νούμερο προσέλευσης δεν ξέρω , αλλά κοινό να τους υποστηρίξει είμαι σίγουρος ότι υπάρχει και θα είναι θερμό
Την προηγουμενη φορα στο Academy ηταν sold out, λογικα πρεπει να ειχε κανει καπου 2,5 χιλιαρικα λοιπον.
Και γω δυστυχώς πιστεύω οτι θα είναι η μέταλ μέρα με τον λιγότερο κόσμο.
Μακάρι να κανω λαθος.
Αν γίνει αυτό,ελπίζω τουλάχιστον να είμαστε λίγοι αλλά νίντζα.
μειον ενας