Parkway Drive

Το έργο το είχαμε ξαναδεί και ήταν σπουδαίο. Στα μέρη μας εμφανίστηκαν πρώτη φορά πριν 16 ολόκληρα χρόνια στο Underworld ή Texas Necropolis ή Seven Sins ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Φανταστείτε αυτή τη μπάντα σε αυτόν τον χώρο.

Δε χρειάζεται να τη φανταστούμε…

7 Likes

Εισιτήριο 0002 ρε σκύλε!

2 Likes

Γελάω με τον τίτλο του βίντεο “Before they became famous”… Έξω από τα εκδοτήρια είχα κοιμηθεί για να αγοράσω εισιτήριο να τους δω!

3 Likes

Fuck four trucks of production, just bring the board.

Τζία λεβέντη μην αλλάξεις ποτέ. :blue_heart:

7 Likes

Τι γκρουπαρα ρε μλκ. Απορω πώς μου εκοψε προπερσι να ασχοληθω μαζι τους ενοψει Ριλιζ. Μπραβο μου :rofl:

1 Like

Μπράβο σου μπράβο σου!!
Το συναυλιακό 2023 θα μου μείνει αξέχαστο,γιατι είδα και αρρώστησα με τους Parkway Drive και τους Heaven Shall Burn.
Πλέον αγαπημενες μπάντες και οι 2…και ολα αυτά απο ένα λάιβ.
Πριν δεν άκουγα σχεδον καθόλου.

1 Like

Ίσως ο χειρότερος ήχος που έχω ακούσει στο release οι heaven shall burn από το ύψος του πύργου τουλάχιστον

Εντυπωσιακό αν όσοι στέκονταν άλλου έχουν άλλη τόσο διαφορετική άποψη :stuck_out_tongue:

Καλά για Parkway Drive τα λόγια περιττά. Ρουβιτσα από πέρυσι

2 Likes

Α δεν ήσουν Nightwish/In Flames μάλλον😂
Δε λέω για το live στο Release για Heaven Shall Burn.
Τους είδα στο Wacken μετά ως headliners…και μου πέσαν τα σαγόνια.
10 επίπεδα πάνω ολα.
Απόδοση μπαντας,show,σετλιστ,stage φυσικά…και ήχος ασύλληπτος,δεν πίστευα αυτό που άκουγα.
Το λάιβ στο Release το χω διαγράψει😂

1 Like

Όχι ήμουν κι εκεί :rofl:

1 Like

Ε τότε φταίει το σημείο.
Εγώ που ήμουν κάγκελο σ αυτο το λάιβ…ήταν οτι χειρότερο έχει υποστεί η ακοή μου.
3 μέρες βούιζε το κεφάλι μου.

όχι δεν με κατάλαβες. Και τότε δεν ήταν καλός ο ήχος, συμφωνώ όπως φαντάζομαι όλοι οι παρευρισκόμενοι

Το καταλαβα,εννοώ οτι οποιος ηταν στο λάιβ των Nightwish δε θα έπρεπε να λέει για αλλο χειρότερο ηχο.
Δεν πάει χειρότερα😂

Έχεις δει Mastodon;

4 Likes

Οχι,δεν έτυχε ακόμα.

Φρέσκο single.

8 Likes

Δυνατο!

Produced & mixed by Zakk Cervini
Additional Production by Jordan Fish, Andrey “KRSTW” Krestow, and Julian Gargiulo

3 Likes

κομματάρα αν και πολύ μοντέρνο/γυαλισμένο για τα γούστα μου . Αλλά τους έχω και αδυναμία και γουστάρω , το έχουν το catchiness

3 Likes

Εξαιρετικό. Αυτά τα leads τους είναι η γεννημένη αδυναμία σε όλους μας, θα έλεγα.

2 Likes

Πολύ καλό το νέο τραγούδι!
Οσο το ακούω μ αρέσει περισσότερο…
Ακούω τη δισκογραφία τους πάλι αυτες τις μέρες…και νομίζω,οτι έχω καταλήξει οτι το Deep Blue ειναι ο αγαπημένος μου…οριακά απο Horizons.
Τεράστια δισκάρα.

1 Like

Μεταφέρω εδώ μαζί με τρέιλερ, γιατί:

1. Ναι. :tada: :tada:
  2. Can they throw tomatoes at you in the theater if you suck? :blue_heart:
  3. Deathless Song με Jenna McDougall. :face_holding_back_tears:
3 Likes