Όχι οχιιιιι. Δείχνει την κατάσταση μας. Είναι τοσοοοο αληθινό
Αδιανόητα πράγματα, τα έχετε πει όλα, πρώτη φορά που έριξα τόσο ιδρώτα σε λάιβ μετά τους Nevermore, πριν 20 χρόνια.
*Οφφ τόπικ, αλλά, φέρτε τους Γκοτζίρα να γίνει κάτι σαν το χθεσινό να γράψουμε ιστορία.
@RiderToUtopia : Ire, Reverence, Darker Still, και μετά θα σε πάρει η μπάλα μόνη της
έντιτ, έχει πολλά βιντεάκια στο yt, όλα ενδεικτικά του χθεσινού χαμού, δεν βρίσκω μόνο τον τύπο με τη στολή μπανάνας και το σωσίβιο ντόνατ, αν έχει κάποιος φωτο ας κάνει την καλή
Για μένα είναι ξεκάθαρη αλήθεια ότι το Atlas είναι ο καλύτερος δίσκος τους, κάτω από αυτό είναι το Deep Blue και τρίτο το Reverence (το οποίο προσωπικά προτιμάω να το ακούω από το Deep Blue όμως). Το Ire έχει μεγάλα hit και πολλά fillers, είναι πιο “συναυλιακός” δίσκος και έχει λιγότερη αξία σα συνολικό άκουσμα. Το horizons είναι ωραίος δίσκος με πολύ ενέργεια αλλά του λείπει η προσωπικότητα που για μένα κάνει την εμφάνιση της με κρότο στο Deep Blue και γιγαντώνεται στο καταπληκτικό Atlas. Έχω άποψη και για το τι θα έπρεπε να κάνουν στο μέλλον για να απογειωθούν (ποιοτικά όχι απαραίτητα εμπορικά) αλλά και γιατί δεν μπορούν να το κάνουν, χρόνο δεν έχω αυτή τη στιγμή να γράψω περισσότερα αλλά τεσπά…
Μλκ, στο encore καθοταν διπλα μας (με @pantelis79 & @Rebel εννοω) και τραγουδουσε. Ειχα παντα απορια για το ποιος ειναι, σαν μορφη ειναι ακομη πιο μορφαρα, αν δεν κανω λαθος φορουσε και παραξενη βερμουδα, γελασα αρκετα. Να 'ναι καλα ο ανθρωπος, ηθελα πολυ να τον ρωτησω πώς την εχει δει ετσι γενικα, αλλα τον αφησα στην ησυχια του οταν τελειωσε η συναυλια. Ασε που δεν υπηρχαν και πολλες δυναμεις.
Ειμαι τερμα ηλιθιος που το εχασα αυτο, γιατι λεω τους εχω δει τρεις φορες, θα εχει 50 βαθμους στο φλουντ οποτε δεν τρελαθηκα να κλεισω νωρις και εμεινα με το τετοιο στο χερι στο τελος.
Εντωμεταξυ ειχα δει πως ηταν η μοναδικη εμφανιση σε κλειστο χωρο σε ολο το τουρ και πως ηρθαν να παιξουν εδω μετα απο γερμανια και πριν απο τσεχια σε κενο 4 ημερων. Πρεπει να την ψιλιαστεις εκει τη δουλεια πως οι τυποι ηθελαν να παιξουν ελλαδα αρα δεν πρεπει να το χασεις αυτο το λαιβ
εντιτ
λες και δε θα περναγα καλα, καθε φορα που τους ειδα εμεινα με το στομα ανοιχτο, τι μαλακια εκανα χριστε μου
Πού να έβλεπες και το πουκάμισο, δηλαδή!
Το έργο το είχαμε ξαναδεί και ήταν σπουδαίο. Στα μέρη μας εμφανίστηκαν πρώτη φορά πριν 16 ολόκληρα χρόνια στο Underworld ή Texas Necropolis ή Seven Sins ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Φανταστείτε αυτή τη μπάντα σε αυτόν τον χώρο.
Δε χρειάζεται να τη φανταστούμε…
Εισιτήριο 0002 ρε σκύλε!
Γελάω με τον τίτλο του βίντεο “Before they became famous”… Έξω από τα εκδοτήρια είχα κοιμηθεί για να αγοράσω εισιτήριο να τους δω!
Τι γκρουπαρα ρε μλκ. Απορω πώς μου εκοψε προπερσι να ασχοληθω μαζι τους ενοψει Ριλιζ. Μπραβο μου
Μπράβο σου μπράβο σου!!
Το συναυλιακό 2023 θα μου μείνει αξέχαστο,γιατι είδα και αρρώστησα με τους Parkway Drive και τους Heaven Shall Burn.
Πλέον αγαπημενες μπάντες και οι 2…και ολα αυτά απο ένα λάιβ.
Πριν δεν άκουγα σχεδον καθόλου.
Ίσως ο χειρότερος ήχος που έχω ακούσει στο release οι heaven shall burn από το ύψος του πύργου τουλάχιστον
Εντυπωσιακό αν όσοι στέκονταν άλλου έχουν άλλη τόσο διαφορετική άποψη
Καλά για Parkway Drive τα λόγια περιττά. Ρουβιτσα από πέρυσι
Α δεν ήσουν Nightwish/In Flames μάλλον😂
Δε λέω για το live στο Release για Heaven Shall Burn.
Τους είδα στο Wacken μετά ως headliners…και μου πέσαν τα σαγόνια.
10 επίπεδα πάνω ολα.
Απόδοση μπαντας,show,σετλιστ,stage φυσικά…και ήχος ασύλληπτος,δεν πίστευα αυτό που άκουγα.
Το λάιβ στο Release το χω διαγράψει😂
Όχι ήμουν κι εκεί
Ε τότε φταίει το σημείο.
Εγώ που ήμουν κάγκελο σ αυτο το λάιβ…ήταν οτι χειρότερο έχει υποστεί η ακοή μου.
3 μέρες βούιζε το κεφάλι μου.
όχι δεν με κατάλαβες. Και τότε δεν ήταν καλός ο ήχος, συμφωνώ όπως φαντάζομαι όλοι οι παρευρισκόμενοι
Το καταλαβα,εννοώ οτι οποιος ηταν στο λάιβ των Nightwish δε θα έπρεπε να λέει για αλλο χειρότερο ηχο.
Δεν πάει χειρότερα😂
Έχεις δει Mastodon;
Οχι,δεν έτυχε ακόμα.