Parkway Drive

Δυναμίτης το live, νομίζω και η μπάντα σε φάσεις δεν πίστευε την ενέργεια του κοσμου

11 Likes

Συνεχίζω να μην μπορώ να γράψω λέξη. Θέλετε το πάθος, η ενέργεια, η κούραση; Όλα από λίγο! Τέτοιο παλμό και τέτοιο πάθος και λατρεία μεταξύ κοινού και οπαδών, είχα να ζήσω από το Ροδον και τις πρώτες φορές που ήρθαν οι Blind Guardian ή οι Iced Earth στα μέσα των 90’s!!
Και πάλι δεν φτάνει ούτε αυτό! Συγκλονισμένος για άλλη μια φορά!

11 Likes

Κι εγώ δεν είμαι έτοιμος ακόμα να γράψω σοβαρά, μόνο τυφλός οπαδισμος επικρατεί μέσα μου για την πιο καυλωτικη του σήμερα

Πάντως μπροστά αριστερά ο ήχος μετά το πρώτο κομμάτι ήταν γαμάτος

5 Likes

Εχω ξυπνήσει με μια φοβερη καυλα που ειπε κ ο παίκτης του βόλεϊ

6 Likes

Κάπως έτσι;

9 Likes
4 Likes

Προτεινετε ενα (ή και παραπανω) δισκο τους στο συμφορουμιτη σας τον Παργαλατσο που δεν εχει ακουσει νοτα αλλα διαβαζει τους διθυραμβους

• Killing with a Smile
  • Horizons
  • Deep Blue
  • Atlas
  • Ire
  • Reverence
  • Darker Still

0 voters

2024 έχουμε

Θα πας Spotify, Parkway Drive —> This is Parkway Drive και θα ακούσεις όλα όσα χρειάζεται να ακούσεις.

3 επιλογές είναι δύσκολο για αυτούς

1 Like

Ειμαι δισκακιας γμτ, οπως και πολλοι εδω μεσα. Προτιμαω δηλαδη την ολοκληρωμενη προταση ενος δισκου παρα τα σκορπια tracks, που θα ακουσω καμια φορα σε μπαντες που ξερω ηδη τη δισκογραφια τους βεβαια, σαν best of.

1 Like

Ε τότε από Horizons και μετά άφοβα όλα

2 Likes

Τι ζησαμε εχθές ρε!! Δεν έχω λόγια!!!

8 Likes

Εγω είμαι πιο φλώρος και θα πω IRE με τα μπούνια, ποιός μου το ειχε βάλει (…) στο υπεροχο παιχνιδάκι δεν θυμάμαι, αλλά τον ευχαριστώ πάρα πολύ, γιατί μου έδωσε ένα φοβερό δίσκο.
Τα προηγούμενα είναι πολύ καλά, έχουν όμως πιο metalcore χαρακτήρα, ενώ από το IRE και δώθε έχουν ρίξει ταχύτητες, έχουν γίνει πιο προσβάσιμοι και έχουν γίνει το act που έχουν γίνει σήμερα.
Προσωπικά θα πήγαινα κατευθείαν στο Reverence μετά, αν και το θέμα είναι να γίνει η αρχή. Δηλαδή και στο Ηοrizons να πας, δεν θα έχει σημασία γιατί θα έχει γίνει η ΑΡΧΗ.
Μετά αφού ακούσεις το IRE, θα πας σε μια συναυλία τους και θα γίνεις ΡΟΥΒΙΤΣΑ γιατί η ενέργεια και η καλή διάθεση που βγάζει αυτή η μπάντα στα λάιβ της (σε συνάρτηση με το κοινό φυσικά), θα σε έχουν αιχμαλωτίσει ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. Αυτό το τελευταίο το έχω πάθει μόνο με 2 μπάντες. Η άλλη είναι οι Guardian.

8 Likes

Προσυπογράφω με τον αποπανω

Η μπάντα μετά από λάιβ τους σε κάνει δικό της

Κι εγώ πέρυσι τους είδα πρώτη φορά στη ζωή μου ξέροντας 5 τραγούδια

Ένα χρόνο μετά πήγα ξέροντας μέχρι και τις παύσεις των breakdowns , όντας η αγαπημένη μου μπάντα at the moment , ακούγοντας τους μέχρι και στο τρέξιμο. Αρρωστημένο κόλλημα μαζί τους

Το κοινό χθες ήταν τόσο λυσσασμένο που δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που έζησα κάτι τέτοιο με άλλη μπάντα .

Αναφέρομαι σε πλήρη συντονισμό όλων των παρευρισκομένων μηδενός εξαιρουμένου

Το απόλυτο λάιβ και προσωπικά δεν μου στέρησε κάτι ότι δεν μπορούσαν να έχουν φωτιές κλπ. Τρομερά επιβλητικοί και σε μικρή σκηνή μόνο με την παρουσία τους και την μουσική τους

Και νομίζω επειδή δεν ήμασταν φεστιβάλ είχαμε και δωράκια που δεν θα παίξουν σε ανοιχτούς χώρους με τρελές κομματαρες . Θα δείξει , μόλις ξεκίνησαν το τουρ νομίζω

10/10 λάιβ

12 Likes

Fyi οσοι εχετε instagram τσεκάρετε official page.

*προς τιμη τους δεν κοψαν το σκηνικο με την σημαία της Παλαιστίνης.

8 Likes

Sing-along capital μας είπε ο τρελος νομιζω.
Ειχε χαζέψει…
Και αν ειχε καλύτερες συνθήκες,μπορούσαμε να αναπνευσουμε και δεν παίζαμε ξύλο και στα κενά μεταξύ των τραγουδιων…θα ακουγόμασταν x10!!

3 Likes

Εμείς έχουμε λίγα εδώ:

7 Likes

^ Τα εξηγείς σωστά, τα εξηγείς ωραία. :clap:

Και μετά από αυτή την εισαγωγάρα, νιώθω την ανάγκη να αφήσω αυτό εδώ:

5 Likes

Η Μαριζα γράφει ότι γεμίσαμε τον χώρο Δευτέρα, αλλά ήταν Τρίτη. Αλλά το γουστάρω αυτό το λάθος. Γιατί έτσι είμαστε όλοι σήμερα στις δουλειές μας. Τρελαμένοι, καθόλου συγκεντρωμένοι, αφηρημένοι. Τραγουδάμε συνέχεια το Wild Eyes! Πέρσι μου πήρε δέκα μέρες να σταματησω να τραγουδάω το set list, φέτος θα μου πάρει παραπάνω. Μαριζα μαζί σου. Κυριακή ήταν προς Τετάρτη!! Μας διάλυσαν φίλη μου, ΜΑΣ ΔΙΕΛΥΣΑΝ!

6 Likes

Ο @pantelis79 τα εγραψε αλλά όλοι στον ίδιο παροξυσμό ήμασταν παρέα

4 Likes

Ε θα το διορθώσουμε, καλά τα λέτε, Τρίτη ήταν :joy: