Μετά από χρόνια καθαρός κ γω κ ελεω βαρεμάρας είπα να θυμηθώ τα παλιά .Cm 01-02.Τα πολύ παλιά δλδ
Έστειλα μνμ σε φίλο που το χαμε λιώσει φοιτητές κ ήξερα ότι θα το χε ακόμα κάπου κ μου το στείλε.
Το περασα στο λαπιτοπι της κοπελιάς (ξεμεινα σπίτι της) κ ετοιμάζομαι για γλέντι.
Σκέφτομαι να ξεκινήσω με λα κορουνια που ήταν τότε ομαδάρα . Ίσως να πάρω κ καμιά ομάδα από β κατηγορία.Σημασια πάντως έχει ότι θα κυλησω πάλι για λίγο καιρό.Καλα καψιματα
Έχει περάσει πολύς καιρός που να μου αρέσει κομμάτι τόσο πολύ. Η μελωδία στο ρεφραιν ξέρει κανείς που αλλού μπορεί να την έχω ακούσει? Μου θυμίζει πολύ έντονα κάτι αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ που
Αυτό που περπατάνε στους δρόμους και φοράνε γάντια (μόνο), δεν μπορώ να καταλάβω… τόση άγνοια και βλακεία (ανάμεσα σε άλλα σοβαρότερα θα μου πείτε)… δεν κολλάνε τα χέρια ρε μπαγλαμάδες, ούτε πετάει απλά στον αέρα ο ιός! Από μύτη, μάτια, στόμα μπαίνουν τα σταγονίδια με ιούς! Δεν ξέρεις, δεν ρώταγες;
Δεν είπα αυτό… ίσως δεν το εξέφρασα σωστάς… εννοώ ότι και να πιάσεις κάτι με τα χέρια, δεν κολλάει ο οργανισμός από αυτό, αλλά μετά αν βάλεις το χέρι σου σε μύτη, στόμα κλπ, τότε ναι.
Και πάλι, εγώ λέω για αυτούς που απλά βολτάρουν στο δρόμο (όχι σε σουπερμάρκετ) και φοράνε γάντια επειδή έτσι ακούσανε, χωρίς να καταλαβαίνουν ότι δεν χρειάζεται…