Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Ήθελα απλά να δηλώσω ότι το κουλούρι με σοκολάτα και καρύδα από Κουλουράδες απλά ΤΑ ΣΠΑΕΙ.
Εργασία και χαρά :stuck_out_tongue:

2 Likes

Ναι όντως τα σπάει! Γενικά πολύ καλό μαγαζί, ελπίζω να μην το χαλάσουν στη πορεία.

Fingers crossed να συνεχίσουν έτσι! Είναι και στο efood και βολεύει για παραγγελία (για όσους δεν μας αρέσει να μιλάμε στο τηλέφωνο).

Λοιπον αν και βρηκα το τοπικ με τιτλο “Ονειρα”, λεω να μην κανω νεκρανασταση στο τοπικ μετα απο 7 χρονια.

Κατηγορω ευθεως τα 3 αρκετα πικαντικα tacos που εφαγα χθες στην 1 το βραδυ και που ηταν μια αποφαση που μετανιωνω σαφεστατα. και την μετανιωσα καθε μια απο τις 4 φορες που σηκωθηκα για να παω να πιω νερο το βραδυ, και ειδικα αυτην στις 7:30 το πρωι που με κρατησε ξυπνιο για μια ωρα πριν ξαναπεσω για ακομα ενα διωρο.

Ημουν με την αδερφη μου στην αγαπημενη πιτσαρια της γειτονιας μου, και λογω του πως ειναι εδω τα πραγματα εδω και μηνες, καθομασταν εξω στα τραπεζακια ειδικα διαμορφωμενα για την κατασταση, πανω στον δρομο, ενω στο διπλανο τραπεζι καθοταν μονος του ενας Ελληνας ηθοποιος που ειχα δει το προηγουμενο βραδυ σε επεισοδιο του Κοκκινου Κυκλου. Φυσικα ο ηθοποιος αυτος δεν υπαρχει στην πραγματικοτητα, αλλα τον εφτιαξα στο ονειρο μου, και ηταν ιδιος και απαραλλαχτος με τον τυπο που παιζει τον Χακανι στο Homeland, ομως στην δικη μου πραγματικοτητα στο ονειρο ειχε κοντα μαλλια με μουσι (και αρα ΑΚΡΙΒΩΣ οπως στην φωτογραφια απο κατω, χωρις να τον εχω δει ποτε), ηταν 10 χρονια μικροτερος σε ηλικια (και αρα συνομηλικος), και τον λενε Πετρο.

Summary

280full

Τελος παντων, παμε και καθομαστε μαζι του, του πιανουμε την κουβεντα, του λεω οτι ειναι εξαιρετικος ηθοποιος και πως τον απολαυσα στον Κοκκινο Κυκλο (οπου οντως εβλεπα στο ονειρο μου νωριτερα και καλα στην τηλεοραση περιμενοντας την αδερφη μου να ερθει να παμε για πιτσα), και αυτος μας ρωτουσε τι κανουμε και απο που ειμαστε κι ολα αυτα.

Ξαφνικα περναει απεναντι απο το πεζοδρομιο η πρωην μου με 4 φιλες της, ενω ηταν ολες ντυμενες με τα ιδια ρουχα, τα οποια ηταν ενα πρασινο μπλουζακι με τιραντακια γυαλιστερο, με ασημι κοντα σορτσακια και ψηλοτακουνα μαυρα παπουτσια. Αυτο αν και προφανως ηταν πολυ περιεργο στο ονειρο, για καποιον λογο δεν μου εκανε τεραστια εντυπωση γιατι η πρωην μου ηταν modern/contemporary dancer, αν και δε θα εκανε ποτε τετοιο commercial dancing. Παρολα αυτα το δεχθηκα, γιατι εδω δεχθηκα να τρωω πιτσα με την αδερφη μου που ειναι 10 χιλιαδες χιλιομετρα μακρια μιλωντας με ανυπαρκτο Ελληνα ηθοποιο.

Η πρωην μου περναει το πεζοδρομιο κι ερχεται να μου μιλησει. Για καποιον λογο τα μαλλια της ειναι σαν του David Bowie σε κατι ενδιαμεσο απο το Starman και το Labyrinth, αλλα σε τερμα μαυρο. Ερχεται και μετα απο 10 δευτερολεπτα ψιλοκανει να φυγει νευριασμενη χωρις ιδιαιτερο λογο, λεγοντας κατι του στυλ “οκ εγω ερχομουν νομιζοντας οτι μπορει να τα ξαναβρουμε αλλα μαλλον μαλακιες”. Της εξηγω οτι απλα τρωω πιτσα με την αδερφη μου και τον… ξεχναω το ονομα του, τον ρωταω αν ειναι Παυσανιας, με ειρωνευεται λεγοντας μου “ναι ναι το βρηκες αλλωστε ηταν το πιο πιθανο” μετα δοκιμαζω Παυλος, μου λεει “κοντα” και λεω “Πετρος!”.

Ξαφνικα η πρωην μου μαλακωνει, καθεται στα ποδια μου βαζοντας το χερι της στο μπουτι της και μου λεει οτι πιστευει οτι θα ηταν πολυ ενδιαφερον να δουμε πως θα ηταν αν καταληγαμε στο κρεβατι μετα απο εναμιση χρονο και να δουμε πως θα παει μετα, της λεω οτι εχω προχωρησει κι οτι αν και δεν εχω κατι, αυτο θα ηταν πολυ τοξικο και ανθυγιεινο, και εκει μου λεει “Τελεια, ας το κανουμε!!” κοιτωντας με με λαγνο βλεμμα. Καπου εκει ευτυχως ξυπνησα. Γαμημενα tacos.

2 Likes

Άντε ρε παρτην ένα τηλ στείλε ένα μνμ Κάνε κάτι σταδιαλα σε λίγο θα την δεις στον ύπνο σου σαν αντικαταστάτρια του Τρουχιλο.

Αν είναι τόσο όμορφη μπασίστρια σαν την D’arcy Wretzky ευχαρίστως να την πάρουμε σαν αντικαταστάτρια του Trujillo στους Metallica :stuck_out_tongue:

1 Like

Και θα γραφει ο κουιντομ σε καινούρια κυκλοφορία των μεταλλικα “πολυ ωραιο γαμαει ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΟ ΜΠΆΣΟ 2/10”

2 Likes

Ούτε καν, πρώτον άλλη πρώην αυτή, δεύτερον βγαίνω με άλλη τώρα, τρίτον, δεν πάμε ποτέ στο παρελθόν. Νόμος.

2 Likes

Η ιστορία επαναλαμβάνεται την πρώτη φορά σαν τραγωδία και τη δεύτερη σαν φάρσα- ΚΜ

1 Like

Έπος! Το βάζω εδώ για να μη χαλάμε το τόπικ με τις Ειδήσεις.

1 Like

Ο καθένας με τον πόνο του, θέλω να πάρω χριστουγεννιάτικες κάρτες, αλλά δεν το βλέπω να ξεμπερδεύουμε εύκολα με την καραντίνα και να ανοίγουν τα μαγαζιά, δυσκολεύει η κατάσταση… Θα αρχίσω να στολίζω σε λίγες μέρες για να αλλάξει η διάθεση!

Πάρε από εδώ, έχει και στολίδια κλπ, στέλνουν κανονικά με Γενική Ταχυδρομική

2 Likes

Σε ευχαριστώ, θα το κοιτάξω!

1 Like

Αμα ερωτευομασταν οποιον/α θελαμε ποσο απλα θαταν τα πράγματα, αλλα για ποιες μικρές τραγωδιες θα γραφαν τραγουδια οι ποιητες του μελλοντος;

Εχει και την αξια του το heartbreak αλλα μεγαλυτερη αξια εχει το οχι heartbreak :stuck_out_tongue:

1 Like

Όπως είχε γράψει και ο Steven King σε κάποιο βιβλίο (νομίζω το rose madder ή το bag of bones παίζει να ήταν)

“Here I lay brokenhearted, tried to shit but only farted”

Μολις διαβασα οτι η επομενη ταινια spider-man μαλλον θα εχει και τους 3 ηθοποιους που τον εχουν ενσαρκωσει…κοιτα να δεις κατι τρελα πραγματα…

2 Likes

dancing

Επίσης.

Ερχόμαστε.

verse

4 Likes

Τι παίζει τελικά με αυτή τη βίβλο της γοτθικής κουλτούρας; Αποκαλύφθηκε προσφάτως ότι αποτελεί κομμάτι επίλυσης γρίφου (βλ. Κώδικα Ντα Βίντσι) ή την κυνηγούν άνθρωποι με χαρακτηριστική καθυστέρηση;

2 Likes