Θεωρείς 6 χρόνια χαρακτηριστική καθυστέρηση?
Φυσικά και αναφερόμουν στα χρόνια, βεβαίως!
RIP στο γιατρό Ανδρέα Φικιώρη. Έφυγε στα 72 του. Ήταν αρκετά γνωστός λόγω του ότι έβγαινε στην τηλεόραση. Εγώ τον είχα μάθει από εδώ (πολύ πλάκα το βίντεο).
περηφανος πατερας…να εχεις βαλει youtube και να δειχνει στα προτεινομενα πεπα το γουρουνακι,διαφορα αλλα κοριτσιστικα παιδικα και η κορη σου να θελει να βαλεις να ακουσετε για 1000η φορα το Can I play with madness των Maiden…
Στηριζω αλλα αντε σιγα σιγα να μαθει και κανα καλο τραγουδι απο Μεηντεν
22 μηνων ειναι,εχουμε καιρο ακομα
Βαλε της 22 Acacia Avenue, ταμαμ
Εγώ έχω βίντεο με την μικρή(15 μηνών) στο πάρκο (ξέρεις, αυτά τα τετράγωνα) να έχει πιαστεί από το κάγκελο και να “χορεύει” (τι χορεύει, σχεδόν σαν headbanging ήταν), στο Murders in the Rue Morgue
η δικια μου κανει headbanging (κυριολεκτικα) με το wicker man, και την κραταω,γιατι λιγο θελει να χτυπησει ασχημα…επισης μου ζηταει πολυ συχνα να βλεπει τα cd τους…τους λεει “εντι”
ΕΤΣΙ ΡΕΕΕΕ ΚΟΡΑΚΛΕΣ!!!
Καημό το είχα να ακούσω μια φορά κορίτσι, όλοι οι γνωστοί μου αγόρια έχουν.
9 μήνες υποχρεωτικής ή και ηθελημένης καραντίνας, πρώτη φορά με πιάνει.
Τα’χω παίξει ρε μλκες.
Το πιο σημαντικό είναι να έχεις ωραίες ασχολίες σπίτι ή εκτός και να τα λες που και που με τα φιλαράκια τηλεφωνικά. Εγώ ως τώρα την έχω παλέψει πολύ πιο εύκολα από την ανοιξη που είχα ψιλοσαλταρει
Εγω το αναποδο. Πολυ πιο ευκολα την ανοιξη, τωρα εχω αρχισει να ζοριζομαι.
Είναι όντως συσσωρευμένη αρκετή πίεση και κακα τα ψέματα έτσι θα πάει όλος ο επόμενος χρόνος (μακάρι όχι). Πιστεύω πως μεγαλο ποσοστό του πληθυσμού έχει φτάσει στα όρια του, είναι θέμα χρόνου να σκάσουν. Μιλήστε με ανθρώπους όσο πιο πολύ μπορείτε, δεν πίστευα πως θα το πω αλλά είναι το μόνο στήριγμα.
Το πρόβλημά μου είναι πως δεν μπορείς να κανονίσεις τίποτα και απλά διεκπεραιώνεις. Ένα τεράστιο pause
Μπορείς να κανονισεις κάποια απλά πράγματα και να τα κάνεις. Όπως να διαβάσεις τα πέντε βιβλία που δεν προλαβαινες. Ή να δεις μια σειρά που θα ήθελες. Ή να ξεκινήσεις βόλτες με το ποδήλατο ή τρέξιμο βελτιώνοντας τη φυσική σου κατάσταση. Ή να κανονισεις ένα viber call με πέντε φίλους και να τα πείτε. Ή να μαγειρέψεις κάτι καινούργιο, και πολλά άλλα παραδείγματα που μπορεί να κάνει κάποιος ακόμα και τώρα.
Εκτός αν αναφέρεσαι στα επαγγελματικά, εκεί πάω πάσο
Παργαλάτσο ζεις?