Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Φιλοσοφική η ερώτηση ή κυριολεκτικη ? :stuck_out_tongue:

Πρόλαβα να δω πριν το edit σου ρε

1 Like

Χαχα όχι μαν όλα καλά δεν έπαθα κάτι. Έγραψα δύο φορές το “εκτός” και το διόρθωσα στο εντιτ αλλά ευτυχώς δεν ήταν pargalatsos’ last words η δεύτερη

1 Like

Άπειρες ώρες μουσική. Αν δεν ήταν και αυτό θα σαλτάραμε.

Πάντως αν σκεφτείτε ότι ο Κούλης είπε ότι μάλλον τα μπαρ και γενικώς η Διασκέδαση θα είναι κλειστά μέχρι το Πάσχα (δηλαδή το Μάιο) κλάφτα Χαράλαμπε.

1 Like

η αληθεια ειναι οτι εδω κσι πολυ καιρο δεν την παλευω.
9 μηνες στο σπιτι δουλεια, και ισως περισσοτερη απο αυτη που θα ειχα στο γραφειο.
Παλι καλα που μια φορα την εβδομαδα παω και εκει, και τα λεω απο κοντα με κανενα συναδελφο, εχω διαλεξει και μερα που ειναι οι πιο “κολλητοι” μου.
κατα τα αλλα με εχουν φαει τα skype calls, viber, MS Teams, Zoom και οτι αλλη μαλακια σκεφτει κανεις…
το βλεπω μεχρι το καλοκαιρι, ισως και ως τον Σεπτεμβριο να μας παει ετσι.

Κατα τα αλλα πολυ μουσικη, σειρες στο νετφλιξ και κανα Cosmote TV, οτι γουσταρω σε replay.

Αυτο που μου λειπει πιο πολυ ειναι το γυμναστηριο, δεν εχω την ορεξη να κανω κατι εντος σπιτιου.

Μη με πείτε απαισιόδοξο, αλλά τα πράγματα υγειονομικά έχουν το potential να χειροτερέψουν κι άλλο, είναι κι αυτός ένας λόγος που με καταθλίβει λίγο ακόμα.

2 Likes

Θα χειροτερεψουν για μια μικρη μεριδα του πληθυσμου πολυ ακομα για 2 μηνες, και μετα θα καλυτερεψουν για τους υπολοιπους παρα πολυ. Θα γινει παντου εμβολιασμος θελοντας και μη σιγα σιγα και ολοι θα το παρουν πρεφα οτι ειναι ο μονος τροπος. Μεχρι το Πασχα θα εχουν ανοιξει τα παντα πιθανολογω, ή εστω σχεδον τα παντα.

Και για μενα αρχιζει και γινεται πιο δυσκολο τωρα απο οτι ηταν την ανοιξη. Το καλοκαιρι το περασα πολυ ανετα παρολο που δεν εχω φυγει απο τον ιδιο τοπο που ειμαι τωρα για περισσοτερο απο εναμιση χρονο, ουτε ενα Σαββατοκυριακο να παω πουθενα.

Πώς είσαι τόσο σίγουρος;

Η αλήθεια είναι ότι δεν σκέφτηκα πολύ τον παράγοντα “Έλληνας”

Δεν έχει να κάνει με το “Έλληνας”. Στα νοσοκομεία είμαστε αναλώσιμοι, η πληροφόρηση για τον εμβολιασμό είμαι ανύπαρκτη. Υπάρχει επιτροπή λοιμώξεων και δεν έχει βγάλει ούτε μια κόλλα χαρτί για το τί προβλέπεται να γίνει. Μην πει κανείς για την ενημέρωση από τις ειδήσεις, θα κλασουμε στα γέλια. Η πλειοψηφία είναι θετική για το εμβόλιο, οι αμφιβολίες και οι ενστάσεις που έχουμε είναι για τον τρόπο ενημέρωσης μας. Που είναι ανύπαρκτος. Ξέρουμε περί αλλεργιών και έως εκεί. Ο,τι μαθαίνουμε είναι από μόνοι μας και τα συζητάμε μεταξύ μας. Όπως πχ ότι νοσοκομείο στο Σικάγο σταμάτησε τον εμβολιασμό στο προσωπικό, καθώς τα περιστατικά που παρουσίασαν σοβαρές παρενέργειες έφτασαν τα τέσσερα. Είπαμε, αναλώσιμοι.

8 Likes

Ρε εδω θα το κάνει η υπερκομψη μαρεβα. ΕΣΥ(λογοπαίγνιο) κολλας?

3 Likes

Μάλλον αλατόνερο θα κάνει αυτή

υπερ…μλκιες…

Τώρα που γράφω αυτό το post συμπληρώνω ακριβώς ένα μήνα που δεν έχω καπνίσει :tada: :tada: :tada:

12 Likes

ωραίος, και γω

10 Likes

Δεν καταλαβαίνω το χαμό που έχει γίνει με το “υπερκομψη μαρέβα” . Αφού είναι υπέρκομψη , μπορώ να πω μάλιστα πάρα πολύ υπερκομψη. Ίσως και υπερ- κομψοτάτη θα έλεγα… Γιατί να μην το γράψει ο δημοσιογράφος ; (όντως βαριέμαι πολύ)

1 Like

Μπράβο μάγκες την καλύτερη δουλειά κάνατε! Τα οφέλη είναι πολλά και θα τα δείτε μεσομακροπρόθεσμα! Βολεύει και η περίοδος που διανύουμε αφού οι… πειρασμοί είναι πολύ λιγότεροι σε καιρό καραντίνας και lockdown (από τα ελάχιστα καλά)

3 Likes

39 μέρες μετά έκανα 1.

3 Likes

Να πούμε και κάτι σοβαρό. Κάνεις τη καλύτερη δουλειά. Το έχω κόψει έδω και πολλά χρόνια και δεν κοιταξα ποτε πίσω (πότε δεν ξέρεις βέβαια πως θα τα φέρει η ζωή…) . Τα οφέλη που θα έχεις (και προφανώς ήδη έχεις) είναι πάρα πολλά για τα απαριθμήσω

1 Like

Η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα με το καπνισμα, προσωπικα μου φαινεται αδιανοητο να καπνιζει καποιος. Ελπιζω να μην καπνιζετε και κατα τα αλλα να φοβαστε οτι θα παθετε κατι απο τα εμβολια ε :stuck_out_tongue:

Αραγε θα ειναι ο Ζοσε αυτος που θα σε κανει να το ξαναβαλεις στο στομα σου;

3 Likes