Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

ισχύει, απλά θα συμπεριελάμβανα στην κατηγορία αυτή και πράγματα όπως πχ το αλκοόλ. τι να γίνει, είναι πράγματα στα οποία δείχνουν (και δείχνουμε) πολλοί αδυναμία.

εντάξει, και όσο καιρό καπνίζω, κοιτάω μην έρχεται αμάξι όταν είναι να περάσω το δρόμο, τα φοβάμαι και αυτά ε :stuck_out_tongue_winking_eye: :kissing_heart:

EDIT για να μην παρεξηγηθώ, δεν φοβάμαι τα εμβόλια ε! να πάτε όλοι να εμβολιαστείτε και φυσικά σκατά στις φαρμακευτικές (πάντα κολλάει αυτό)

o πελάτης του μανώλη του ολισαντέμπε;

To πρινσακι είναι το πιο όμορφο πράγμα στον κόσμο αλλά κάνει κακό δυστυχώς.

Αν το κρατήσεις σ’αυτό το ρυθμό, είναι πολύ ωραίο.

Δυστυχώς ήρθε ο Ντερλει και μας προσγείωσε, ίσως το πιο 50-50 ματσαρισμα εκείνα τα δύο χρόνια της Πόρτο στα νοκ αουτ.

1 Like

Σε αντίθεση με το κάπνισμα που κάνει κακό και το λίγο, το αλκοόλ θεωρώ πως σε μικρές ποσότητες κάνει καλό, και δεν εννοώ μόνο το κόκκινο κρασί για την καρδιά, αλλά όλα τα αλκοόλ για την ψυχολογία και την χαλάρωση, σε μικρές ποσότητες πάντα

(Μη με περάστε για αλκοόλα που πάει να δικαιολογήθει, 2-4 μπύρες ή ποτήρια κρασί πίνω τη βδομαδα και τώρα στην καραντίνα ακόμα λιγότερο)

2 Likes

Το μείζον ερώτημα είναι πως αν αρχίσουμε όλοι να καπνιζουμε, η βιολογία και η εξέλιξη δε λένε πως κάποια στιγμή δε θα μας κάνει τόσο κακό και θα μας μένει μόνο η απόλαυση?

1 Like

γιατί, λες εγώ να μην πίνω; :joy:

μάλλον όσο μικρότερη ποσότητα, τόσο πιο “ελεγχόμενη ζημιά” κάνουν αμφότερα

1 Like

Δυστυχως τραυματιστηκε ο Μπασινας στο ενδιαμεσο ματς, με το κωλοαιγαλεω. Ημουν Λεωφορο και οταν χτυπησε ο Αγγελος και βγηκε αλλαγη και καταλαβαμε οτι ειναι σοβαρα, επεσε νεκρικη σιγη γιατι ολοι συνειδητοποιησαμε οτι δε θα επαιζε με Πορτο στο εντος. Με Αιγαλεω ηρθε 3-0 νομιζω, αλλα φυγαμε στενοχωρημενοι. Και τελικα, δικαιολογημενα.

2 Likes

με αιγάλεω νομίζω, ναι. μέσα ήμουν με την πόρτο, όπου δυστυχώς, όντως χωρίς μπασινά οι πιθανότητές μας είχαν περιοριστεί (είχε φροντίσει η πολυαγαπημένη διοίκηση που είχε φέρει το γενάρη ως κεντρικό χαφ για να διεκδικήσουμε πρωτάθλημα και ευρώπη τον αξιαγάπητο ξενοφώντα γήττα). ίσως η πιο κινηματογραφική ποδοσφαιρική σεζόν, ε, που ξεκίνησε με τρεις συνεχόμενες ήττες, κάψιμο της φιλαδέλφειας και διώξιμο σαντος οκτώβρη μήνα. και μετά φυσικά ήρθε και η ριζούπολη

1 Like

Λινκ?

Σου ευχομαι να τα εκατοστησεις. Ειναι μεγαλη υποθεση αυτο. Εχω παρατηρησει οτι ποσταρεις και καλυτερα τον τελευταιο χρονο, λιγοτερο δηλητηριο στο μυαλο :stuck_out_tongue: (αστειακι ε μην τριγκαρεις)

Μονο αγαπη και για σενα, ειλικρινα χαρηκα πολυ που διαβασα και για τους δυο σας

Μπα, γιατι αυτοι που καπνιζουν εχουν προλαβει ηδη να κανουν παιδια ως επι το πλειστον (αν θα εκαναν ουτως ή αλλως εννοω δηλαδη)

Βεβαια , και χωρις να θελω να γινω πολυ morbid, αν καπνιζουν μεσα στο σπιτι με τα παιδια τους… I’ve got bad news for them. You might be on to something, αλλα αυτο το κατι ειναι πως θα εκλειψουν αυτοι που καπνιζουν και τα γονιδια τους, δε θα γινει πιο “ανθεκτικο” το ειδος.

1 Like

The hospital also noted that the four team members represent fewer than 0.15% of the approximately 3,000 who have so far received vaccinations across Advocate Aurora Health.

4 στους 3000 ειναι τοσο μικρο ποσοστο, που μπορει καλλιστα να ειναι placebo effect, πρωτον.
To Fox32 ειναι θυγατρικο του Fox News, και αρα δεν μπορω να το εμπιστευω 100%, δευτερον.
Και οι 4 ειναι μια χαρα λεει, τριτον.

Κινδυνος για το εμβολιο υπαρχει μονο μακροπροθεσμα. Θεωρω οτι υπαρχει κλιμα τρομολαγνειας χωρις λογο. Εχουν βγει και απειρα memes του στυλ “Αν κανατε το Χ, Υ, Ζ, τοτε δεν δικαιουστε να φοβαστε για το εμβολιο” και συμφωνω με ολα.

Ο καθένας διαβάζει, ερμηνεύει και αξιολογεί τις ειδήσεις κατά το δοκούν. Εκεί που εσύ διαβάζεις ότι είναι ελάχιστα τα περιστατικά και είναι καλά, εγώ διαβάζω ότι έγινε προσωρινή παύση εμβολιασμού για τόσα λίγα περιστατικά. Αν βέβαια βάλεις τον εαυτό σου στη θέση αυτών που θα κάνουν πρώτοι ένα νέο εμβόλιο, θα κατάλαβεις την ανησυχία τους. Προσωπικά θα το κάνω, ενώ ταυτόχρονα μπορώ να αντιδρώ για την ελλιπή ενημέρωση που έχουμε και να ανησυχώ για τις όποιες παρενέργειες μπορεί να έχει. Αν ποτέ εμφανιστούν.

2 Likes

Το μονο που διαβαζω τον τελευταιο καιρο και ειδικα απο Ελλαδα ειναι οτι το εμβολιο θα μας σκοτωσει ολους και δεν γινεται να το κανουμε γιατι ειναι επικινδυνο.

Αν το εμβολιο το κανουν ολοι οι πολιτικοι, οι γιατροι, οι επιχειρηματιες, και οι επιστημονες, τοτε μαλλον δεν εχεις να φοβασαι κατι. Ελλιπης ενημερωση δεν ξερω αν υπαρχει ή οχι, αλλα η ερευνα που εχει πεσει για το εμβολιο ειναι τεραστια, και εγιναν υπερανθρωπες προσπαθειες για να βγει οσο πιο συντομα γινεται. Θεωρω λιγο αστειο το να τρομοκρατουμε τον κοσμο επειδη 1 στα 1000 ατομα που εκαναν το εμβολιο παρουσιασε καποια προσωρινη ταχυπαλμια, η οποια μπορει να μην σχετιζεται καν με το εμβολιο. Εγω ειχα ταχυπαλμια οταν πηγα να κανω το τεστ για Covid πριν κανα μηνα και η νοσοκομα το καταλαβε αφου μου μετρησε και τους παλμους.

Τωρα οκ, μπορει να διαβαζω οτι θελω, αλλα σε εναν κοσμο που ειναι πολυ πιο πιθανο να πεθανει κανεις ή να παθει κατι απο ενα σωρο αλλα πραγματα καθε μερα, το 0.15% μου φαινεται λιγο αστειο να το κανουμε θεμα που αξιζει τοσο τρομο πια, ποσο μαλλον λογω της πηγης του νεου αυτου.

1 Like

Σύμφωνα με το σχετικό app στο κινητό μου, 7 months, 9 days, 13 hours and 31 minutes since your last cigarette.

7 Likes

Μπραβο παιδες παντως, ειναι παρα πολυ δυσκολη η διακοπη του καπνισματος. Κρατηστε γερα!

Εγώ δεν έχω καταλάβει το εξής: Δεν μπορούν 40 χρόνια να βρουν το εμβόλιο για τον ιό HIV (που είναι και απείρως πιο σοβαρό από τον κορωνοιό) επειδή ο ιός hiv κάνει μεταλλάξεις. Ναι αλλά τελευταία διαβάζουμε ότι και ο κορωνοϊός κάνει μεταλλάξεις αλλά εκεί λέει δεν επηρεάζεται το εμβόλιο.

Δεν ξέρω έχω μπερδευτεί. Προφανώς ο κορωνοϊός δεν κάνει τόσες μεταλλάξεις και είναι κάτι πιο απλό (λέω εγώ τώρα χωρίς να είμαι ειδικός και να γνωρίζω βέβαια).

Προφανως και μεταλλαξη απο μεταλλαξη διαφερει οσον αφορα τον εμβολιασμο, αλλα ειναι τελειως ιατρικο το θεμα και δεν εχω παραμικρη ιδεα τι παιζει, εχουμε κανα βιολογο/γιατρο στο φορουμ ή ολοι φυσικομηχανικοπολυτεχνιτες ειστε? :stuck_out_tongue:

Ο έρπης υπάρχει εδώ και 40 χιλιάδες χρόνια και δεν έχει βγει εμβόλιο, δε λέει κάτι αυτό. Για HIV υπάρχουν φάρμακα πλέον, θα έλεγα ότι δεν πεθαίνεις πια από αυτό στον Δυτικό κόσμο. Επίσης, ο HIV έχει πολύ συγκεκριμένους τρόπους μετάδοσης και σε τεράστιο βαθμό μπορείς να τον αποφύγεις, πράγμα που δε συμβαίνει με τον κορονοϊό. Ο κορονοϊός μολύνει εκατομμύρια ανθρώπους για πλάκα και όλα τα κράτη και οι εταιρείες έχουν πέσει απάν’-καταπάν’ να βρούνε εμβόλια και θεραπείες. Γι’ αυτό και έχουν βγει τόσο γρήγορα τόσα εμβόλια, γιατί υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον (πολύ πιο μεγάλο απ’ ό,τι για τον HIV).

Κατά τα άλλα, ούτε γιατρός είμαι, ούτε επιδημιολόγος, ούτε χημικός, ούτε βιολόγος. Κακά τα ψέμματα, είναι επιστήμη ολόκληρη και η επιδημιολογία και τα εμβόλια και το ανοσοποιητικό, προσωπικά προσπαθώ να ακούω το τι λένε οι ειδικότεροι από μένα και να το ακολουθώ.

2 Likes

Καλα κανω και σε λεω Τακη δηλαδη οταν μιλαμε για μπαλα :stuck_out_tongue:

Summary

https://www.youtube.com/watch?v=TED8_bE-6vg

1 Like

Κοίτα εδώ ρε, γυρίσανε τα πόδια να βαρέσουν το κεφάλι, ΟΥΣΤ ΜΩΡΗ ΚΥΡΙΑ

2 Likes

:joy: :joy: :joy: Πρεπει να παραδεχτεις οτι ηταν καλο το παστελι μου

1 Like