-he has lost the ability to enjoy 4/4-
Τι ζέστη είναι αυτή γαμω την αγανάκτηση.
Μετά σε κοιτάζουν παράξενα όταν προτιμάς το κρύο του χειμώνα.
Καλοκαιρακι ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ .-
(εφυγα την σωστη μερα μαλλον απο Αθηνα, εδω εχουμε 22 βαθμους και ωραιο αερακι σημερα)
Αντε ρε γαμησου
Δεν ξέρω γιατί, αλλά το πιο αστείο πράγμα στον κόσμο για μένα είναι πάντα αυτά τα άκυρα “Α γαμήσου ρε” χωρίς να έχει ουσία το context ή που λέγονται, κάθε φορά γελάω μόνος μου
Και μένα μου έχουν λείψει πολύ αυτά.
Ισχύει
Ευρωδιάσταση ή Τζανέτος;
Oh no, no, no!!!
Δεν ξερω καν τι ρωταμε
Κέντρα ξένων γλωσσών για ενήλικες για distance learning (σχετικά με το άλλο, δε θα πάω).
Για την Ευρωδιάσταση έχω μόνο καλά λόγια. Δύο πτυχία σε 1,5 χρόνο, με αξιολογότατους καθηγητές, καλό υλικό και καλές τιμές. Επίσης, πολύ καλή και η εν γένει οργάνωσή τους (γραμματεία κ.λπ.). Όχι και τόσο περιποιημένες οι εγκαταστάσεις (αίθουσες, κλιματισμός κ.λπ.), αλλά αυτό καταλαβαίνω ότι δεν σε ενδιαφέρει, για την περίπτωσή σου. Βέβαια, σημείωσε ότι η εμπειρία μου αφορά μαθήματα διά ζώσης και χρονική περίοδο προ 10+ ετών.
Το άλλο κέντρο δεν το γνωρίζω.
Ελα μωρε ζεστη και υπερβολες, η επιστροφη με ποδηλατο κεντρο-Χαλανδρι απο Πατησιων-Ηρακλειου στη 1 το μεσημερι, απολαυση σας λεω
Συνάδελφε εγώ το έχω αραιώσει πολύ το πέταλι τις τελευταίες μέρες, μόνο καμιά σύντομη βραδινή βόλτα για ξεσκουριασμα, και αυτή με πολύ νερό. Να προσέχεις!
Εννοειται σε γενικες γραμμες μονο βραδακι αλλα σημερα ειχα δουλεια κεντρο οποτε δεν ειχα επιλογη.
Μιλωντας για ποδηλατο η περιοχη που καιγεται τωρα ειναι κοντα σε μια απο τις πιο ομορφες διαδρομες ειτε για ποδηλατο δρομου (αναβαση Κατισμηδι) ειτε για ΜΤΒ (Βασιλικα), τι να πω, ελπιζω να μην καουν ολα, ειναι πραγματικα απο τις αγαπημενες μου διαδρομες, καταθλιψη…
Είναι και εμένα από τις αγαπημένες μου διαδρομές αυτές, από Ερυθραία για Κατσιμίδι και Ιπποκράτειο Πολιτεία-Μπελετσι, από Κρυονέρι για ανάκτορα, και η ευρύτερη περιοχή της Βαρυμπόμπης προς το τελεφερίκ και στη συνέχεια τις φουρκέτες της Πάρνηθας και τα καταφύγια είναι μοναδικης φυσικής ομορφιας, όπως και ολόκληρη η Πάρνηθα είναι ένα μοναδικό σε ομορφιά βουνό. Μακάρι να τη σβήσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται και φυσικά να μην έχουμε θύματα
Σ’ ευχαριστώ που μοιράστηκες την εμπειρία σου μαζί μου. Το μόνο που με ξενίζει είναι τα πολυάριθμα (10+ ατόμων) τμήματα που πολλοί θεωρούν ότι είναι το μεγαλύτερό τους μειονέκτημα.