Τα τελευταία χρόνια εχω αρχίσει και προτιμώ τα μελομακάρονα ή τους κουραμπιέδες με σοκολάτα. Αλλο επίπεδο.
Και σκέτα εννοείται αλλα με επικάλυψη είναι φωτιά.
Μακαρόν είναι πολυ ωραια. Αγοράζω από Lonis που μένω κοντά.
Αυτα που δεν μπορώ να φάω πια ειναι τα κοκ και τα εκλερ. Απλά δε μπορώ.
Μελωμένες δίπλες με καρύδι for the win.
Αλήθεια, τί τρως εκτός από σοκολάτα;
Ρε αδερφε τι στον πουτσο εχεις δοκιμασει; Μακαρονια με κιμα…
Κάνε πλάκα, ούτε κρέας θα τρώει.
Ο κιμάς δεν είναι κρέας είναι κιμάς
Κρέας είναι μόνο τ’ αρνί. Συγγνώμη κουιντομ.
Μιας και αναφέρθηκε, ο βασιλιάς των κρεάτων είναι το μοσχάρι όχι τα αμνοερίφια.
Η μοσχαρισια η μπριζόλα είναι φαγητό για αρχοντους
Όλα τα κρέατα τ’ αγαπάμε, αλλά κατσίκι, αρνί και ακόμα καλύτερα προβατίνα δεν πιάνει τίποτα.
Ώμο κρέας γιατί είμαστε και ψηλά παιδιά, μην ξεχνιόμαστε…
Για τα υπόλοιπα, ενοχλώ κανέναν? Τρώω το κρεατάκι μου, τρώω τις πατατούλες μου, πίνω τις μπυριτσες μου και στο τέλος μια σοκολάτα για τη γεύση, όλα κομπλέ
Ιδού, live εικόνα
Και μετά για να διαλέξω
Με ποια σειρά θα φαγωθούν ελπίζω (!)
3bit, crunch, lacta, ιον είναι η σειρά
Και μετά, ινσουλίνη
Ούτε από αυτό έχω δοκιμάσει ποτέ
Εγώ χαίρομαι για τις χαρτοπετσετες Γλαρος
Εντάξει, καλό είναι αυτό, ούτε να σου τύχει να δοκιμάσεις ποτέ
Ρώτησα μια κυρία εκεί, ποιες είναι καλές χαρτοπετσετες της κάνω, πάρε όποιες θέλεις μου λέει, πάλι καλά η διευθύντρια ήταν από πάνω και μου έδωσε αυτές
Αυτή ήταν αγορά περιπτέρου πριν από μπαφους παλιότερα
“Καλά ρε μαλακές 12 χασικληδες και ένας δεν σκέφτηκε να φέρει μια σοκολάτα?” είχε πει ένας φίλος κάποτε και η ατάκα έμεινε στο πάνθεον των χασικλοpunchlines
Τώρα που τα λέμε, 0/12 χάλια ποσοστό προνοητικότητας
Δεν θα έτρωγα τις δύο γάλακτος σερί, κατά τα άλλα σωστή λογική γενικά. Θα τις έτρωγα όπως τις έχεις στην φωτογραφία.
Το κατσίκι και το αρνί ειδικά δεν είναι κρέατα, είναι εμετός. Μόνο κοτόπουλο, μοσχάρι, γαλοπούλα και χοιρινό είναι η φάση, με αυτήν την σειρά.
Οσοι παντως γουσταρετε να κανετε χιλιομετρα η να ανεβαινετε βουνα καντε την χαρη στον εαυτο σας και πατε σε κουρσακι, εστω εισαγωγικο, ειναι ερωτας το ρημαδι.