Πιτσιρικάδες βλέπαμε Μαγκαιβερ, Ιππότη της Ασφάλτου και Θαντερκατς, ΑΜΑΝ παίζει να ήμουν φοιτητής ξέρω γω
Και Ντιουκς!
Το Μυστήριο του Χρυσού Πιθήκου
Ε δεν ήθελα να μπλέξουμε τώρα με τίποτα Τζεσικες Σιμπσον (με το μπαρδον Ε) και να γίνει μπατακλαν
Πρώτη φορά τ’ ακούω όλ’ αυτά, εκτός από Θάντερκατς (ακουστά) και ΑΜΑΝ που όταν παιζόταν δεν πήγαινα καλά -καλά σχολείο.
Κι εγώ έτσι, είχαν γράψει σε VHS το επετειακό επεισόδιο για τα 3 χρόνια τους (97-00), την έβλεπα ασταμάτητα και 20 χρόνια μετά, παίζει να θυμάμαι το 80% των διαλόγων.
Είχα φάει σφαλιάρες απ’τη μάνα μου, γιατί μια φορά είχε παραπατήσει και έπεσε και της κάνω “σιγά κυρία μου, θα χτυπήσετε”, από ένα βίντεο απ’ τα παρασκήνια τους
Γελάνε και οι κότες χοχοχο
…ωραιοςςς ο @nnnkkk εμ,με τετοιο “γλαρακι” διπλα,απο κοντα πανε και τα σοκολατομπινελικια-στα προθυρα ζαχαρου- ααα και η σειρα ειναι σωστη θεωρω ,
μιας και ion αμυγδαλου is the beloved queen
Ενδιαφέρουσα συζήτηση αυτήν για τα γλυκά. Αγαπημένο μου το τιραμισού (το έγραψε ακόμα ενας σορυ δεν θυμάμαι ποιος μετά από τόσα μυνήματα ). Κατά τα άλλα όχι ότι είμαι απόλυτος αλλά τρώω κυρίως γλυκά με σοκολάτα και εγώ. Τέλος πρέπει να είμαι από τους λίγους ανώμαλους που προτιμάμε κουραμπιέδες από μελομακάρονα
Κουΐντομ
Ρε γαμάνε τα γλυκά. Δεν είναι απαραίτητη η σοκολάτα, σιγά. Υπάρχουν εκπληκτικά γλυκά και χωρίς αυτή. Είπαμε, μόνο το 1 πάει σκουπίδια, ΜΑΠΑ
δεν αντιλέγω και γαλακτομπούρεκο τρώω και κουρκουμπίνια και κανταιφι αλλα στην σοκολάτα υπάρχει μια χ αδυναμία
Δεν είσαι ανώμαλος… ανήκεις στη διακεκριμένη ομάδα που ξέρουμε να εκτιμούμε τον κουραμπιέ!
7 σερί είναι το όριο μου. Και αυτό γιατί με σταμάτησαν! Νομίζω με έπαιρνε λίγους ακόμα Τους λατρεύω τους γαμ…νους! Αντιθέτως τα μελομακάρονα δεεεν… τα τρώω μεν αλλά δεν τρελαίνομαι.
ρε ειστε τρελλοι ρε; ;;;
απο το πρωι που βλεπω τα μνμτα εδω ακομα για τα γλυκα λετε;
Που να πιασουμε και τους μπακλαβαδες…
Χειμωνας Καλαβρυτα, πρωινο με ζεστη σοκολατα και γαλακτομπουρεκο. Ευχαριστω
Μπακλαβάδες τρίγωνοι, ταψιού, μπακλαβαδάκια…
Άσχετο (σχετικό με γλυκά όμως) αλλά έχω μεγάλη λατρεία και στους εργολάβους (τους μακρόστενους με γέμιση μαρμελάδα)… μάλλον είμαι ο μόνος
Το μαζεψαμε το μικρο το πλασματακι, η εγχειρηση πηγε οσο καλα οσο μπορουσε να εχει παει. Τωρα θα δουμε αν θα γιατρευτει σωστα το ματι. Σε μια βδομαδα και σε 2 βδομαδες θα παμε για επανεξεταση. Της εχουν δεσει το βλεφαρο για να γιατρευτει το ματι προς το παρον, και το λατρεμενο ειναι σαν τον terminator. Θα ανεβασω φωτογραφια οταν παρω μια καλη. Ελπιζω να γιατρευτει και να εχει πληρη οραση το φουκαριαρικο.
Γλυκά ανάγκης. Δε θα πούμε “όχι”.
Έκανα την Τετάρτη στις 12 την τρίτη δόση,το βράδυ είχα έναν ελαφρύ πονοκέφαλο που ξεπέρασα με Ντεπον. Πέμπτη πρώι πήγα μια ώρα για περπάτημα, το απόγευμα γυμναστική και από τις 8 και μετα με έχει ξεσκίσει! Έχω δέκατα σε φάση να μην βρίσκω με τπτ στόχο όταν πηγαίνω τουαλέτα για κατούρημα και τα χω κάνει όλα μουνι! Είναι νορμάλ να μου τα σκάσε μετά από 30ωρες ή να ανησυχω;