Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Σιγά που δεν είναι νορμάλ μωρέ. Από τον οργανισμό εξαρτάται. Πρόσεξε λίγο τώρα, μην κουράζεσαι, φάε καλά και ελαφρά και θα είσαι εντάξει λογικά.

2 Likes

Η δεύτερη δόση μοντέρνα μου τα έσκασε ακριβώς μετά από 24 ώρες και για ένα 6ωρο μου άλλαξε τον αδόξαστο. Η τριτη με Pfizer πέρασε και όχι μόνο δεν ακούμπησε, ούτε καν την είδα τη ρουφιανα

2 Likes

Μην ανησυχείς. Και οι γονείς μου μετά από περίπου 30 ώρες (το έκαναν μαζί με διαφορά 10 λεπτών) άρχισαν να παραπονιούνται για αδυναμία και μυοσκελετικούς πόνους.

@QuintomScenario περαστικά στο γλυκούλι! Ο σκυλάκος μου πνίγηκε πριν κάνα 2ωρο με ένα αντικείμενο σε φάση να τρίβει το στόμα του στο πλακάκι και νά’χει διπλωθεί στη μέση για να το βγάλει. Τελικά, τα κατάφερε μόνος του και το έβγαλε και το ξανάφαγε χωρίς να του κολλήσει στον οισοφάγο αυτή τη φορά. Εγώ φώναξα στους γονείς μου που δεν του απέσπασαν το αντικείμενο έγκαιρα ενώ εγώ δεν μπορούσα να κουνήσω τα χέρια μου για να τον βοηθήσω, πρόθυμα όμως θα θυσίαζα το χέρι μου αν το κινούσα. Τέλος πάντων, έκτοτε και ήπιε νερό και έφαγε τροφή και δεν ξανάβηξε, εμένα ωστόσο μου μπήκαν ψύλλοι στ’ αυτιά. Θα ζητήσω από τον μπαμπά να τον πάει στον κτηνίατρο, αλλά είμαι βέβαιη πως θα γκρινιάξει. Τί να κάνω;

5 Likes

Better late than ever:

1. Σωστό γαλακτομπούρεκο είναι ο βασιλιάς των γλυκών. Σωστή ποσότητα σιροπιού, σωστή χρήση βουτύρου (δλδ να μην μυρίζει) και μια μικρή επίγευση πορτοκαλιού. Ζωή τέλος.
  2. Αγκαλιά με το (1) όμως: Τιραμισού. Αν το τιραμισού έχει πετύχει, τότε δεν το συζητάμε, αλλάζει εναλλάξ το (1).
  3. Bitter σοκολατίνα.
  4. Προφιτερόλ. Αν είναι με bitter σοκολάτα, τότε πάει και στο 3 πολύ άνετα, αλλά 1 και 2 δεν κοντράρει.

Όλα τα υπόλοιπα, πάνε παρακάτω χωρίς αξιολογική σειρά.
Εκτός από τα αμυγδαλωτά , όπου κάποιος πρέπει να τα απαγορεύσει. Γλυκό και ξηρός καρπός πρέπει να απαγορευτεί. Τρώγονται με απόλαυση και τα 2, μα ξεχωριστά.*

*μικρή εξαίρεση η πρασινη Break με τα ολόκληρα φουντούκια.

5 Likes

Μπορείς να κάτσεις κιόλας, δεν είναι ντροπή

10 Likes

Επίσης, αν κοιμηθεί καλά, θα νιώσει πολύ καλύτερα.

2 Likes

Σήμερα το πρωί έκανα την 3η δόση. Στις πρώτες 2 δεν είχα καταλάβει τίποτα, ούτε καν ενόχληση στο μπράτσο. Σήμερα και το μπράτσο ενοχλεί και τώρα άρχισα να νιώθω λίγες κομάρες και να κρυώνω (χωρίς δέκατα προς το παρόν). wtf!

2 Likes

Δε φοβούνται τα παλικάρια ωρέ.

Αλήθεια τώρα, περαστικά σε όλους!

3 Likes

Εμένα πάλι η αναμνηστική πήγε 6 μήνες πίσω επειδή πρόλαβα και κόλλησα

Γίνατε τα πειραματόζωα μου άθελά σας μουαχαχαχα.

Νταξ στα σοβαρά τώρα περαστικά αλάνια

2 Likes

Το μπρατσο γελαω λιγο που το λεμε “παρενεργεια”, ελεος. Ενταξει, ποναει το χερι λιγο 2-3 μερες, σιγα το πραγμα.

Εσυ εισαι αρρωστος μωρε, σε εμας λες “περαστικα” :stuck_out_tongue:; Πως πας με τον κοβιντ, αληθεια;

5 Likes

Δεν είναι, απλά εξαρτάται κάποιες φορές και πώς και ποιος σου κάνει την ένεση.
Θυμάμαι μια φορά μου ζήτησε η γυναίκα μου να της κάνω το αντιγριππικό… προειδοποιούσα ότι δεν θα το κάνω καλά… με αποτελέσμα να της μελανιάσει και να πονάει το μπράτσο για μέρες :upside_down_face:

Έχω πολύ έντονο βήχα που με ενοχλεί απίστευτα. Επίσης έχει αναλάβει ο πατέρας το μαγείρεμα και έχουμε κάθε μέρα κοψιδια μπέργκερ κλπ ωραία αλλά δεν έχω γεύση που είναι λίγο βασανιστικό. Κατά τα άλλα μια χαρά ούτε πυρετό ούτε τίποτα.

Σπίτι εξοπλισμένο με PS4, smart TV για λιώσιμο στο νετφλιξ, premier league τα βράδια και για σβήσιμο τα βιβλία μου με Σέρλοκ, Πουαρό κλπ. Δεν περνάω κ άσχημα ε;

9 Likes

Περαστικά! Αυτό με την απώλεια γεύσης πρέπει να είναι το χειρότερο (όταν το περνάς ήπια φυσικά).

1 Like

Πολύ ήπια ευτυχώς. Άντε τις πρώτες 2 μέρες ήταν δύσκολα και την πέρασα στο κρεβάτι αλλά από τότε είμαι μια χαρά

2 Likes

Έκανα την τρίτη δόση την Τετάρτη το μεσημέρι, όλα καλά μέχρι στιγμής.
Πέρα από ένα μικρό πονο στο μπράτσο τίποτα άλλο. Moderna αυτή τη φορά, τις άλλες δύο είχα κάνει Astrazeneka.
Στην πρώτη με πήρε και με σήκωσε με 39+ πυρετο, την δεύτερη δεν την κατάλαβα καθόλου.
Ευτυχώς το ίδιο γίνεται και τώρα, μεχρι στιγμης τουλάχιστον. :grinning:

Περαστικά σε όλους.

6 Likes

1η δοση: μηδεν παρενεργειες
2η δοση: λιγο αυξημενη κουραση και υπνος νωρις το βραδακι, αν και ειχα κοιμηθει λιγο
3η δοση: μηδεν παρενεργειες

Δεν θεωρω παρενεργεια το “σκληρο” δερμα και τον ελαφρυ πονο στο μπρατσο. Αυτο ερχεται με καθε εμβολιο.

2 Likes

Ε, ναι τι να μας πει τώρα αυτή η Τζέσικα μπροστά στο Κατερινάκι…

…τελικά κάθε εποχή έχει την “ξαδέλφη Νταίζη” που της αξίζει!

Τι είπες τώρα, έπος! Υδροπλάνα, κατασκοπεία, Γερμανοί, Ιάπωνες, ένας μονόφθαλμος σκύλος και τι πώρωση ήταν αυτή με την μουσική της σειράς!

Ποιοι και πόσοι όμως πρόλαβαν/θυμούνται το παρακάτω; Έπεσα τυχαία πάνω του πριν λίγα χρόνια στο youtube και έχοντας να το ακούσω κυριολεκτικά δεκαετίες, ένιωσα φευγαλέα σαν να ήμουν ξανά 5 ετών ή κάπου εκεί! Εννοείται δεν θυμάμαι τίποτε για υπόθεση κλπ, άλλωστε δεν πρέπει να ήμουν σε θέση να διαβάσω τους υπότιτλους αρκετά γρήγορα τότε, άσε που λογικά θα παιζόταν αργά για ένα παιδάκι! Μάλλον μόνο την έναρξη έβλεπα!

9 Likes

Για να γυρίσουμε μερικά χρόνια πίσω:

Μπορεί να φτιάξω απόψε ένα στα γρήγορα αν προλάβω, μιαμ μιαμ.

Δύο δόσεις Moderna, είχα παρενέργειες με κούραση και δέκατα πάνω στο 24ωρο όταν έκανα τη δεύτερη. Χέρι βαρίδι και τις δύο φορές, πολύς πόνος επί διήμερο στη δεύτερη δόση.

Τρίτη δόση Pfeizer, δεν κατάλαβα τίποτα, κάποια στιγμή ξέχασα ότι την είχα κάνει. Φανταστείτε ότι το επόμενο πρωί ξύπνησα πάνω στο αριστερό χέρι όπου είχα κάνει την ένεση, δεν πονούσε στο ελάχιστο.

3 Likes

fixxxed…

1 Like

So true :sob: