Λοιπόν…τώρα έχω αρχίσει να συνέρχομαι κάπως, εχθές μετά τα δέκατα ανέβασα 39 πυρετό και ξαφνικά συνειδητοποίησα ότι είχε κοκκινίσει όλο το σώμα μου (παραμένει ακόμα κόκκινο)
ενώ παράλληλα νιώθω εξάντληση και μυοσκελετικούς πόνους. Υποθέτω κάποια αντίδραση στο εμβόλιο, για κάλο και για κακό έκανα self test το οποίο βγήκε αρνητικό.
Ήταν η τρίτη Pfizer δόση, οι προηγούμενες περάσαν και δεν ακούμπησαν, με αυτήν την άκουσα κανονικά.
@sevek Ντροπή δεν είναι αλλά σε μπάνιο χωρίς θέρμανση, με τον “θρόνο” παγωμένο και χωρίς κουράγιο να μεταφέρω αερόθερμο η φάση ήταν hit and run.
@Ian_Metalhead Hawai 5-0 all time classic το main them, για την σειρά τώρα δεν θυμάμαι και πολλά. Κάτι αντίστοιχο του James Bond την θεωρούσα τότε με το παιδικό μου μυαλό αλλά πιθανόν να λέω και βλακείες.
Εγραφα νεο τοπικ με τιτλο “Απολογισμος 2021 - Ευχες για το 2022” αλλα το σιχαθηκα ακομα κι εγω ο ιδιος και το παρατησα. Παρολα αυτα, σας ευχομαι απο τα βαθη της καρδιας μου να εχετε ενα πολυ ευτυχισμενο 2022 σε προσωπικο και επαγγελματικο επιπεδο, και σε παγκοσμιο επιπεδο ευχομαι να αυξηθει κατα πολυ η οποια κανονικοτητα μπορεσαμε να βιωσουμε το 2021 σε σχεση με το απιθανο 2020.
Λεω να ανοιξω τοπικ Resolutions 2022 που θα ειναι ακομα χειροτερο.