Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Λοιπόν…τώρα έχω αρχίσει να συνέρχομαι κάπως, εχθές μετά τα δέκατα ανέβασα 39 πυρετό και ξαφνικά συνειδητοποίησα ότι είχε κοκκινίσει όλο το σώμα μου (παραμένει ακόμα κόκκινο)
ενώ παράλληλα νιώθω εξάντληση και μυοσκελετικούς πόνους. Υποθέτω κάποια αντίδραση στο εμβόλιο, για κάλο και για κακό έκανα self test το οποίο βγήκε αρνητικό.

Ήταν η τρίτη Pfizer δόση, οι προηγούμενες περάσαν και δεν ακούμπησαν, με αυτήν την άκουσα κανονικά.

@sevek Ντροπή δεν είναι αλλά σε μπάνιο χωρίς θέρμανση, με τον “θρόνο” παγωμένο και χωρίς κουράγιο να μεταφέρω αερόθερμο η φάση ήταν hit and run.

@Ian_Metalhead Hawai 5-0 all time classic το main them, για την σειρά τώρα δεν θυμάμαι και πολλά. Κάτι αντίστοιχο του James Bond την θεωρούσα τότε με το παιδικό μου μυαλό αλλά πιθανόν να λέω και βλακείες.

Ταξιδιώτες μέσα στον χρόνο το θυμάται κάνεις; Το Όμνι ήταν η απολυτή παιδική μου φαντασίωση!

5 Likes

Μπα δεν το θυμάμαι. Βλέπαμε και Dr.Who όμως :stuck_out_tongue:

Επίσης να πω ότι στο MacGyver το επεισόδιο που μου έχει μείνει περισσότερο χαραγμένο, από παιδάκι που το είχα δει, ήταν αυτό με την πρόωρη γήρανση ε.

1 Like

Ας βυθισω τα δοντια μου μεσα του…

3 Likes

Καλή χρονιά σε όλα τα παιδάκια εδώ μέσα!
Χαμόγελα μονο σε όλους!

20 Likes

Καλή χρονια σε ολους

21 Likes

Καλή Χρονιά!
Υγεία και μετά όλα τα υπόλοιπα!

19 Likes

Καλή χρονιά παίδες!
Με υγεία και πολλή καλή μουσική.

17 Likes

Ευχαριστώ παιδιά

3 Likes

Χρήστος-Βασιλης? Η γενέθλια? :stuck_out_tongue:

2 Likes

Συνήθως στα γενέθλια μου μου λένε ότι είμαι η φωτεινή ηλιαχτίδα του φόρουμ. Όχι καλή χρόνια

3 Likes

Καλή χρονιά! Υγεία και ευτυχία σε όλον τον κόσμο!
Να είμαστε καλά ρε παιδιά!

17 Likes

Αστον, ειναι το “αστειακι” του :stuck_out_tongue:

Καλη χρονια και να ειστε ολοι καλα :hearts:

Εγραφα νεο τοπικ με τιτλο “Απολογισμος 2021 - Ευχες για το 2022” αλλα το σιχαθηκα ακομα κι εγω ο ιδιος και το παρατησα. Παρολα αυτα, σας ευχομαι απο τα βαθη της καρδιας μου να εχετε ενα πολυ ευτυχισμενο 2022 σε προσωπικο και επαγγελματικο επιπεδο, και σε παγκοσμιο επιπεδο ευχομαι να αυξηθει κατα πολυ η οποια κανονικοτητα μπορεσαμε να βιωσουμε το 2021 σε σχεση με το απιθανο 2020.

Λεω να ανοιξω τοπικ Resolutions 2022 που θα ειναι ακομα χειροτερο.

19 Likes

Καλη χρονια συμφορουμιτες μου. Υγεια.

19 Likes

Καλή χρονιά! Με υγεία και περισσότερες ευτυχισμένες στιγμές στη ζωή του καθένα!

19 Likes

Καλή χρονιά παιδιά! Είθε το '22 να μας φέρει ό,τι μας στέρησε το '21!!

18 Likes

Είναι ο πρόεδρος του ΠΑΣ :stuck_out_tongue:

Καλή χρόνια σε όλους! Να χαίρεστε τις οικογένειες σας και τους αγαπημένους σας!

17 Likes

Καλή χρονιά αγόρια και κορίτσια! Με υγεία πρωτίστως, ευτυχία και χαρές σε εσάς και τους δικούς σας!

20 Likes

Καλή χρονιά, υγεία, δύναμη σε όλους εσάς και σε όσους αγαπάτε.

20 Likes

Καλή χρονιά σε όλους, υγεία και χαμόγελα!!

16 Likes

Καλή χρονιά σε όλους με υγεία ευτυχία και πολλή μα παρααα πολλή μουσική

16 Likes