Καλη χρονιά ρε κουφάλες!
Καλή χρονιά σε όλους!
Λίγο καλύτερη να είναι η χρόνια από την προηγούμενη και γίναμε!
καλη χρονιαααααααααααα!
Καλή χρονιά σε όλους κ ας ελπίσουμε ότι όλη αυτή η τρέλα να μας βγάλει λίγο πιο ενωμένους.
Καλή χρονιά κι από μένα σε όλους σας και τις οικογένειες σας! Υγεία πάνω από όλα και καλά μυαλά!
Καλη χρονια ευχομαι σε ολους,οτι επιθυμειτε να σας συμβει ,υπομονη,δυναμη,ψυχραιμια και νηφαλιοτητα, εκει που χρειαζεται,για ολους μας,υγεια σε ολα τα επιπεδα και…να ειναι το καινουργιο ετος σαν ο σκουντουφλης να κουτουλαει συνεχως σε αγαπη (ουτοπικος?υπερβολικος?ονειροπολος?ειμαστε οι επιλογες μας…that’s just me)
…και με μπολικη καλη μουσικη(αυτο το εχουμε νομιζω )-αλλα και σε αυτους που τσαγκρουνανε κανα οργανακι και τους εχει παει ολιγον τι πισω η ολη φαση
Εδώ και χρόνια έχω τρία σάιτς που τσεκάρω καθημερινά: Ένα ειδησεογραφικό, ένα αθλητικό και το ρόκινγκ!
Αυτό το σάιτ, και αυτό το φόρουμ βεβαίως, με έχουν βοηθήσει να επεκτείνω τα μουσικά μου ακούσματα, έχω βρεθεί σε μονοπάτια και παρακλάδια της αγαπημένης μας μουσικής που ούτε εγώ ο ίδιος φανταζόμουν ποτέ. Διάολε, έχω ΜΑΘΕΙ ΜΟΥΣΙΚΗ εδώ μέσα και χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας!
Θεωρώ πως το 2021, όπως και το 2020, ήταν χρονιές που μας έδωσαν ΜΟΥΣΙΚΑΡΕΣ. Θα ποσταρω κι εγώ τη λίστα μου μόλις βρω λίγο χρόνο.
Χρόνια πολλά με υγεία και ειρήνη σε όλο τον κόσμο, όλα τα υπόλοιπα θα τα βρούμε.
Εστω και λίγο καθυστερημένα, καλή χρονιά σε όλους. Υγεία να έχουμε/έχετε, όλα τα άλλα θα ακολουθήσουν.
Αν και με τόση ζάχαρη, η υγεία είναι ένα θεματάκι. Έτσι μπήκε το 2022:
a house is not a home without a cat…
περαστικά στο γατόνι … ακόμα και αν δεν πάνε όλα όπως ευχόμαστε, θα βρει το δρόμο του και θα προσαρμοστεί. Τα ζώα και ειδικότερα τα αιλουροειδή στάζουν περηφάνια. Ξεπερνούν ευκολότερα και γρηγορότερα τα δύσκολα από εμάς.
Μεγάλωσα από το 1999 μέχρι το 2012 με γάτα στο πατρικό μου σπίτι. Δεν έχει περάσει ούτε μία μέρα μέχρι σήμερα που να μην τη σκεφτώ έστω μια στιγμή.
Ο πόνος της απώλειας, αλλά και το ότι δεν υπάρχει χρόνος για να αφοσιωθώ όπως θα ήθελα είναι οι 2 λόγοι που δεν ξαναπήρα κάποιο άλλο γατί.
Τριπλοεμβολιασμενος χθες, πατημένος από νταλίκα σήμερα, ελπίζω να μου περάσει γρήγορα γιατί έχουμε και δουλειές
Τα ίδια και εδώ. Οκ όχι νταλίκα αλλά έναν εσωτερικό διάλογο για να σηκωθώ να πάω στην τουαλέτα πχ, τον κάνω.
-
Πρέπει να σηκωθείς!
-
Καλά λίγο αργότερα
-
Τώρα! Θα σκάσεις
-
Όοοχου καλα
Ίσως όχι και απόλυτα σχετικό με το thread, αλλα μια άποψη που βρίσκω σωστή, ειδικά στο κομμάτι της μη υποστήριξης με κανένα τρόπο μπαντων/καλλιτεχνών/δισκογραφικων που προωθουν νεο-ναζιστικες και φασιστικές ιδέες ή/και πολιτικές.
ΥΓ: Η μπάντα που αναφερει είναι οι Inquisition.
Συμφωνώ με το άρθρο αλλά λέγοντας δικοί μας τι εννοείς?
Έλληνες δεν είναι αυτοί?
Αυτο εννοώ.
Οχι ρε
Κολομβιανοαμερικανοι