Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Συγνώμη τότε κάνω εντιτ

Βγήκα αρνητικός εδώ και 2 μέρες και γεύση ακόμα γιοκ. Και μου λέει ο οικογενειακός γιατρός ότι μπορεί να θέλει μέχρι και 4 μήνες. Προλαβαίνω δεν προλαβαίνω να καταλάβω αρνί το Πάσχα :sweat_smile:

9 Likes

Ευκαιρία να φας γαλακτομπούρεκο

1 Like

Μου αρέσει το γαλακτομπούρεκο βάλε μπαμπάδες καλύτερα

1 Like

Ορίστε

Γελάει ο Ανρί σε μια γωνία

2 Likes

Έβαλα αυτό, γιατί ήταν η τελευταιά χρονιά που τερματίσατε από πάνω μας

2 Likes

Κοίτα να δεις κατάντια έχουμε ξεχάσει πως είναι να τερματίζεις ψηλότερα από την Τότεναμ :sweat_smile:

2 Likes

Λοιπόν, μέρα που είναι σήμερα, ας ευχηθούμε χρόνια πολλά και ευτυχισμένα σε όλες τις εορτάζουσες και όλους τους εορτάζοντες!
Διότι, σπίτι χωρίς Γιάννη προκοπή δεν κάνει κλπ, κλπ (και “Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει” επίσης θα ταίριαζε!)

6 Likes

Σ’ ευχαριστώ Ian

4 Likes

Μόλις τελείωσε η καραντίνα της γυναίκας μπαίνει καραντίνα ο μικρός. Σήμερα τελειώνει καραντίνα ο μικρός και από χτες είμαι θετικός εγώ. Ευτυχώς όλοι με πολύ ήπια συμπτώματα αλλά έχω να βγω από το σπίτι από παραμονές χριστουγέννων και επιπλέον από χτες δεν έχω όσφρηση και γεύση αρά δεν έχει νόημα ούτε καν να τρως. ΚΑΤΑΡΑΑΑΑ

Περαστικά και σε εσένα όπως και στην οικογένεια σου. Το σημαντικό είναι πως είναι με ήπια συμπτώματα. Υπομονή και βάλε τις μουσικάρες σου (απέφευγε τους Botanist…σορι κακόγουστο :innocent:)

Αυτό με την γεύση και την όσφρηση πρέπει να είναι πολύ περίεργο-δύσκολο. Η ανήψια μου πχ που το πέρασε στα μέσα Δεκεμβρίου έχει θέμα ακόμα με την όσφρηση. Μια έρχεται μια φεύγει ακόμα και τώρα.

1 Like

Περαστικά φίλε και ελπίζω να σου επανέλθει η γεύση πιο γρήγορα από μένα

2 Likes

περαστικά, μακάρι να το περάσεις έτσι

2 Likes

@Primordial_hordes περαστικα και χρονια πολλα μαν για τη γιορτη σου!

@osfp7 γρηγορη επαναφορα της γευσης ευχομαι!

Εχω αρκετους στο κοντινο περιβαλλον μου που νοσουν, η αδερφη της γυναικας μου με την οικογενεια και τα πεθερικα της, η αδερφος της κουμπαρας μου, μια ξαδερφη και μια θεια της γυναικας μου και αρκετοι γνωστοι, και ολοι κολλησαν απο τα χριστουγεννα και μετα.

Ευτυχως ολοι αυτοι το περνανε απο ασυμπτωματικα μεχρι το πολυ σαν ενα βαρυ κρυολογημα. Περαστικα λοιπον σε ολους, φαινεται πως η Ο (που πρεπει να εχουν οι περισσοτεροι) ειναι αρκετα πιο ηπια απο τις προηγουμενες μορφες covid. Οχι για εφησυχασμο αυτο φυσικα, οσο για ενθαρρυνση οσων εχουμε δικους μας ανθρωπους που νοσουν.

3 Likes

Οι Τερραννοι από τον πλανήτη Τερρα βασιζόταν σε μια κοινωνία παρόμοια μ αυτήν μιας κυψέλης μελισσών. Μάλιστα ήταν τόσο παρόμοια η εμφάνισή τους μ αυτήν των γήινων μελισσών που σαν σκοπό του ταξιδιού τους στην Γη ήταν η ανακάλυψη της προέλευσης τους, κάτι παρόμοιο που κάνουν οι γηινοι με τους Νεάντερταλ κτλ.
Η βασίλισσα τους ονομαζόταν Ονουρα η σοφή κ η δίκαια κ η αφοσίωση τους σ αυτήν ήταν απόλυτη.
Οι γηινοι καλωσόρισαν τους Τερραννους κ μια ειρηνική περίοδος με ανταλλαγή γνώσεων κρατούσε εδώ κ ένα χρόνο.

Για κάποιο λόγο που μόνο ο θεος ξέρει η πρώτη επαφή των Τερρανων στον πλανήτη τους με τις γήινες τέχνες έγινε με 2 τραγούδια των 2 μεγαλύτερων χεβι μεταλ γκρουπ της γης.
Το hallowed be the name των maiden κ το creeping death των Metallica.
Ήταν τόσο μεγάλος ο ενθουσιασμός τους γιαυτα τα 2 γκρουπ σε σημείο φανατισμού με αποτέλεσμα ο πλανήτης να χωριστεί πραγματικά στα 2 ανάλογα με το γκρουπ που υποστήριζαν κ να ξεσπάσει εμφύλιος πόλεμος!! για πρώτη φορά στην ιστορία τους.
Η βασίλισσα Ονουρα βρέθηκε σε πρωτοφανή κ δύσκολη θέση κ η πρώτη της σκέψη ήταν να απαγορεύσει κ τα 2 γκρουπ από το ν ακούγονται στον πλανήτης της. Φοβούμενη όμως να μην γίνουν χειρότερα τα πράγματα σκεφτηκε να απαγορεύσει μόνο το ένα. Με τους μισους δυσαρεστημενους θα έβγαζε άκρη πιο εύκολα.
Στράφηκε όμως κ προς τους γήινους από τους οποίους, με αντάλλαγμα να τους δώσει την θεραπεία για τον καρκίνο αφού είχαν λύσει παρόμοια αρρώστια χιλιάδες χρόνια πριν στον πλανήτη της, τους ζήτησε ν απαγορεύσουν κ να σβήσουν τα πάντα που να θυμίζει ένα από τα 2 γκρουπ ώστε να μην μπορούν οι Τερραννοι να έρθουν σε επαφή μ ένα από τα 2 ποτέ πια.
Οι γηινοι ήρθαν σε δύσκολη θέση. Να πάρει η θεραπεία για τον καρκίνο!!!
Κ συμφώνησαν!!
Ποιο όμως από τα 2 γκρουπ θα σβηνοταν εντελώς από την ιστορία της ανθρωπότητας σαν να μην υπήρξε ποτε; την απόφαση θα έπαιρναν όλοι οι γηινοι μαζί δημοκρατικά ψηφίζοντας πιο γκρουπ θα ήθελαν να σωθεί. Οι Iron Maiden ή οι Metallica;

Γηινοι ψηφίστε.

2 Likes

Το αιώνιο ερώτημα στην καλύτερη διατύπωση του. Θα απαντήσω με τη διαχρονική μου προτίμηση ανάλογα την ηλικία μου κάθε φορά:

0-2: Αγκου
3-12: Θέλω πατατάκια Τσακίρης στικς, ένα παγωτό σοκολάτα, ένα μιλκο και ένα κωλοχαρτο
13-20: Οι Metallica ειναι η μεγαλύτερη metal μπάντα και οι Queen η μεγαλύτερη ροκ μπάντα
21-25: μόνο μεηντεν
25-30: Metallica εύκολα
30-σημερα: αρνούμαι να διαλέξω έναν από τους δύο, αν εξαρτιόταν από εμένα η απόφαση που θα έδινε το φάρμακο για τον καρκίνο θα έριχνα κορώνα γράμματα

3 Likes

Να πω εδώ ότι η ιστορία είχε αρχικα το δίλημμα Ramones vs Rush αλλά το έκανα πιο forum friendly

Κανενα απο τα δυο δεν ειναι διλημμα

Το Rush-Ramones είναι ένας τρομερά εύκολος άσος πράγματι, παρόλο που respect και στους ramones

3 Likes