Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Πρέπει να βαριόσουν πραγματικά πολύ φίλε @Ixnay, παρόλα αυτά η βαρεμάρα σου βγήκε σε κάποιου είδους δημιουργικότητα, σπάνιο αυτό!

Μάλλον…flame friendly το έκανες!

Υ/Γ: Ξορκισμένες να είναι όλες οι αρρώστιες, οπότε ψηφίζω Maiden (με τα δυο χέρια!) μη τυχόν και όντως υπάρξει ποτέ τέτοιο δίλημμα!

Πραγματικά αυτό το μισάωρο στο λεωφορείο στον δρόμο για δουλειά χωρίς ακουστικά,αφού τα χαλάω όλα, είναι βασανιστικά βαρετό :stuck_out_tongue:

1 Like

Ναι αλλά χωρίς μουσική δεν κολλάς covid

9 Likes

Δεν ειμαι τοσο σιγουρος αφου τα περιπτερα ειναι ανοιχτα ακομα

6 Likes

γουασσαπ. ποσοι ειστε καλα?! ;p

10 Likes

Ορκίστηκες; :stuck_out_tongue:

Έτοιμος

7 Likes

Ωραίος!!

Σήμερα έχω μια μικρή αίσθηση γεύσης επιτέλους πιστεύω σε 1-2 βδομάδες θα είμαι κομπλέ

7 Likes

Α καλά τα πας κ εσύ. Ελπίζω να φτιάξει το συντομότερο. <3 Εγώ είχα μια σχετική απώλεια και κυρίως παροσμία -βερυ ματς ενοχλητικό-, σιγά σιγά επανέρχονται όμως νομίζω.

1 Like

4200 θερμιδες το ταψακι που εφτιαξα κι εχω φαει τις 2000 σημερα. Αν παω νοσοκομειο απο υπερβολικη δοση γαλακτομπουρεκου, το κριμα στον λαιμο σας. Αν δεν το αναφερατε εδω μεσα, δεν θα το εφτιαχνα ποτε.

ΑΛΗΤΕΣ

7 Likes

9 Likes

No presents for Christmas για τον φιλο ψεκ στη φωτο, κριμα, καλο θα ηταν να ρουφηξουν τα αυτακια του λιγο βασιλικο βασανιστηριο…

Άσε ρε πονηρέ.

Τίποτα σχόλια του στυλ “άντε να πάρω κανένα κιλό γιατί δεν μπορώ άλλο να είμαι 60-61, προσπάθησα μέσα στα Χριστούγεννα αλλά όσα μελομακάρονα κι αν έφαγα έχανα κιλά” τα έσβησες με έντιτ ή δεν τα έκανες καν αυτή τη φορά;

3 Likes

@kbil

labrie-lamb

3 Likes

3 Likes

Δεν ξέρω που να το πρωτοβαλω ρε μλκες. Αγνό κλάμα. Ότι καλύτερο έχω δει εδώ και χρόνια

6 Likes

Δείτε τελικό champions league εσείς

3 Likes

Χαχα αλητεια. Καπου τα εχεις σημειωσει, ακομη κι εγω τα ειχα ξεχασει. Ειμαι ακομη σκαρτα 75 κιλα, αλλα αυτο το τριημερο νιωθω οτι θα ανατιναχτω απο το φαγητο.

ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΣΒΗΣΑ, ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΤΩΡΑ;

1 Like

7 Likes