50% αστείο 50% θλιβερό
προσωπικά, πιο κοντά σε 80% θλιβερό και 20% αστείο
δεν ξερω τι φταιει…αλλα τις τελευταιες 2 μερες οτι διαβαζω το διαβαζω με ριμα, και η καταληξη ειναι η γνωστη…
Ρε, τι λέτε; 100% υπεργαμιστερό ήταν , το τελείωσα πριν λίγο και δεν έχω σταματήσει να γελάω!
Τα τόσα πολλά ναρκωτικά ειδικά σε έναν άνθρωπο που έχει και την ηλικία του Αργύρη μου προκαλεί μια θλίψη να το βλέπω. Κατά τ αλλά γελασα και εγώ αρκετά, ειδικά με τις ιστορίες που λέγανε
Δεν το είδα αυτό αλλά είδα σημεία από των 1000mods και ήταν σουπερ
Τα βλεπω, και ανεβαινω στο 100% θλιβερο για μενα
Για μένα, ενώ δεν είμαι κατά των ναρκωτικών γενικά και αόριστα, υπάρχει μια λεπτή γραμμή στην οποία από recreational use αρχίζει και γίνεται εθισμός, εκεί αρχίζει το θλιβερό, ακόμα και το light μπαφακι να είναι.
Τελείως διαφορετικό δηλαδή να πεις πως πήρα ένα σπιντ μια φορά το χρόνο έτσι για να κανω μια αξιομνημόνευτη βραδιά ακόμα πιο αξιομνημόνευτη και τελείως διαφορετικό να μην είσαι καλά αν δεν έχεις το σταφ σου ή να σου εξουσιάζει όλη τη ζωή. Αυτό για μένα είναι το θλιβερό που έγραψα πιο πάνω.
Ωραιο ηταν και των 1000mods, πολυ καλο. Αλλα των Στοκων ηταν ντελιριο, οι ιστοριες τους γαμησανε ολες. Αυτος ο Αντρεας πρεπει να εχει δει οσα εχουν δει λιγοι στον κοσμο !
Ε ναι, αποκλειεται οι ιστοριες του να εχουν 4 κιλα πιπερι η καθεμια, και σιγουρα ειναι ολες περα για περα αληθινες! Με αυτα που κανει βεβαια, μπορει κι αυτος να νομιζει οτι ειναι αληθινες βεβαια, το τι εχει “δει” φανταζομαι θα ειναι οντως πολλα περιεργα και ιδιαιτερα!
Ο Αντρέας είναι αυτός που δε μίλησε σχεδόν καθόλου ρε μπαγλαμά . Μια χαρά τα πιστεύω όσα είπανε. Εν τω μεταξύ όσο περνούσε η ώρα, ο Αργύρης κυλούσε όλο και περισσότερο . Κρεσέντο λέμε, ντελίριο.
Είδα και των mods, συμπαθεστατοι, δεν είχα ξαναδεί συνέντευξη τους.
Γενικά θα γαμησει σιγά σιγά να κάνει συνεντευξεις απ’ όλη τη σκηναρα μας, θα θελα πολύ να δω HSN, planet, need και πολλούς ακόμα
Αλλαζω λιγο κλιμα, το εστειλε ενας πολωνος φιλος και στο 3λεπτο δεν αντεχα απο το γελιο.
Σε πολλα απο αυτα σιγουρα θα εχετε πονταρει το κατιτις σας. Καλη διασκεδαση.
Κάτι τέτοια έκανα και εγώ και αποφάσισα να κρεμάσω τα παπούτσια μου πριν τα 20.
Όσο για το στοίχημα όλο και κάτι θα έχω ρίξει σε αυτούς εδώ έχω παίξει Ινδία, Μαλδίβες και Μαρόκο
Παίζετε στοίχημα και μετά σας πειράζουν οι μπάφοι
Το ασχημο ειναι οτι προκειται για τοπ κατηγορια της Πολωνιας.
Οσο για τις χωρες που εχω παιξει στοιχημα, ας μην αναφερθω. Ας μιλησουν μονο οσοι εχουν βαλει ξυπνητηρι στις 4 το πρωι για να παιξουν λειτ σε τελευταια αγωνιστικη δευτερης κατηγοριας Ελ Σαλβαδορ (or similar).
Επισης, σε βραδια Τσαμπιονς Λιγκ, πολυ συχνα και απο επιλογη βλεπω λαιβ Τσαμπιονς Λιγκ γυναικων. Σαββατοβραδο με Μπαρτσελονα - Ατλετικο, βλεπω τελικο Παγκοσμιου στα darts. Και Κυριακη βραδυ σε π.χ. Γιουβεντους - Ναπολι, βλεπω NFL.
Φυσικα, πεφρει αναλογο κραξιμο, αλλα ας ειναι καλα ολοι οι φιλοι μου.
3 δοσεις, μασκα παντου, τζελ/πλυσιμο χεριων συνεχεια, βγηκα 2 φορες βολτα, φαγητο, σινεμα τη προηγουμενη βδομαδα κ σημερα θετικος σε σελφ τεστ …
Αμα ειναι ετσι, τοτε ολοι θα το κολλησουμε δε παιζει.
Σινεμά είστε με μάσκα; Από περιέργεια ρωτάω. Εδώ Ελλάδα, ναι.
Ελλαδα ειμαι το τελευταιο καιρο !
Και ναι κ95 μασκα καθολη τη διαρκεια …
Περαστικά. Πάντως φαγητο+σινεμά είναι red flags αμέσως αμέσως.
Παρότι δεν θέλω να κολλήσω, έχω αποδεχτεί ότι θα συμβεί. Από τη στιγμή που είναι αερομεταφερόμενο και μπορεί να βρίσκεται παντού, από το ασανσέρ της πολυκατοικίας και την κοινόχρηστη τουαλέτα του γραφείου ως το delivery που θα παραλαβεις, στο μυαλό μου έχω ότι είναι απλώς θέμα τύχης το “πότε”.
Περαστικά και πάλι.