Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Αν τα κόκκαλά μου αντέχουν ακόμη, λογικά θα είμαι εκεί για τη μεγάλη αναμέτρηση. Αν γίνει 8Χ8 ή 10Χ10 ακόμη καλύτερα, σε 5Χ5 θα πίνω μπύρες κάπου τριγύρω :laughing:

Η μόνη θέση εκτός τέρματος όπου μπορώ να παίξω αξιοπρεπώς είναι δεξί μπακ. Έπειτα σέντερ μπακ. Θεωρώ ότι το έχω και συμφωνώ ότι πρέπει να παίζεις με μυαλό την άμυνά σου. Το μαρκάρισμα στο σουτ είναι μεγάλη επιστήμη, ζητάω από τους μπακ μου να μην επιτρέπουν τα σουτ, αλλά από 40+ (έως 60άρηδες, ανάλογα την ομάδα που έχω παίξει) δεν περιμένω πολλά. Μου αρκεί που τελειώνουμε το ματς όλοι όρθιοι. Συνήθως…

4 Likes

Και πάλι, μικρή χρησιμότητα μάλλον γιατί η Ο άλλαξε τα δεδομένα, αλλά αυτή τη σχηματική αναπαράσταση είχα πετύχει για τη μετάδοση.

2 Likes

Α μπράβο το ίδιο γράφημα είχα στο μυαλό μου. Αυτό ακριβώς είχα βρει κι εγώ. Παρήγγειλα Ν95 όταν το βρήκα

1 Like

Να ξεκινήσουμε τρέξιμο δηλαδή.
Οριακά βέβαια προλαβαίνω για Ιούνιο αλλά η προσπάθεια μετράει.

3 Likes

Fun fact που το διάβασα πριν λίγο, στο Τέξας μαζί με άλλες 6 mid-western πολιτείες, απαγορεύεται σύμφωνα με το Σύνταγμα τους κάποιος άθεος να είναι σε public office

1 Like

Και το ίδιο το σουτ είναι επιστήμη στα 60+ ρε!

2 Likes

Για προστασία και μέτρα που λέτε παραπάνω, παίζει σίγουρα κάποιο ρόλο και η “τύχη”. Η κοπέλα μου στην προηγούμενη δουλειά της (πριν το καλοκαίρι δηλαδή) ήρθε όχι απλά σε επαφή, αλλά μιλάμε για τετ α τετ με συνάδελφο (έσκυψε από πάνω της μια στην δουλειά να της δείξει κάτι στο pc ΧΩΡΙΣ μάσκα και μετά από 1-2 μέρες βγήκε θετική) και την σκαπούλαρε με κάποιο μαγικό τρόπο.

Προσωπικά θεωρώ τον εαυτό μου προσεκτικό και συνειδητοποιημένο (πάντα μάσκα, σχετικές αποστάσεις αν δεν ξέρω τον άλλο, 3 δόσεις) αλλά τις εξόδους μου τις κάνω. Και σε μπαράκια έχω πάει και σινεμά πήγαινα (έχω κανα διμηνο, αλλά θα πάω να δω το νέο του Άντερσον τώρα) και για φαγητό έξω έχω πάει. Ίσως φταίει που και η δουλειά μου είναι σε μαγαζί και έχω συνηθίσει να έρχομαι καθημερινά σε επαφή με κόσμο και μην έχοντας κολλήσει νιώθω λίγο πιο άνετα. Συνήθως όταν βγαίνω πάντως (ειδικά για ποτό) κάθομαι σε εξωτερικό χώρο (τώρα έχουν βάλει και όλοι σόμπες, άρα είναι βιώσιμο πάρα το κρύο), το οποίο παίζει τον ρόλο του, ενώ έχουν πληθύνει οι περίπατοι με καφέ στο χέρι (κάτι που ούτως ή άλλως με ευχαριστούσε αλλά πλέον γίνεται με λίγο περισσότερη συχνότητα).

Για μπάλα τον Ιούνιο καλό ακούγεται, προλαβαίνω να σουλουπωθώ λίγο γτ οι αντοχές μου είναι λίγο καλύτερες από 80αρη με αναπνευστικά προβλήματα.

5 Likes

Αν ειναι μπασκετακι ειμαι μεσα! Μπαλα δεν θελετε να παιξετε μαζι μου εχω το δολοφονικο συνδυασμο ατεχνος+αγαρμπος+ αρκετα δυνατος+παθιαζομαι που αθελα μου ειναι αρκετα επικινδυνος για την υγεια των συναγωνιστων μου :smiley:

Οσον αφορα το κοβιντ τωρα, εντυπωσιαζομαι απο το ποσο πιο αποτελέσματικες ειναι οι Ν95 απο τις αλλες.

Εγω προσεχω παρα πολυ, ακομα και φιλους απο το φθινοπωρο και μετα τους συνανταω “εν κινησει” αυτο που γραφει ο @martian καφε στο χερι και περπατημα. Ειναι πολυ λιγες οι φορες που ημουνα καπως απροσεκτος αυτα τα δυο χρονια , και αυτες ηταν με φιλους αγαπημενους που μπορει να ειμασταν αρκετοι στον ιδιο χωρο χωρις μασκες κτλ και κυριως τα καλοκαιρια, Το φαγητο εξω το εχω κοψει εντελως, παρα μονο σε ανοιχτο χωρο οταν εχει καλο καιρο, σε κλειστο χωρο πρεπει να εχω φαει μια φορα μονο σε 2 χρονια πανδημιας.

3 Likes

Όντως; :sweat_smile:

Δικός μου είσαι

2 Likes

Εντωμεταξυ μονο λιγο τις αμυγδαλες νιωθω, κ το Σαββατο καθησα κανα 3ωρο για καφε εξω στο κρυο κ εκανα μια τρακα - οποτε αν δεν ηταν το τεστ, απλα θα ελεγα οτι κρυωσα/με χαλασε ο καπνος.

Ενα δικο μου, εμπνευση απο τη προσφατη εμπειρια :stuck_out_tongue:

10 Likes

Εύκολα από τις πιο accurate απεικονίσεις της φασούλας (ισχύει και για γενάρη '22)

3 Likes

Συγγνωμη, μιλαμε για μια φαση στην δουλεια που κρατησε ξερω γω κανα 2 λεπτα το πολυ? Το περιεργο θα ηταν να κολλησει βασικα, οχι που δεν κολλησε.

Πως την αντέχετε την ΚΝ95; 8 ώρες στη δουλειά όσες φορές την δοκίμασα γύριζα με πονοκέφαλο επειδή με ενοχλεί πίσω από τα αυτιά!

Σχεδόν κοψίματα μας έχει κάνει αλλά τι άλλο να γινει; εναλλακτικά φορά 2 απλές που ίσως -ισως- παλεύονται.

Τραβάμε κ λίγο τα κορδονάκια να ξεχειλωσουν

Ειχε μια ωραια μαλακια στο τζαμπο απο σιλικονη που πιανει τα λαστιχακια της μασκας και στηριζεται στο σβερκο αντι στα αυτια σου, γαματο ειναι για πολλες ωρες.

1 Like

Εμένα αυτές που έχω, μέσα στη συσκευασία έχουν ένα γαντζάκι που πιάνει τα λαστιχάκια και κάνει αυτή τη δουλειά. Σου γλιτώνει τα αυτιά και η μάσκα είναι και πιο σφιχτή στο πρόσωπο.

Όσο χρειάζεται για να βγεις από αυτόν το λαβύρινθο?

2 Likes

Δεν ξερω μου το ειχε δωσει γνωστος γιατι η συσκευασια ειχε 3 μεσα, δεν μπηκα μεσα :stuck_out_tongue:

Εντωμεταξυ, εκανα τωρα σελφ τεστ με δειγμα μονο απο μυτη - ενω παντα κανω και στωμα και μυτη - και βγηκε αρνητικο.
Θα παω για PCR αυριο να τελειωνει η φαση.

να φανταστω πρωτα στη μυτη και μετα στο στομα η μπατονετα

1 Like