Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Ο άνθρωπος που σχεδίασε το εσωτερικό των καταστημάτων Jumbo χρήζει άμεσης ψυχιατρικής θεραπείας, εκτός αν θέλει να στείλει εμάς στον ψυχιάτρο.

:smiley: oπως τη βρισκει καθενας !
Οι οδηγιες στο NHS ειναι παντως πρωτα οι αμυγδαλες/φαρυγγας κ μετα η μυτη.

1 Like

Στο 6:20 ίσως είναι το ωραιότερο γκολ που έχω δει… :laughing:

3 Likes

στο 4:20 πρέπει να ήταν στημένο. Δεν δέχομαι να μπήκε κατά λάθος τέτοιο αυτογκόλ :rofl:

Νταξ στα περισσότερα ήταν η κακιά η ώρα αλλά σε μερικά απορείς τι σκέφτεται ο αμυντικός

2 Likes

Καποια απο αυτα ειναι επικα ε… καλυτερα βασικα απο ολοκληρες καριερες καποιων επιθετικων :stuck_out_tongue:

Νταξει τωρα κατι κεφαλιες απο κορνερ μεσα σε τουρλουμπουκι 15 παικτων δε θα επρεπε να υπαρχουν στο βιντεο… ειναι οχι μονο πολυ κοινα, αλλα και μεχρι ενα σημειο δικαιολογημενα.

Μνημειωδες αυτο στο 6:20, το εχω ξαναδει
Πεθανα με αντανακλαστικο τερματοφυλακα στο 5:30 :sweat_smile:

Ισα ισα ρε… απο τα πιο φυσιολογικα στο βιντεο, αν και απιστευτα γελοιο.
Μπορω να το δω να συμβαινει αυτο βασικα, ποσο μαλλον οταν το γρασιδι ειναι τοσο χαλια.

2 Likes

Η αλήθεια είναι οτι με βλέπω να το έκανα και εγώ οπότε δεν μιλάω άλλο :rofl:

1 Like

Μεγάλε, αυτά θες να έρθεις να μας δείξεις από την Κοζάνη; Άσε, μην κουράζεσαι :stuck_out_tongue:

1 Like

Και που είσαι ακόμα. Έχω χάσει σε κενή εστία από το μισό μέτρο επειδή πάτησα την μπάλα και την έστειλα με κάποιον περίεργο τρόπο άουτ αντί για γκολ.

Μπάσκετ είναι η φάση μου σας ειπα μόνος μου σας έχω :stuck_out_tongue:

1 Like

Καλα παρε αυτο τωρα να δεις πως σε σχεση με αλλους εσυ εισαι μια χαρα μαλλον :stuck_out_tongue: Μετα την τριτη φαση θα ειχα βγει παγκο, και αν ειχα μεινει και εχανα και το 4ο, δε θα ξαναπαιζα ποτε με αυτους τους φιλους :joy:

3 Likes

Μαχη χθες, ακριβως ο,τι περιγραφω ^^^^ ουτε και θυμαμαι ποσες φορες.

@QuintomScenario, 2-3 φορες συνεβη κι αυτο που ειχα βαλει στο σποιλερ :laughing:

1 Like

Περίμενα 2X4

3 Likes
1 Like

Λοολ :joy:

2 Likes

Ο Παππάς στο τέλος όλα τα λεφτά

3 Likes

Χιονίζει μαζί με αστραπές και βροντές…νότια προάστια.
Δεν θυμάμαι ξανα κάτι τέτοιο, περίεργη φαση… :slightly_smiling_face:

4 Likes

Στο 1.30 να γίνει και σεισμός σήμερα το βράδυ

4 Likes

Ναι ρε φίλε… ανέβηκα πριν καμιά ώρα να καθαρίσω την πέργκολα απ’το χιόνι και νόμιζα ότι θα ανοίξουν οι ουρανοί!! Τι φάση οι αστραπές και οι βροντές;;;

2 Likes

Ήρθε η αποκάλυψη τι φάση; Εδώ πάνω όσο ζω έχω δει μεταξύ άλλων χίονι κοντά 2 μέτρα (δίχως καμία υπερβολή) αλλά κάτι τέτοιο ποτέ. Τρέξτε για κωλοχαρτο :rofl:

Υγ Στα σοβαρά ελπίζω να μην έχουμε ζημιές ή και χειρότερα

3 Likes

Σε παρόμοιο mood

8 Likes

Επίσης πυρηνικο ατύχημα δεν έχει γίνει ακόμα επι θητείας του. Ακουγιου και Κοζλοντουι κοντά είναι όμως…